Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Pilot Harlingen

Pilot Harlingen

Bijblijven over de zoutwinning bij Harlingen? Bezoek Pilot Harlingen en abonneer je op de nieuwsbrief!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Ga jij de uitdaging aan? Bij PLUS Lunenborg spaar je de Domino Challengers van zondag 22 mei t/m zaterdag 2 juli 2022.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Waarom jij in Harlingen wilt wonen

24-05-2022

HARLINGEN - Harlingen is een prachtige stad.

De gezellige straatjes, de grachten en de haven maken deze oude handelsstad uniek. Monumentenstad Harlingen is de op vier na grootste stad in Friesland. De stad aan zee is een echte toeristenpleister. Toeristen vinden het leuk om de grote schepen te bezichtigen en daarnaast te genieten van het mooie uitzicht op zee. Hoe geweldig is het om in Harlingen te wonen? Er staan genoeg huizen te koop dus jouw droomhuis vinden zou geen probleem moeten zijn.

 

De stad

Harlingen maakt deel uit van de Friese elf steden. De havenstad heeft een levendig en gezellig karakter. Er is veel te beleven in de stad, maar ook vanaf en op het water. De stad zit vol variatie. Er worden dagelijks waddentochten georganiseerd, maar ook een rondvaart op de Waddenzee is een leuke beleving. Vanuit Harlingen kan je de boot pakken naar Vlieland en Terschelling. Harlingen staat bekend om de gastvrijheid en er worden regelmatig leuke evenementen en festivals georganiseerd.

 

Het kopen van een woning

Heb je het besluit genomen dat je in Harlingen wilt gaan wonen of woon je er al maar wil je liever groter of kleiner wonen, dan kan de zoektocht naar een woning beginnen. Heb je een woning gekocht en moet je nog het een en ander opknappen? Zorg dat je voorbereid bent, want een woning opknappen is vaak duurder dan je vooraf denkt. Doe voldoende research, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Kleine klussen kunnen snel gedaan worden en zorgen voor een veranderend resultaat. Het opknappen van je woning zal uiteindelijk een voldaan gevoel geven. Maak een lijst met de klusspullen die je nodig hebt. Denk aan een potlood, rolmaat, schroevendraaier, hamer, zaag en ga nog maar even door. Krijg je hulp van vrienden of familieleden, verras ze dan met een leuke attentie. Laat rolmaten bedrukken met een motiverende tekst of kies voor een potlood bedrukt met naam.

 

Bijzonder overnachten

Wonen in Harlingen is heerlijk. Maar misschien wil je ook wel eens een keer iets anders en een nachtje weg in eigen stad. Of wil je iemand verrassen op een unieke manier? Wat dacht je van een bijzondere overnachting in een vuurtoren? De voormalige vuurtoren van Harlingen is omgetoverd tot een unieke slaapplaats. Geniet van het uitzicht hoog boven de oude handelsstad. De vuurtoren staat op de grens van land en Wad. Jij wilt toch ook dromen aan zee? Naast de vuurtoren zijn er nog meer bijzondere overnachtingsplekken, bijvoorbeeld slapen in een trechter, reddingsboot of havenkraan. Vaak krijg je bij aankomst een klein welkomstcadeau. Dit is vaak een relatiegeschenk of een promotieartikel. Een verzorgingsset of pennen laten bedrukken met de naam of het logo van het hotel is iets wat hotels vaak doen om zo hun gasten te verrassen. Met deze bedrukte geschenken vergroten ze ook hun naamsbekendheid. Een mooie win-winsituatie dus.

Bedrijfsleven

Meer nieuws

Zeer geslaagde Meet & Greet middag voor fc Harlingen Vrouwen 1 en MO11-1

24-05-2022

HARLINGEN - De jonge spelertjes van fc Harlingen MO11-1 beleefden een prachtige zaterdagmiddag.

Eerste cultuurbijdragen uit het Roel Sluiter Fonds

24-05-2022

HARLINGEN - Ter gelegenheid van het afscheid van burgemeester Roel Sluiter is uit naam van hem een fonds ingesteld.

Straatfestival Harlingen viert zaterdag 18 juni haar 30e editie!

24-05-2022

HARLINGEN – Na twee jaar wachten vieren we dit jaar de 30e verjaardag van het Straatfestival in Harlingen!

Reacties

Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Food 80/20 Food 80/20 Fotografie Dorus Fotografie Dorus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn BENG Evenementen BENG Evenementen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Copini Opticiëns Copini Opticiëns Karsten Wonen Karsten Wonen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE The Shamrock The Shamrock Zensa Moda Zensa Moda Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen IJssalon Min12 IJssalon Min12
Copini Opticiëns Copini Opticiëns Food 80/20 Food 80/20 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zensa Moda Zensa Moda Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Haarmode Cats Haarmode Cats Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Visie Events Visie Events