Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Waar moet je op letten bij het kiezen van een E-bike

22-08-2022

HARLINGEN - Elektrische fietsen worden steeds populairder als een manier om snel, gemakkelijk en in stijl van A naar B te komen.

In eerste instantie ontworpen als een manier voor mensen met een mobiliteitsbeperking om zich gemakkelijker te verplaatsen, zijn elektrische fietsen sindsdien geëvolueerd tot veel meer dan alleen een middel van vervoer. Vandaag de dag zijn ze er in alle soorten en maten en bieden ze gebruikers een scala aan verschillende voordelen. Of je er nu een wilt om sneller in de stad te zijn, of als onderdeel van jouw workout routine, er is een E-bike voor elke behoefte en elk budget.

 

Ken de verschillende types van E-bikes

Er zijn veel verschillende categorieën E-bikes, en afhankelijk van jouw behoeften, kan de ene beter bij je passen dan de andere. Het eerste type E-bike is de Pedal Assist E-bike. Hierbij trapt de fietser zoals hij normaal zou doen, maar een kleine motor schakelt in wanneer je moe begint te worden. Je kunt de motor ook op elk moment handmatig activeren, zodat je zelf kunt bepalen hoeveel ondersteuning je van de motor krijgt. Het tweede type E-bike is de Pedal Only E-bike. Dit is perfect voor iemand die helemaal niet het gevoel wil hebben dat hij op een E-bike zit. Dit type E-bike schakelt alleen in als de berijder hard en snel trapt, wat betekent dat hij aanvoelt als een gewone fiets.

 

Waar moet je op letten als je een E-bike koopt?

Er zijn een paar dingen waar je op moet letten bij het winkelen voor een E-bike, waaronder: 

  • Levensduur van de batterij: De levensduur van de accu elektrische fiets is een cruciale factor bij het kiezen van een E-bike. Zoek naar een model met batterijen die gemakkelijk te vervangen zijn. Bij KWS Seuren kun je terecht voor een groot aanbod aan geschikt accu’s voor elektrische fietsen.

  • Gewicht: Omdat E-bikes een motor hebben, zijn ze zwaarder dan gewone fietsen. Controleer het gewicht van een E-bike die je overweegt te kopen. 
  • Snelheid: Niet alle E-bikes zijn gelijk. Afhankelijk van jouw behoeften, wil je misschien een E-bike die gemakkelijk heuvels beklimt, een hoge topsnelheid heeft, of een combinatie van beide biedt. 
  • Veiligheid: E-bikes kunnen gevaarlijk zijn als ze niet goed worden onderhouden en bediend. Voordat je een E-bike koopt, moet je ervoor zorgen dat deze voldoet aan de huidige veiligheidsnormen. 
  • Comfort: Je een E-bike vinden die bij jouw rijstijl past. Bezoek een paar verschillende winkels en maak een proefrit op verschillende fietsen om te zien wat goed voelt.
 

Algemeen Bedrijfsleven Shoppen

Meer nieuws

Harlinger Kunstmarkt aan het Water: Kunstenaars doe mee!

22-08-2022

HARLINGEN - De sluitingsdatum is verlengd naar uiterlijk vrijdag 26 augustus 2022.

Win een elektrische fiets met de Visserijdagen loterij!

22-08-2022

HARLINGEN - Publiek en belangstellenden kunnen met de loterij van de Harlinger Visserijdagen een elektrische fiets winnen.

Beloftes Zeerobben beginnen met gelijkspel

22-08-2022

HARLINGEN - Ook de beloftes hebben de afgelopen week een start gemaakt met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Reacties

Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen The Shamrock The Shamrock Hubo-Faber Hubo-Faber De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten BENG Evenementen BENG Evenementen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Visie Events Visie Events Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Wellheat Shop Wellheat Shop
Copini Opticiëns Copini Opticiëns Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Wellheat Shop Wellheat Shop Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie Events Visie Events Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie The Shamrock The Shamrock BENG Evenementen BENG Evenementen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken