HOOP

HOOP

De Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij richt zich op het algemeen belang, door in brede zin oog te hebben voor zorg, welzijn en veiligheid. HOOP is een partij voor iedereen!
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517–212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

De kracht van de samenleving: Zorgen voor elkaar. Het CDA streeft naar een samenleving waar mensen zoveel als mogelijk mee kunnen doen. Wij zijn dichtbij en benaderbaar.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

Stem voor een groener socialer en inclusiever HARLINGEN!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Harlingen blijft goed, wordt beter. Naar een bloeiend Harlingen!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Het belang voor onze stad en haar inwoners staat voor ons centraal, jullie belang is ons belang.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

VVZ – Zeerobben 0 – 2 Beker voorronde groep 20

06-09-2021

HARLINGEN - Zeerobben heeft aan één helft genoeg.

Onder ideale omstandigheden op het prachtige sportpark "De Wieken" heeft Zeerobben een nuttige overwinning geboekt op de mannen uit de Westereen. Door de vele afwezigen moesten beide trainers noodgedwongen hun opstelling op verschillende plaatsen aanpassen. Zeerobben had daarin de beste oplossingen gevonden en onderstreepten dat in de eerste helft met twee doelpunten. De tweede helft leverde qua kijkspel weinig hoogtepunten op, maar aan het eind wel de drie punten.

 

Beter Zeerobben fortuinlijk op voorsprong

Al na 5 minuten prikte Marijn Helfferich de 0 – 1 achter doelman Heidstra. Uit een mislukte vrije trap van Adnan Jarjour kreeg dezelfde speler een herkansing. Deze voorzet was op maat en Helfferich heeft een neusje voor dergelijke kansjes. Een kwartiertje later brak Armando Zwart over links door en zwaar gehinderd wist hij het maximale uit de situatie te halen. Via wat voetenwerk van de verdediging was het teentje van Helfferich voldoende, 0 – 2 . De enige grote kans voor de thuisclub kort voor het einde van de eerste helft had een wending in de wedstrijd kunnen betekenen. Helaas voor heel Zwaagwesteinde ging de inzet van de spits ruim over het doel van Jacob de Vries.

 

Veel wisselingen, weinig hoogstandjes

Zoals reeds gemeld kreeg het publiek niet de gewenste strijd om de winst in het tweede bedrijf en bleef de geïmproviseerde defensie van de groenwitten gemakkelijk overeind. Overtuigen deden de Harlingers niet meer en de gastheren waren niet bij machte enig verschil te maken. Daarvoor waren de vele wisselingen in beide teams debet.

 

Zeerobben – Drachten  “mooi affiche volgende week zaterdag”

In groep 20 van de voorronde in het Bekertoernooi pakte Zeerobben dus de eerste punten. De tegenstander van volgende week in een thuiswedstrijd is Drachten ( zo ).  Zij werden in eigen huis verrast door sc Stiens door met 0 – 2 te verliezen. Interessante ontmoeting dus aanstaande zaterdag op het Oostersportpark in Harlingen, omdat Drachten om in de race te blijven een resultaat moet halen.

 

Doelpunten: 0 – 1 ( 5 m. Marijn Helfferich) ; 0 – 2 ( 20 m. Helfferich)

 

Zeerobben: Jacob de Vries; Armando Zwart; Jordy Torenbeek (55 m. Martijn Adema); Adnan Jarjour; Koen Attema (45 m. Brent de Groot); Ane Schaap (65 m. Lùtsen Smits); Roan-Hein Joostema; Finn Oosterdijk (45 m. Stijn Schakenbos); Marijn Helfferich (45 m. Matts Bruining); David van der Pol; Cyrus Boerman.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Harry Greve gitaar- en basgitaarlessen: flexibiliteit de nieuwe norm!

06-09-2021

HARLINGEN - In het nieuwe lesseizoen is flexibiliteit de norm bij Harry Greve gitaar- en basgitaarlessen.

Benefietuitzending voor Radiolichtschip

06-09-2021

HARLINGEN - Een groep vrienden van het radiolichtschip Jenni Baynton organiseert op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 september 2021 een benefietuitzending.

Zomer aan Zee: Vliegerspektakel Harlinger strand '21

06-09-2021

HARLINGEN - Als afsluiter van het strandproject Zomer aan Zee was er vrijdag 3 september een Vliegerspektakel voor de Harlinger basisschooljeugd op het strand.

Reacties