Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

VVH Dames 1 weer een ronde verder in de beker!

27-10-2021

HARLINGEN - Afgelopen dinsdag mochten de dames van VVH afreizen naar IJlst en het opnemen tegen het derde team van Stânfries.

De dames uit Harlingen gingen met een selectie van tien op stap bestaande uit: Yvette, Senna, Anniek, Iris, Mirthe, Lisanne, Kyra, Manon, Anique en Regina. Dit keer met coach/trainer Meindert Paul. 

 

De eerste set werden de volgende zes speelsters opgesteld: Yvette op de spelverdeling, Senna op diagonaal, Iris en Mirthe op de buiten en Anique en Regina op de mid. Voor de dames was het de opdracht om gelijk vanaf het begin de leiding te nemen. Het komt nog al vaak voor dat de wij te laat ik de set beginnen met ons eigen spel te laten zien. Vol enthousiasme en plezier begonnen we dan ook aan de set. Afgelopen trainingen werd er vooral gewerkt aan de opslag, belangrijk om vanaf de eerste bal het spel al goed onder druk te zetten. Stânfries had het vanaf het begin al erg moeilijk om de bal bij de spelverdeling te krijgen waardoor de aanval niet goed werd gevonden en relatief makkelijke ballen over het net werden gespeeld. Hierdoor de kans bij VVH om hun eigen spel goed op te pakken. De ballen werden mooi bij de spelverdeling gebracht en er werd een prachtig verdeeld spel gespeeld waar iedereen lekker bij stond aan te vallen. De set werd dan ook binnengehaald met een stand van 15-25. 

 

De tweede set begonnen we met een wissel, Anniek kwam binnen de lijnen voor Senna. Ook bij deze set weer de opdracht om zelf het spel te bepalen en vanaf de start de leiding te nemen. Dit werd dan ook goed opgevolgd door middel van de serve werd het spel van Stanfries goed onder druk gezet en liep alles fantastisch aan de kant van VVH. Met de time-outs die tactisch werden aangevraagd kregen de dames tips vanaf de zijlijn die goed werden opgevolgd waardoor het spel bij Stanfries werd ontregeld. Met een fantastisch laatste serveserie van Yvette werd ook deze set makkelijk binnen gehaald met een stand van 11-25.

 

De derde set bleef de opstelling gelijk aan de vorige set. Het spel van de dames werd iets rommeliger maar er werd ook beter volleybal geleverd vanaf de andere kant. Er werd minder direct gescoord door een goeie verdediging van de tegenstander. Toch waren het de dames van VVH  die steeds een verschil van ongeveer 4 punten hielden. Halverwege de set werd Anniek gewisseld voor Senna. In deze set werd er ook meer gebruik gemaakt van de driemeterlijn aanvallen. Mirthe, Senna en Anniek die zich goed speelbaar hielden bij ballen die niet goed aankwamen bij de spelverdeling werden heerlijk ingeslagen vanaf de drie meter. Deze set werd mede hierdoor gewonnen met een eindstand van 18-25. 

 

Een heerlijk potje volleybal werd deze avond neergezet door VVH. Goed voor het zelfvertrouwen en weer een ronde verder in de beker! Wij trainen nog even lekker verder en spelen dan 6 november weer in onze eigen vertrouwde Waddenhal. Deze wedstrijd mogen wij spelen tegen een oude bekende VC/Zeus2K om 17:00 uur in Harlingen. 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Razende Roeland raast naar Halloween

27-10-2021

HARLINGEN - Donderdagavond vanaf 21.00 uur is het weer tijd voor de metal vitamine, deze week live via Radio Eenhoorn in de ether en via Radio-Viva.nl op het internet.

Stichting Omrin Estafette helpt meiden en vrouwen aan menstruatieproducten

27-10-2021

HARLINGEN - Estafette start in haar zes winkels in Friesland met inzameling en uitdelen van gratis menstruatieproducten.

Nieuwe bankjes en een lunchpakket voor bewoners Dukdalf

27-10-2021

HARLINGEN - Bewoners van de nieuwbouwappartementen Dukdalf kregen woensdagmorgen twee mooie bankjes in de hal.

Reacties

Karsten Wonen Karsten Wonen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Fotografie Dorus Fotografie Dorus Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Hubo-Faber Hubo-Faber Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE The Shamrock The Shamrock Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zensa Moda Zensa Moda Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad IJssalon Min12 IJssalon Min12
Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Haarmode Cats Haarmode Cats De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje IJssalon Min12 IJssalon Min12 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zensa Moda Zensa Moda Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona The Shamrock The Shamrock Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen