Van Campen & Dijkstra Harlingen

Van Campen & Dijkstra Harlingen

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517 – 212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WINter aan Zee lotenactie!

WINter aan Zee lotenactie!

Kom winkelen in Harlingen en maak kans op Ondernemend Harlingen cadeaubonnen!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

VVH Dames 1 weer een ronde verder in de beker!

27-10-2021

HARLINGEN - Afgelopen dinsdag mochten de dames van VVH afreizen naar IJlst en het opnemen tegen het derde team van Stânfries.

De dames uit Harlingen gingen met een selectie van tien op stap bestaande uit: Yvette, Senna, Anniek, Iris, Mirthe, Lisanne, Kyra, Manon, Anique en Regina. Dit keer met coach/trainer Meindert Paul. 

 

De eerste set werden de volgende zes speelsters opgesteld: Yvette op de spelverdeling, Senna op diagonaal, Iris en Mirthe op de buiten en Anique en Regina op de mid. Voor de dames was het de opdracht om gelijk vanaf het begin de leiding te nemen. Het komt nog al vaak voor dat de wij te laat ik de set beginnen met ons eigen spel te laten zien. Vol enthousiasme en plezier begonnen we dan ook aan de set. Afgelopen trainingen werd er vooral gewerkt aan de opslag, belangrijk om vanaf de eerste bal het spel al goed onder druk te zetten. Stânfries had het vanaf het begin al erg moeilijk om de bal bij de spelverdeling te krijgen waardoor de aanval niet goed werd gevonden en relatief makkelijke ballen over het net werden gespeeld. Hierdoor de kans bij VVH om hun eigen spel goed op te pakken. De ballen werden mooi bij de spelverdeling gebracht en er werd een prachtig verdeeld spel gespeeld waar iedereen lekker bij stond aan te vallen. De set werd dan ook binnengehaald met een stand van 15-25. 

 

De tweede set begonnen we met een wissel, Anniek kwam binnen de lijnen voor Senna. Ook bij deze set weer de opdracht om zelf het spel te bepalen en vanaf de start de leiding te nemen. Dit werd dan ook goed opgevolgd door middel van de serve werd het spel van Stanfries goed onder druk gezet en liep alles fantastisch aan de kant van VVH. Met de time-outs die tactisch werden aangevraagd kregen de dames tips vanaf de zijlijn die goed werden opgevolgd waardoor het spel bij Stanfries werd ontregeld. Met een fantastisch laatste serveserie van Yvette werd ook deze set makkelijk binnen gehaald met een stand van 11-25.

 

De derde set bleef de opstelling gelijk aan de vorige set. Het spel van de dames werd iets rommeliger maar er werd ook beter volleybal geleverd vanaf de andere kant. Er werd minder direct gescoord door een goeie verdediging van de tegenstander. Toch waren het de dames van VVH  die steeds een verschil van ongeveer 4 punten hielden. Halverwege de set werd Anniek gewisseld voor Senna. In deze set werd er ook meer gebruik gemaakt van de driemeterlijn aanvallen. Mirthe, Senna en Anniek die zich goed speelbaar hielden bij ballen die niet goed aankwamen bij de spelverdeling werden heerlijk ingeslagen vanaf de drie meter. Deze set werd mede hierdoor gewonnen met een eindstand van 18-25. 

 

Een heerlijk potje volleybal werd deze avond neergezet door VVH. Goed voor het zelfvertrouwen en weer een ronde verder in de beker! Wij trainen nog even lekker verder en spelen dan 6 november weer in onze eigen vertrouwde Waddenhal. Deze wedstrijd mogen wij spelen tegen een oude bekende VC/Zeus2K om 17:00 uur in Harlingen. 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Razende Roeland raast naar Halloween

27-10-2021

HARLINGEN - Donderdagavond vanaf 21.00 uur is het weer tijd voor de metal vitamine, deze week live via Radio Eenhoorn in de ether en via Radio-Viva.nl op het internet.

Stichting Omrin Estafette helpt meiden en vrouwen aan menstruatieproducten

27-10-2021

HARLINGEN - Estafette start in haar zes winkels in Friesland met inzameling en uitdelen van gratis menstruatieproducten.

Nieuwe bankjes en een lunchpakket voor bewoners Dukdalf

27-10-2021

HARLINGEN - Bewoners van de nieuwbouwappartementen Dukdalf kregen woensdagmorgen twee mooie bankjes in de hal.

Reacties

Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Copini Opticiëns Copini Opticiëns BENG Evenementen BENG Evenementen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok The Shamrock The Shamrock Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zensa Moda Zensa Moda Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Fotografie Dorus Fotografie Dorus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hubo-Faber Hubo-Faber Food 80/20 Food 80/20 Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Plus Lunenborg Plus Lunenborg Visie Events Visie Events
Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zensa Moda Zensa Moda Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Plus Lunenborg Plus Lunenborg Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus