Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

VVH Dames 1 speelt toch de wedstrijd tegen Stânfries Dames 2

08-11-2022

HARLINGEN - Op zaterdag 29 oktober ging het damesteam van Harlingen toch de wedstrijd spelen.

Wat van te voren een welles-nietes-discussie bleek werd uiteindelijk toch door Stanfries de knoop doorgehakt om wel te spelen. Stanfries een jong gedreven dames team dat nog niet helemaal op formatie zit. Het doel van de dames van Harlingen was zich niet te laten leiden door de standen in het klassement.


Na het verlies tegen CoVos was het de trainer die bij ons een aantal aanpassingen in het positiespel aanbracht. Zo is Anniek van de diagonaal naar de buitenaanval verhuisd, Marrit van de mid naar de buitenaanval, Lotte van de libero naar de spelverdeling, Liset van de spelverdeling naar de Libero en Iris van de buiten naar de diagonaal. Een hele verandering voor het team. Met twee weken de tijd om ons nieuwe spel op te pakken stond VVH vol nieuwe energie en nieuwsgierigheid op het veld om de wedstrijd te spelen.


De eerste set begon coach Anton dan ook met Anniek en Marrit op de buiten, Ilse en Welmoed op de mid waarvoor Liset de Libero positie oppakte, Lotte op de spelverdeling en Iris op de diagonaal positie. Regina, Mirthe, Senna en Yvette begonnen als reservespeelsters. VVH dat passend sterk spel liet zien scoorde echter niet met de aanval. Stanfries stond verdedigend erg goed waardoor er maar weinig direct werd gescoord. Hoe het spel ook verdeeld werd was niet genoeg om de voorsprong in handen te nemen. Aan het einde van de set kwam Regina nog binnen de lijnen voor Anniek en Senna voor Iris. Door de wisseling in spelers was Stanfries iets uit hun spel getrokken waardoor VVH meer punten ging scoren met de aanval. VVH kwam meer in hun eigen spel. Helaas was het net niet genoeg en werd de set helaas verloren met 24-26. 


De tweede set was een heel ander verhaal. Door de goeie passing en prima spelverdeling van Lotte met dreiging op elke aanvalspositie werd er een snel spel neergezet. Stanfries dat verdedigend nog steeds erg sterk spel liet zien kwam door het veel van de grond halen zelf niet met voldoende tegenaanval. Hierdoor kon VVH gemakkelijk een eigen spel en snelheid opbouwen. De set werd dan ook met 25-13 gewonnen.


De derde set kwam Mirthe binnen de lijnen voor Marrit en Anniek voor Senna. Ook deze set liet VVH een gelijk spel zien aan de voorgaande set. Aanvallend werd er zo hard binnengeslagen dat het voor Stanfries alleen maar oplossen was. Ook deze set werd vrij makkelijk binnengesleept met een eindstand van 25-13. 


Met een 2-1 voorsprong was het nu aan VVH om de wedstrijdwinst binnen te slepen. Met nog twee wissels aan de kant van Harlingen begon Yvette op de spelverdeling voor Lotte en kwam Iris binnen de lijnen voor Anniek. Deze set werd VVH iets meer onder druk gezet. Door een goeie service aan de kant van Stânfries had VVH meer moeite om tot scoren te komen. Eenmaal van de goeie servicedruk af was het weer VVH die de ballen snoeihard binnensloeg. Yvette die de diagonaal en de buitenaanvallers goed wist te vinden scoorden bal na bal. De set en tevens wedstrijdwinst werd binnengehaald. De set eindigde in 25-19.

 

Door de deze overwinning staat VVH op een derde plek in de competitie. Met een minimaal aantal punten tussen de teams boven en onder is het van belang om de winst en focus te blijven houden. Volgende week spelen wij tegen de nummer 4 HeVoC ’89 DS2. Met een wedstrijd minder en een punt verschil een erg belangrijke wedstrijd voor VVH. De wedstrijd vindt plaats in de Hoekstra hal te Heerenveen om 20:45 uur.

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Gezocht door Crisis Loods Harlingen: kledingkasten en fietsen

08-11-2022

HARLINGEN - Veel van onze Oekraïense gasten zijn inmiddels goed gesetteld in Harlingen.

Eurotoernooi - Bouledrome Boulegoed

08-11-2022

HARLINGEN - Afgelopen vrijdag is er in de Boulodrome van Jeu de Boulesvereniging Boulegoed weer een gezellig Eurotoernooitje gespeeld.

Vijfde dag van de NPC in Harlinger Boulodrome gespeeld

08-11-2022

HARLINGEN - De 5e wedstrijd in de Nationale Petanque Competitie (NPC) werd zaterdag 5 november thuis tegen de Gouden Gooi uit Haarlem gespeeld.

Reacties

CZVideoful CZVideoful Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor BENG Evenementen BENG Evenementen Visie Events Visie Events Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Karsten Wonen Karsten Wonen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Connexa Connexa Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires TeamFRL TeamFRL Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE
CZVideoful CZVideoful Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Connexa Connexa Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen TeamFRL TeamFRL Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken
Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen TeamFRL TeamFRL Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Connexa Connexa Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie Events Visie Events CZVideoful CZVideoful Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zensa Moda Zensa Moda Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen
Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Hubo-Faber Hubo-Faber Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events TeamFRL TeamFRL Karsten Wonen Karsten Wonen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Connexa Connexa CZVideoful CZVideoful Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Haarmode Cats Haarmode Cats Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot TeamFRL TeamFRL Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen