Ontmoet Simon Vestdijk

Ontmoet Simon Vestdijk

Op 2 december gaan we online voor een ontmoeting met ouders/verzorgers (en leerlingen) van groep 8! Meld je alvast aan en mis het niet!
Lees verder...
Zoutwinning bij RSH

Zoutwinning bij RSH

Op 24 november staat Omroep RSH van 19.00 en 21.00 uur stil bij de zoutwinning in Harlingen. Stuur uw vragen naar de redactie. Ze zijn de rode draad voor onze uitzending: info@pilotharlingen.nl
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Spaar nu voor het unieke Monopolyspel editie Harlingen!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

VVH Dames 1 pakt weer 4 punten!

02-03-2020

HARLINGEN - Na twee weken vrij te hebben gehad mochten we vandaag weer in het trouwe blauw.

Vandaag mochten we het opnemen tegen de dames uit Joure. Met een brede selectie van wel acht personen gingen we het veld weer op. We begonnen met Iris en Anna op de buiten, Ilse en Regina op de mid, Anniek op de diagonaal en Yvette op de spelverdeling. Alien en Mirthe begonnen op de bank.

 

Zoals altijd zijn de Harlinger dames te vergelijken met een oude diesel motor en willen we verder niet teveel kwijt over de eerste set. Kortom ze zijn net het weer, zo onvoorspelbaar als wat! Want nu komt het mooie... De set is trouwens geëindigd in 14-25 erg onbelangrijk. 

 

Nu komt het leuke dus... de tweede set waren onze motortjes warm en gingen we beter spelen. Joure gaf zich niet makkelijk gewonnen, wat bleek in de lange en zware rally’s. We konden wel aan de zuurstof. Gelukkig was het plezier in het spelletje weer terug en lagen de passes steeds beter. Alien en Mirthe werden ingebracht voor Ilse en Anna en zorgden ervoor dat we deze set gelukkig met 25-21 pakten. 

 

De opstelling bleef ongewijzigd nadat we de tweede set hadden gepakt. Wat normaal gesproken altijd de lastigste set is voor de Harlinger dames, was nu de derde set een fluitje van een cent! Joure wist niks in te brengen in het spel van Harlingen en werd daarom ook compleet weg geveegd. Met een set van hooguit 10 minuten en 10 tegen punten gingen we met een 2-1 voorsprong in set standen door naar de laatste set.

 

Dan de vierde set. Om onze winning streak door te zetten moesten we deze wel pakken. We gingen vliegend van start en stonden gauw 6 punten voor. Dit bleef eigenlijk zo tot het einde van de set tot dat het 23-18 stond. Ineens wisten we niet meer hoe we de punt moesten afmaken en lieten we Joure onnodig terug in het spel komen. Voordat we het wisten stond het 24-24 en moesten we vol aan de bak. Met Regina aan de serve zat iedereen inclusief publiek in spanning. Gelukkig waren het 2 services waar Joure niks op terug had en wonnen we de set met 26-24. 

 

Opnieuw een 3-1 winst voor Harlingers mooiste! We behouden onze mooie 5e plek. Zaterdag 7 maart om 17:00 mogen we nog een keer thuis aan de bak, dit keer tegen VC/Zeus2K D1 uit Sneek. Deze behouden de 6e plek dus het belooft een spannende pot te worden! We hopen jullie allemaal te zien in de Waddenhal! 

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Ruime en verdiende overwinning fc Harlingen

02-03-2020

HARLINGEN - In een winderig Leeuwarden namen MKV'29 en fc Harlingen het tegen elkaar op.

HMHC Nieuws

02-03-2020

HARLINGEN - HMHC Heren beginnen met winst na winterstop.

Harlingers doen mee aan afvalonderzoek- aanmelden nu mogelijk

02-03-2020

HARLINGEN - Wethouder trapt campagne af, met ophangen labels aan containers.

Reacties

De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Broodje Nuchter Broodje Nuchter BENG Evenementen BENG Evenementen Greenart Production Greenart Production The Shamrock The Shamrock Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zensa Moda Zensa Moda IJssalon Min12 IJssalon Min12 Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Lichtboei De Lichtboei HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie Events Visie Events Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Food 80/20 Food 80/20
HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Hubo-Faber Hubo-Faber Copini Opticiëns Copini Opticiëns Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie Events Visie Events DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Lichtboei De Lichtboei Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Food 80/20 Food 80/20 IJssalon Min12 IJssalon Min12 Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen