Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

VVH Dames 1: Een oude bekende op bezoek..

10-11-2021

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag speelde VVH-dames 1 weer in eigen hal nu tegen VC Zeus2K dames 1.

Een team waar de dames van Harlingen al jaren tegen volleybalt met hele wisselende uitslagen.


Coach Anton begon de wedstrijd met Regina en Iris op de buitenaanval, Ilse en Anique op de mid, Anniek in de diagonaal en Yvette als spelverdeler. De meiden hadden de opdracht gekregen om vanaf het begin gelijk druk te leggen in het spel en vol gas ertegenaan te gaan. En dat deden ze dan ook! Met veel serve druk en een goed spel wisten de dames van Harlingen het ene naar het andere punt binnen te slepen en werd dan ook vol enthousiasme gevierd. Zeus2K had weinig inbreng in deze set en zo werd het eerste punt gemakkelijk aan de Harlinger kant gehouden met een eindstand van 25-17.

Maar hoe vlot en enthousiast de eerste set verliep waren de tweede en derde set totaal het tegenovergestelde. Twee sets die de meiden dan ook liever vergeten... Zeus2K kwam in hun spel en speelden een tactisch goed spel waardoor de Harlingers het moeilijk hadden om zelf te spelen en enthousiast te blijven. De tweede set was dan ook met 15-25 voor Zeus2K. De derde set kwam Manon nog binnen de lijnen voor de mid en Mirthe op de buitenaanval. Helaas ook in deze set trokken de Harlingers aan het kortste eind. Ook deze set ging naar de dames van Zeus2K met 10-25.

De laatste set was erop of er onder. De meiden van Harlingen wisten wat ze in huis hadden en waren niet van plan de wedstrijd zo te eindigen. Met Regina weer binnen de lijnen op de buiten en Senna op de diagonaal. Vanaf beide kanten werd er gevochten voor elk punt en de Harlingers kwamen langzaam terug in hun enthousiasme maar helaas net te laat met 23-25 ging ook de laatste set van Zeus2K.

Helaas geen winst maar wel met een goed gevoel over de eerste en laatste set hopen we dit mee te nemen naar de volgende wedstrijd. Deze zal zijn op zaterdag 13 november tegen de dames van Swette Switters DS1 in Scharnegoutum. Met 1 punt verschil zou deze wedstrijd ervoor kunnen zorgen dat we weer wat hogerop komen in de ranglijst. 

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

College brengt werkbezoek aan Ondernemend Harlingen

10-11-2021

HARLINGEN - Het college van burgemeester en wethouders brengt geregeld werkbezoeken aan bedrijven en organisaties.

Vergadering gemeenteraad vanavond online

10-11-2021

HARLINGEN - De gemeente Harlingen volgt ten aanzien van corona de richtlijnen van het RIVM.

Uit de schatkamer van... Bettie van Merode Quisenaerts

10-11-2021

HARLINGEN - Donderdag 11 november 2021 Uit de schatkamer van… met als gast Bettie van Merode Quisenaerts.

Reacties

Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Karsten Wonen Karsten Wonen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Visie Events Visie Events Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires The Shamrock The Shamrock Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje IJssalon Min12 IJssalon Min12 Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten
Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Fotografie Dorus Fotografie Dorus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zensa Moda Zensa Moda De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Visie Events Visie Events Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Hubo-Faber Hubo-Faber Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis