Van Campen & Dijkstra Harlingen

Van Campen & Dijkstra Harlingen

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517 – 212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WINter aan Zee lotenactie!

WINter aan Zee lotenactie!

Kom winkelen in Harlingen en maak kans op Ondernemend Harlingen cadeaubonnen!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

VVH Dames 1: Een oude bekende op bezoek..

10-11-2021

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag speelde VVH-dames 1 weer in eigen hal nu tegen VC Zeus2K dames 1.

Een team waar de dames van Harlingen al jaren tegen volleybalt met hele wisselende uitslagen.


Coach Anton begon de wedstrijd met Regina en Iris op de buitenaanval, Ilse en Anique op de mid, Anniek in de diagonaal en Yvette als spelverdeler. De meiden hadden de opdracht gekregen om vanaf het begin gelijk druk te leggen in het spel en vol gas ertegenaan te gaan. En dat deden ze dan ook! Met veel serve druk en een goed spel wisten de dames van Harlingen het ene naar het andere punt binnen te slepen en werd dan ook vol enthousiasme gevierd. Zeus2K had weinig inbreng in deze set en zo werd het eerste punt gemakkelijk aan de Harlinger kant gehouden met een eindstand van 25-17.

Maar hoe vlot en enthousiast de eerste set verliep waren de tweede en derde set totaal het tegenovergestelde. Twee sets die de meiden dan ook liever vergeten... Zeus2K kwam in hun spel en speelden een tactisch goed spel waardoor de Harlingers het moeilijk hadden om zelf te spelen en enthousiast te blijven. De tweede set was dan ook met 15-25 voor Zeus2K. De derde set kwam Manon nog binnen de lijnen voor de mid en Mirthe op de buitenaanval. Helaas ook in deze set trokken de Harlingers aan het kortste eind. Ook deze set ging naar de dames van Zeus2K met 10-25.

De laatste set was erop of er onder. De meiden van Harlingen wisten wat ze in huis hadden en waren niet van plan de wedstrijd zo te eindigen. Met Regina weer binnen de lijnen op de buiten en Senna op de diagonaal. Vanaf beide kanten werd er gevochten voor elk punt en de Harlingers kwamen langzaam terug in hun enthousiasme maar helaas net te laat met 23-25 ging ook de laatste set van Zeus2K.

Helaas geen winst maar wel met een goed gevoel over de eerste en laatste set hopen we dit mee te nemen naar de volgende wedstrijd. Deze zal zijn op zaterdag 13 november tegen de dames van Swette Switters DS1 in Scharnegoutum. Met 1 punt verschil zou deze wedstrijd ervoor kunnen zorgen dat we weer wat hogerop komen in de ranglijst. 

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

College brengt werkbezoek aan Ondernemend Harlingen

10-11-2021

HARLINGEN - Het college van burgemeester en wethouders brengt geregeld werkbezoeken aan bedrijven en organisaties.

Vergadering gemeenteraad vanavond online

10-11-2021

HARLINGEN - De gemeente Harlingen volgt ten aanzien van corona de richtlijnen van het RIVM.

Uit de schatkamer van... Bettie van Merode Quisenaerts

10-11-2021

HARLINGEN - Donderdag 11 november 2021 Uit de schatkamer van… met als gast Bettie van Merode Quisenaerts.

Reacties

Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok BENG Evenementen BENG Evenementen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber Karsten Wonen Karsten Wonen Copini Opticiëns Copini Opticiëns The Shamrock The Shamrock Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Fotografie Dorus Fotografie Dorus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie Events Visie Events Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Haarmode Cats Haarmode Cats Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Food 80/20 Food 80/20 Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor
Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Visie Events Visie Events Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zensa Moda Zensa Moda Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hubo-Faber Hubo-Faber Food 80/20 Food 80/20 Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation