Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

VVD lijst Gemeenteraad maart 2022 Harlingen

24-12-2021

HARLINGEN - Dinsdag 7 december 2021 hebben de kandidaten van de VVD lijst van Harlingen zich gepresenteerd aan de leden tijdens de algemene ledenvergadering ter voorbereiding op de Gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.

De lijsttrekker, Paul Schoute, is al op een eerder moment benoemd. Paul is sinds de vorige gemeenteraadsverkiezingen de eerste VVD-wethouder in het college van Burgemeesters en Wethouders van Harlingen. Hij heeft bewezen inhoudelijk sterk te zijn in deze functie en betrouwbaar en verantwoordelijk in de samenwerking met de partijen in de coalitie en de gemeenteraad. Als tweede kandidaat staat Gerrit Jan de Vries weer op de lijst; hij is nu de fractievoorzitter van de VVD. In volgorde staan vervolgens Marcel Touwslager, zelfstandig ondernemer in de binnenvaart en Bob Tamminga, officier der mariniers op de lijst. Zij draaien al geruime tijd mee met de fractie en zijn al langer betrokken bij de VVD. Wij hebben er vertrouwen in dat zij elkaar goed aanvullen met hun vakdeskundigheid en brede belangstelling in de lokale politiek van de gemeente Harlingen, en met veel energie en ambitie uitvoering gaan geven aan het verkiezingsprogramma.

 

En dit is onze visie: Harlingen heeft over 5-10 jaar een opgebloeide en ontwikkelde zeekant, met bedrijvigheid en vertier. Vanaf in het zuiden de camping, langs het recreatiepark, het Balklandpark, de recreatieve dagactiviteiten, het havenzwembad, de bruisende Willemshaven, dóór flanerend tot aan een gezellige Waddenpromenade en eindigend bij de florerende duurzame industriehaven en het kunstwerk van Frank Stella. Met een binnenstad die veranderd is in een prettig verblijfsgebied om andere mensen te ontmoeten, ervaringen op te doen. Om te winkelen, maar ook om te leren, werken, wonen, verzorgen, verrast te worden en plezier te hebben.

Een welvarender Harlingen, Wijnaldum en Midlum, met meer welzijn voor iedereen, met schone, groenere en veilige wijken.

 

We willen dat doen door te blijven investeren in economische structuurversterking, door vol in te zetten op het Sociaal Economisch Actieplan, door met onze partnergemeenten enthousiast een nieuw leer-werk bedrijf te ontwikkelen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, door divers te bouwen voor alle inkomensgroepen, en door fundamentele stappen te zetten in schuldhulpverlening en armoedebestrijding.

 

De VVD Harlingen wil, samen met inwoners en ondernemers, de komende 4 jaar verder werken aan een bloeiend Harlingen!

 

De volledige lijst:

 

 1. Paul Schoute
 2. Gerrit Jan de Vries
 3. Marcel Touwslager
 4. Bob Tamminga
 5. Anna- Lotte Bijlsma
 6. Johan Anema
 7. Gerrieke Lodewijks
 8. Jouke Frieswijk
 9. Tiede Dijkstra
 10. Lilian Fopma
 11. Frank Swinkels
 12. Eva Richert
 13. Jikke Ten Berghe
 14. Bram Visser

Gemeente Politiek & Maatschappij

Meer nieuws

Lichtjestocht Ludinga groot succes

24-12-2021

HARLINGEN - Kaarsjes, lichtslingers en vuurtonnen. Versierde kerstbomen, kerstmuziek en kerstmannen.

Waardebonnenboekjesactie Zeerobben toch nog succesvol

24-12-2021

HARLINGEN - Het zat de organisatie en de winkeliers die meedoen aan de waardebonnenboekjesactie niet mee dit jaar.

Verslag raadsvergadering Gemeente Harlingen 8 en 22 december 2021 - PVDA Harlingen

24-12-2021

HARLINGEN - De laatste vergadering van 2021: Goed wonen, leren van participatie en betaalbare duurzaamheid.

Reacties

Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hubo-Faber Hubo-Faber De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Visie Events Visie Events Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires BENG Evenementen BENG Evenementen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zensa Moda Zensa Moda Plus Lunenborg Plus Lunenborg Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail The Shamrock The Shamrock Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Karsten Wonen Karsten Wonen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Fotografie Dorus Fotografie Dorus Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie
Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation BENG Evenementen BENG Evenementen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje The Shamrock The Shamrock Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Haarmode Cats Haarmode Cats Zensa Moda Zensa Moda Visie Events Visie Events Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen