TSRH2018

TSRH2018

’s Werelds grootste traditionele Tall Ships varen op vrijdag 3 augustus Harlingen binnen en zijn daar t/m maandag 6 augustus te bewonderen.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
1 juni 2018

1 juni 2018

Harlingen Open Golf: een uniek sportevenement! Hét golftoernooi voor liefhebbers van de golfsport met hart voor Harlingen.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Vrijwilligerscentrale De Skule Welzijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers

21-02-2018

HARLINGEN - De Vrijwilligerscentrale van De Skûle Welzijn in Franeker is het aanspreekpunt in de gemeenten Waadhoeke en Harlingen als het gaat om het ondersteunen, versterken en vernieuwen van vrijwilligerswerk.

Iedereen die op zoek is naar een zinvolle (vrije)tijdsbesteding kan digitaal of via een persoonlijk gesprek via de Vrijwilligerscentrale kennisnemen van een ruim en gevarieerd aanbod van vrijwilligerswerk en in contact gebracht worden met de desbetreffende organisaties. Organisaties die met vrijwilligers werken ondersteunen wij bij het vinden en binden van vrijwilligers.

 

Een greep uit onze aanvragen naar vrijwilligers:

  • De vakantie-activiteitenweek Simmerwille (23 t/m 26 juli) heeft plaats voor vrijwilligers die in de organisatie willen plaatsnemen, klussers en handige bouwers en afbrekers.
  • Zonnebloem afd. Harlingen is op zoek naar een bestuurslid /penningmeester.
  • Zonnebloem afd. Franeker is op zoek naar huisbezoekvrijwilligers.
  • Het Zeekadettenkorps in Harlingen is op zoek naar vrijwilligers voor timmer, schilderwerkzaamheden of mensen met een elektrische achtergrond.
  • Kringloop Harlingen is op zoek naar een chauffeur voor het brengen en halen van goederen. (maandag en dinsdag).
  • De Stadskamer in Nieuw Zuid in Harlingen zoekt vrijwilligers voor koffieschenken en het organiseren van activiteiten op ochtend (maandag en donderdag).
  • Stichting Welzijn Edison is op zoek naar chauffeurs voor het vervoeren van mensen met een beperking die dagbesteding hebben in Het Station in Harlingen. Ook voor ondersteuning van de dagbesteding in het Station zijn vrijwilligers van harte welkom.
  • Sportclub Samenspel is naast een penningmeester dringend op zoek naar vrijwilligers die willen assisteren bij het zwemmen in het 3e Haad, op zaterdag van 11.30 uur tot 12.15 uur in Harlingen. Het gaat hierbij om mensen met een verstandelijke beperking.
  • Dankzij de inzet van vrijwilligers voor kunnen 1400 mensen met een beperking ieder jaar genieten van watersport via de organisatie Sailwise, kijk voor meer info op www.sailwise.nl.
  • Zorgcentrum Martenahiem Tzum is op zoek naar vrijwilligers die op dinsdag en vrijdag willen helpen bij de broodmaaltijd van 17.00 -19.30 uur.

Meer info of aanmelden (bij voorkeur via de website) bij de Vrijwilligerscentrale van De Skule Welzijn, Godsacker 35 te Franeker, info@deskule.nl (0517-397800) Andere vacatures bekijken? www.deskule.nl. De Vrijwilligerscentrale is ook bereikbaar in Harlingen in MFC Het Vierkant op maandagmiddag (13.00 – 16.00 uur) en donderdagmorgen van 9.00 -12.00 uur, via 0517-239599 of via vwcharlingen@deskule.nl. En in Berlikum op maandagmorgen en woensdagmorgen van 9.00 – 12.00 uur op: 0518-462363, of via vwcwaadhoeke.nl

 

 

 

Algemeen Politiek & Maatschappij Zorg & Welzijn

Meer nieuws

De Meiden van Zeerobben

21-02-2018

HARLINGEN - Geen zes, geen vijf, geen vier maar slechts drie wedstrijden werden er afgelopen zaterdag gespeeld door de Meiden van Zeerobben.

Jeugdjournaal Zeerobben

21-02-2018

HARLINGEN - Het was toch best even wennen.

Sprookjesfanaten gezocht

21-02-2018

HARLINGEN - Sint Nicolaassprookje Harlingen zoekt medewerkers.

Reacties

Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Vogelaar Audio Vogelaar Audio Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier de Groot Atelier de Groot Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Almamater Almamater Ons Food&Wine Ons Food&Wine Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hubo-Faber Hubo-Faber Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus ForHim Menswear ForHim Menswear Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Haarmode Cats Haarmode Cats Plus Lunenborg Plus Lunenborg VVV Harlingen VVV Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Fotografie Dorus Fotografie Dorus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Dio Jurien Dio Jurien Zensa Moda Zensa Moda Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE
Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Atelier de Groot Atelier de Groot Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hema Harlingen Hema Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad IJssalon Min12 IJssalon Min12 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen