Open dag en Doe-middagen

Open dag en Doe-middagen

Zit je in groep 8 of misschien in groep 7? Kom kijken en kennis maken op de rsg Simon Vestdijk!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Plus en The Voice

Plus en The Voice

Beleef The voice of Holland intenser dan ooit bij PLUS Lunenborg. Spaar voor exclusieve The voice of Holland gadgets.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren. Alinex werkt voor u!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 november is de werf en het bezoekerscentrum gesloten. Rond 1 april 2019 is bezoek weer welkom, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Vrijwilligerscentrale De Skule Welzijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers

21-02-2018

HARLINGEN - De Vrijwilligerscentrale van De Skûle Welzijn in Franeker is het aanspreekpunt in de gemeenten Waadhoeke en Harlingen als het gaat om het ondersteunen, versterken en vernieuwen van vrijwilligerswerk.

Iedereen die op zoek is naar een zinvolle (vrije)tijdsbesteding kan digitaal of via een persoonlijk gesprek via de Vrijwilligerscentrale kennisnemen van een ruim en gevarieerd aanbod van vrijwilligerswerk en in contact gebracht worden met de desbetreffende organisaties. Organisaties die met vrijwilligers werken ondersteunen wij bij het vinden en binden van vrijwilligers.

 

Een greep uit onze aanvragen naar vrijwilligers:

  • De vakantie-activiteitenweek Simmerwille (23 t/m 26 juli) heeft plaats voor vrijwilligers die in de organisatie willen plaatsnemen, klussers en handige bouwers en afbrekers.
  • Zonnebloem afd. Harlingen is op zoek naar een bestuurslid /penningmeester.
  • Zonnebloem afd. Franeker is op zoek naar huisbezoekvrijwilligers.
  • Het Zeekadettenkorps in Harlingen is op zoek naar vrijwilligers voor timmer, schilderwerkzaamheden of mensen met een elektrische achtergrond.
  • Kringloop Harlingen is op zoek naar een chauffeur voor het brengen en halen van goederen. (maandag en dinsdag).
  • De Stadskamer in Nieuw Zuid in Harlingen zoekt vrijwilligers voor koffieschenken en het organiseren van activiteiten op ochtend (maandag en donderdag).
  • Stichting Welzijn Edison is op zoek naar chauffeurs voor het vervoeren van mensen met een beperking die dagbesteding hebben in Het Station in Harlingen. Ook voor ondersteuning van de dagbesteding in het Station zijn vrijwilligers van harte welkom.
  • Sportclub Samenspel is naast een penningmeester dringend op zoek naar vrijwilligers die willen assisteren bij het zwemmen in het 3e Haad, op zaterdag van 11.30 uur tot 12.15 uur in Harlingen. Het gaat hierbij om mensen met een verstandelijke beperking.
  • Dankzij de inzet van vrijwilligers voor kunnen 1400 mensen met een beperking ieder jaar genieten van watersport via de organisatie Sailwise, kijk voor meer info op www.sailwise.nl.
  • Zorgcentrum Martenahiem Tzum is op zoek naar vrijwilligers die op dinsdag en vrijdag willen helpen bij de broodmaaltijd van 17.00 -19.30 uur.

Meer info of aanmelden (bij voorkeur via de website) bij de Vrijwilligerscentrale van De Skule Welzijn, Godsacker 35 te Franeker, info@deskule.nl (0517-397800) Andere vacatures bekijken? www.deskule.nl. De Vrijwilligerscentrale is ook bereikbaar in Harlingen in MFC Het Vierkant op maandagmiddag (13.00 – 16.00 uur) en donderdagmorgen van 9.00 -12.00 uur, via 0517-239599 of via vwcharlingen@deskule.nl. En in Berlikum op maandagmorgen en woensdagmorgen van 9.00 – 12.00 uur op: 0518-462363, of via vwcwaadhoeke.nl

 

 

 

Algemeen Politiek & Maatschappij Zorg & Welzijn

Meer nieuws

De Meiden van Zeerobben

21-02-2018

HARLINGEN - Geen zes, geen vijf, geen vier maar slechts drie wedstrijden werden er afgelopen zaterdag gespeeld door de Meiden van Zeerobben.

Jeugdjournaal Zeerobben

21-02-2018

HARLINGEN - Het was toch best even wennen.

Sprookjesfanaten gezocht

21-02-2018

HARLINGEN - Sint Nicolaassprookje Harlingen zoekt medewerkers.

Reacties

Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant VVV Harlingen VVV Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie Events Visie Events Hema Harlingen Hema Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Dio Jurien Dio Jurien Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Fotografie Dorus Fotografie Dorus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona ForHim Menswear ForHim Menswear Atelier de Groot Atelier de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Ons Food&Wine Ons Food&Wine Copini Opticiëns Copini Opticiëns Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe De Lichtboei De Lichtboei Hubo-Faber Hubo-Faber Vogelaar Audio Vogelaar Audio Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Almamater Almamater Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE BENG Evenementen BENG Evenementen Zensa Moda Zensa Moda
Hema Harlingen Hema Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam BENG Evenementen BENG Evenementen ForHim Menswear ForHim Menswear Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht"