Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Gemeente Harlingen: Voorgenomen verkoop gronden nabij Kimswerderweg

08-04-2022

HARLINGEN - Het college van burgemeester en wethouders van Harlingen maakt hierbij bekend dat de gemeente Harlingen voornemens is een drietal percelen grond aan Ontwikkelings-maatschappij Kimswerda B.V. te verkopen.

Het betreft de volgende percelen, kadastraal bekend, gemeente Harlingen:

Aan de Kimswerderweg te Harlingen is een detailhandelscentrum gevestigd. Ontwikkelings- maatschappij Kimswerda B.V. is de ontwikkelaar van dit detailhandelscentrum.  De voornoemde percelen grond zijn benodigd voor verdere ontwikkeling en uitbreiding van het centrum. 

 

Ontwikkelingsmaatschappij Kimswerda B.V. enige serieuze gegadigde

De gemeente is van mening dat Ontwikkelingsmaatschappij Kimswerda B.V. de enige serieuze gegadigde is voor aankoop van de voornoemde percelen. Om die reden ziet de gemeente af van het bieden van gelegenheid aan andere geïnteresseerden om mee te dingen naar de onderhavige gronden. 

 

Criteria en onderbouwing

De gemeente heeft aan de hand van criteria een onderbouwing opgesteld op grond waarvan zij meent dat Ontwikkelingsmaatschappij Kimswerda B.V. de enige serieuze gegadigde is om de voornoemde percelen grond te kopen. Deze criteria en bijbehorende onderbouwing kunt u opvragen bij het team Juridische Zaken van de gemeente Harlingen. Zij zijn telefonisch bereikbaar via het Klantcontactcentrum op 14 0517 of via info@harlingen.nl.

 

Belangstellende(n) voor koop

Iedere belangstellende die van mening is eveneens in aanmerking te komen voor aankoop van de onderhavige gronden kan een schriftelijke en gemotiveerde reactie sturen. Deze reactie moet uiterlijk op vrijdag 29 april 2022 door het college van burgemeester en wethouders zijn ontvangen.

 

U kunt deze sturen aan:

  • Per e-mail: info@harlingen.nl
  • Per post:   Burgemeester en wethouders van Harlingen, Postbus 10.000, 8860 HA Harlingen. 

 

U kunt uw reactie ook persoonlijk afgeven op het gemeentehuis. Het bezoekadres van de gemeente Harlingen (locatie Groenlandsvaarder) is: Voorstraat 35, (8861 BD)  Harlingen. Raadpleegt u de website voor de openingstijden van het gemeentehuis.

 

Vervolgprocedure

Het college van burgemeester en wethouders zal aan de hand van de voornoemde criteria beoordelen of belangstellende(n) die zich vóór 30 april 2022 hebben gemeld tevens als serieuze gegadigden zijn aan te merken. Ingeval het college besluit dat dit niet het geval is, zullen deze belangstellende(n) zich binnen 3 weken tot de voorzieningenrechter kunnen wenden. Wanneer zich geen belangstellenden bij het college en de voorzieningenrechter melden, zullen de gronden aan Ontwikkelingsmaatschappij Kimswerda B.V. worden verkocht en geleverd.

Gemeente

Meer nieuws

Kom genieten bij dé Irish Pub van Harlingen!

08-04-2022

HARLINGEN - Bij The Shamrock aan de Grote Bredeplaats kun je genieten van verschillende bieren en whiskeys en als je een sportwedstrijd wilt zien, ben je hier zeker weten op de juiste plaats!

Deze week in Afslag Harlingen bij Omroep RSH

08-04-2022

HARLINGEN - Zaterdag 9 april is er van 11.00 - 13.00 uur bij Omroep RSH weer een nieuwe aflevering van Afslag Harlingen, Harlingenboeit.nl geeft alvast een tipje van de sluier.

Aanmelding 71e editie Lanenkaatsen van start!

08-04-2022

HARLINGEN - Nog een kleine 2 maanden en dan is de 71e editie van het Lanenkaatsen weer losgebarsten met een mix van spanning, humor en sensatie.

Reacties

Visie Events Visie Events Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok The Shamrock The Shamrock Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zensa Moda Zensa Moda CDA Harlingen CDA Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje TeamFRL TeamFRL IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wellheat Shop Wellheat Shop Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen
Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen CDA Harlingen CDA Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Visie Events Visie Events Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen Wellheat Shop Wellheat Shop Copini Opticiëns Copini Opticiëns Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Haarmode Cats Haarmode Cats Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen