Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Voorbeschouwing: FC Burgum - Zeerobben

31-03-2022

HARLINGEN - Week van de waarheid voor Zeerobben 1.

Hoofdtrainer Berry Zandink liet maandag in de Leeuwarder Courant optekenen dat er voor Zeerobben een week van de waarheid aan zit te komen. Daarmee doelde hij op het programma voor aanstaande zaterdag 2 april en dinsdagavond 5 april, als wedstrijden tegen directe concurrenten FC Burgum en Oranje Nassau op het programma staan. Beide ook nog eens uitwedstrijden, dus de uitdagingen zijn vrij duidelijk: er moeten punten gehaald worden.

Afgelopen zaterdag kwam Zeerobben tekort tegen het sterk voor de dag gekomen Drachtster Boys. Het leidde tot een acceptabele nederlaag. Er zat niet meer in, zo realistisch moet je gewoon zijn.


Aanstaande zaterdag is het uitgangspunt echter totaal anders. Tegenstander FC Burgum, getraind door Zeerobbens toekomstige trainer Henk Konings, pakte zaterdag in een ook al cruciaal duel met Oranje Nassau een benauwde, maar o zo belangrijke overwinning en daarmee droegen ze de rode lantaarn over aan vv Balk. Bovendien werd door die uitslag ook Oranje Nassau nog nadrukkelijker betrokken in de strijd tegen degradatie. Er zijn weliswaar nog veel wedstrijden te spelen, maar de stand onderin maakt duidelijk wat er de komende 2 wedstrijden voor Zeerobben op het spel staat.

Niet voor niets dus “week van de waarheid” voor Zeerobben, te beginnen zaterdag in Burgum op het fraaie nieuwe sportcomplex Het Koningsland. Hopelijk kan Zeerobben dan ook weer een beroep doen op de spelers die er zaterdag niet bij waren. Het is in deze fase cruciaal dat het team compleet wordt en blijft, ook op dinsdagavond als er om 20:00 uur moet worden aangetreden in Groningen.

Onze jongens kunnen de steun van supporters goed gebruiken, dus allemaal op naar Burgum en Groningen voor 2 spannende wedstrijden!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Inschrijving Harlingen Masters 2022 open

31-03-2022

HARLINGEN - De Harlinger golfers kijken alweer uit naar het jaarlijkse hoogtepunt in de golfagenda: de Harlingen Masters.

Bibliotheek rangschikt boeken op kleur

31-03-2022

HARLINGEN - De medewerkers van de vijftien vestigingen van Bibliotheken Noord Fryslân hebben het er maar druk mee: ze rangschikken alle boeken op kleur.

Pim Vrolijk en Tiny de Vries winnen het Kuiken toernooi!

31-03-2022

HARLINGEN - Afgelopen woensdag werd er in de Boulodrome van JBV Boulegoed het jaarlijks terugkerende kuiken toernooi gespeeld.

Reacties

IJssalon Min12 IJssalon Min12 Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Wellheat Shop Wellheat Shop Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Karsten Wonen Karsten Wonen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen The Shamrock The Shamrock Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Fotografie Dorus Fotografie Dorus BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen
Fotografie Dorus Fotografie Dorus The Shamrock The Shamrock BENG Evenementen BENG Evenementen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zensa Moda Zensa Moda Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis