Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Voorbeschouwing: Zeerobben – SC Joure

23-09-2022

HARLINGEN - Nieuw hoofdstuk.

Vol verwachting kijken de supporters van Zeerobben uit naar de start van de competitie in de 2e klasse K van het zaterdagamateur voetbal. In de beker kan al gesproken worden van een succesvolle voorronde. Immers in de slotwedstrijd moest Zeerobben winnen om in de knock-out fase terecht te komen. Met een klinkende 4 – 0 overwinning werd afgerekend met nieuwkomer in de eerste klasse van het zaterdagvoetbal FVC. Door deze uitslag gaan naast de Harlingers ook LAC Frisia door op doelsaldo.

 

Onze tegenstander van zaterdag Joure heeft ook de knock-out fase bereikt door o.a. winst op competitiegenoot Wolvega en een 2 – 2 tegen Jubbega van de bij ons bekende trainer Inne Schotanus. In de competitie van 2021/2022 is de komende opponent op de 10e plaats geëindigd.

 

De laatste confrontatie met Joure dateert uit seizoen 2016/17 in de tweede klasse L , zowel uit als thuis was Zeerobben winnaar. In dat jaar werd Zeerobben dan ook kampioen. Joure verbleef lange tijd in de 2e klasse en mag zich daarin een vaste waarde noemen.

 

Over de komende wedstrijd valt moeilijk een voorspelling te geven. Beide teams zullen met vertrouwen het duel aangaan, met de wetenschap dat het succes van de beker geen garantie is voor een goed resultaat. De keuze van trainer Henk Konings en Drewes Janssen is ruim te noemen en we zijn dan ook benieuwd met welke elf hij zijn ploeg de “wei” instuurt. We heten onze gasten uit Joure van harte welkom op het Oostersportpark in Harlingen. Ook verwachten wij de vele supporters van Zeerobben ter ondersteuning.

 

Zaterdag 24 oktober

Zeerobben - Joure

Aanvang : 15.00 uur

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Bekervoetbal senioren Zeerobben

23-09-2022

HARLINGEN - Voor sommigen is de bekercompetitie meer een voorbereiding op de reguliere competitie dan een streven om de volgende ronde te bereiken.

Programma komend weekend HMHC

23-09-2022

HARLINGEN - Na het drukke maar ook wat verregende weekend met de Super Sunday van afgelopen week is er ook komende weekend weer veel te beleven aan de Westerzeedijk bij HMHC.

Het Alternatief 115 zonder Bert en Tiede maar met Balki

23-09-2022

HARLINGEN - Vanavond een alternatieve het Alternatief.

Reacties

De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Karsten Wonen Karsten Wonen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Haarmode Cats Haarmode Cats Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires The Shamrock The Shamrock Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Fotografie Dorus Fotografie Dorus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad
Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn BENG Evenementen BENG Evenementen Visie Events Visie Events Plus Lunenborg Plus Lunenborg Haarmode Cats Haarmode Cats Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Fotografie Dorus Fotografie Dorus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zensa Moda Zensa Moda Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen