Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Voorbeschouwing: Zeerobben – Broekster Boys

14-10-2021

HARLINGEN - Wie haakt aan bij de middenmoot?

Met beide één overwinning en twee keer verlies is het zaterdag 16 oktober toch wel een belangrijk duel. Wie kan zich melden in de middenmoot, of mag je zo’n vraag niet stellen in dit nog prille voetbalseizoen 2021/2022. Afgaand op uitslag van de laatste thuiswedstrijd tegen Broekster Boys van 5 oktober 2019 behoort een gelijkspel ook tot de mogelijkheden, het werd toen 0 – 0 in een confrontatie, die spannend was tot de laatste seconde. In de retourwedstrijd wonnen de groenwitten ruim met 1 – 4, deze overwinning was toen noodzakelijk om buiten de degradatiezone te blijven.  Tot de hoogvliegers behoorden beiden niet in de laatste, gebroken competities.

 

Als eventueel ijkpunt, dient misschien de wedstrijd tegen d’Olde Veste. Immers in de slotminuten wisten de Steenwijkers zowel in Damwoude als Harlingen de overwinning veilig te stellen. Een andere overeenkomst is de samenstelling van de selectie. Veel aanvulling komt uit de eigen kweek en dat is voor de eerste klasse E misschien wel uitzonderlijk.

 

We rekenen op een grote publieke belangstelling van beide teams en heten onze gasten uit Damwoude dan ook van harte welkom op het Oostersportpark in Harlingen. En we hopen op een spannende en sportieve wedstrijd.

 

Zeerobben – Broekster Boys

Zaterdag 16 oktober

Aanvang: 15.00 uur

Oostersportpark te Harlingen

 

“Versoepelingen”

Ook Zeerobben heeft haar Corona protocol weer moeten aanpassen na de aangekondigde versoepelingen. In nauw overleg met de gemeente wordt er nu ook bij Zeerobben meer gecontroleerd en gehandhaaft.

 

Zeerobben heeft de kantine nu in 2 gedeeltes gesplitst. Het voorste gedeelte via de hoofdingang is voor afhalen van drinken/eten en toegang tot het toilet. Hier wordt niet gecontroleerd. Het achterste gedeelte van de kantine kan men via het terras bereiken en daar kunnen consumpties genuttigd worden. Bij de ingang staat echter een externe medewerker van een organisatie die de bezoekers op geldige QR-codes controleert. Deze ondersteuning vanuit de gemeente is vooreerst tot 1 november daarna volgt een evaluatie en evt. weer aanpassingen. Het verliep afgelopen zaterdag overigens soepeltjes. Op het terras heeft iedereen overigens vrij toegang zonder QR-code. 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Hockey en herfstvakantie

14-10-2021

HARINGEN - De komende twee weekenden is het wat rustiger bij HMHC vanwege de herfstvakantie.

Zeekadettenkorps Harlingen en Urk naar Kornwerderzand

14-10-2021

HARLINGEN - Van 15 tot en met 18 oktober zullen tussen de 30 en 40 Zeekadetten in de leeftijd van 11 tot 18 jaar een najaarskamp houden.

Programma senioren fc Harlingen

14-10-2021

HARLINGEN - Vrijdagavond 7×7 avond, zondag reist fc Harlingen 1 af naar Langweer en het programma van de senioren.

Reacties

Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Food 80/20 Food 80/20 Fotografie Dorus Fotografie Dorus Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Plus Lunenborg Plus Lunenborg Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen The Shamrock The Shamrock Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Visie Events Visie Events Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen
Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Food 80/20 Food 80/20 Haarmode Cats Haarmode Cats Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Hubo-Faber Hubo-Faber Plus Lunenborg Plus Lunenborg Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor BENG Evenementen BENG Evenementen Fotografie Dorus Fotografie Dorus