Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Voorbeschouwing: Zeerobben – Blauw Wit ‘34

11-03-2022

HARLINGEN - Nou doorpakken.

Voorbeschouwing: Zeerobben – Blauw Wit ‘34 Pupil van de week. Foto: Frans Bode

Pupil van de week

Het is allemaal best spannend als je pupil van de week mag zijn bij een thuiswedstrijd van Zeerobben 1. Dan sta je daar ineens te wachten totdat de spelers komen en je uiteindelijk naar de zuil mag lopen om de bal te pakken. Maar gelukkig is daar dan ook de steun van de scheidsrechter die het begrijpt, zijn arm om hem heen slaat en zegt: “Kom, we gaan het veld op”. Dan is uiteindelijk het ijs gebroken en komt de glimlach en het duimpje weer tevoorschijn. En na de toss, scoren bij de tegenstander kun je lekker in de dug-out zitten om vervolgens te zien hoe Zeerobben 1 met 1-0 wint van Balk. Donny liet weten een geweldige middag te hebben gehad. Duimpje omhoog voor Donny.

 

Nou doorpakken

Met de juiste instelling kun je meer bereiken dan je zou verwachten. Menig supporter van het vlaggenschip van Zeerobben zag het vervolg na de winter met gemengde gevoelens tegemoet. In de laatste twee thuiswedstrijden bleek dit ongegrond. Mannen, die hun sporen al hebben verdiend in de eerste klasse E staan op en nemen de jeugd bij de hand. Met een stevige inzet werden de punten in 2022 gepakt. Het “zespuntenduel” met Balk werd met vertrouwen over de eindstreep getrokken.

 

Tegenslagen door blessures en corona lijken tot het verleden te gaan behoren. Zaterdag aanstaande ontvangt Zeerobben de middenmoter Blauw Wit'34 op het Oostersportpark. De Leeuwarders werden verrassend met 0 – 2 verslagen door Leeuwarder Zwaluwen. Of dat iets te maken heeft met trainersperikelen is mogelijk, maar uit het verslag van de wedstrijd blijkt de inzet medeoorzaak te zijn van dit verlies.

 

Over inzet heeft de selectie van trainer Zandink/Janssen niets te klagen. Iedereen werkt zich het snot voor de ogen. De rode lantaarn is overgedragen aan Burgum en bovendien laat Zeerobben Balk onder zich. Met de blik naar boven zal ook tegen Blauw Wit'34 een goed resultaat behaald moeten worden. Het verleden geeft hierin hoop. In de laatste ontmoeting ( seizoen 2020/2021 ) streed Blauw Wit'34 met Noordscheschut om promotie en Zeerobben had de punten hard nodig. In een doelpuntrijk duel ( 3 - 3 ) werden de punten gedeeld. We hopen op een reprise hiervan of misschien wel meer. De kans is groot, dat het publiek ook winnaar wordt.

 

Zaterdag 12 maart

Zeerobben - Blauw Wit'34

Aanvang : 15.00 uur

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De democratie en hoe fragiel die kan zijn

11-03-2022

HARLINGEN - Lokale verkiezingen... vergeleken met de tragedie die zich niet ver van ons vandaan afspeelt lijken ze ineens niet meer zo belangrijk.

Fc Harlingen in actie voor Oekraïne! (video)

11-03-2022

HARLINGEN - In Harlingen zijn inmiddels de eerste vluchtelingen uit Oekraïne aangekomen waaronder ook vele kinderen.

GGD Fryslân weekbericht 10 2022

11-03-2022

HARLINGEN - Besmettingen nog hoog, nemen de komende weken vermoedelijk af.

Reacties

Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber Fotografie Dorus Fotografie Dorus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Plus Lunenborg Plus Lunenborg BENG Evenementen BENG Evenementen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Zensa Moda Zensa Moda De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen
Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Plus Lunenborg Plus Lunenborg Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Copini Opticiëns Copini Opticiëns Fotografie Dorus Fotografie Dorus Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Visie Events Visie Events Hubo-Faber Hubo-Faber Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot