Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
DELTA Netwerk

DELTA Netwerk

Gigasnel en stabiel glasvezel nu ook in Harlingen!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Voorbeschouwing: Fc Harlingen - Langweer

18-03-2022

HARLINGEN - Fc Harlingen 1 ontvangt Langweer en Pupil van de Week Lucas Vlieger trapt af!

Zondag komt vv Langweer op bezoek op sportpark Vierkantsdijk. Langweer zit in de hoek waar de klappen vallen en staat al het hele seizoen stijf onderaan en wacht nog altijd op haar eerste overwinning. Daar waar de Harlingers in de laatste drie duels zeven punten behaalden, sprokkelde Langweer over het hele seizoen tot nu toe slechts twee punten bij elkaar. De helft hiervan dan weer wel tegen fc Harlingen. Onze mannen zijn bezig met een mooi seizoen. Met twintig punten uit elf wedstrijden staat ons vlaggenschip op een keurige derde plaats. Afgelopen zondag werd een moeizame overwinning geboekt tegen De Sweach, maar dat was op basis van de inzet in de tweede helft niet onverdiend. Als men komende zondag tegen Langweer dezelfde inzet toont, is het niet onmogelijk om drie punten in eigen huis te houden. Wedstrijdsponsor is Notaris Jelsma en Koelma, Mr. Hettema.

 

Pupil van de week

De aftrap is zondag om 14.00 uur en wordt verricht door Pupil van de Week Lucas Vlieger. Lucas Vlieger is 10 jaar, speelt in de JO11-1 en is vier jaar geleden bij fc Harlingen gestart als keeper. Inmiddels werkt hij hard aan zijn voetbalcarrière want hij staat alweer een tijdje als voetballer in het veld. Hessel Faber en Youri Bouma zijn Lucas zijn trainers en Lucas heeft het erg naar zijn zin bij fc Harlingen. “Ik heb een leuk team en ik vind het ook leuk dat onze trainer Hessel altijd bij de wedstrijden is.” Een echte favoriete speler bij t eerste heeft Lucas eigenlijk niet, hij vindt ze allemaal super goed! “Ik ben best vaak op ‘t veld te vinden om ze aan te moedigen en nu mag ik zondag gewoon meedoen! Ik heb er heel veel zin in en zal mijn best doen om het eerste doelpunt te scoren voor fc Harlingen! Hopelijk doen de spelers van fc Harlingen mij dan na en scoren zij ook veel doelpunten!”

 

Nou duidelijke boodschap Lucas! We hopen weer op veel toeschouwers om onze jongens aan te moedigen. Ongeacht de uitslag staat er ook nog een gezellige 'derde helft' op het programma met livemuziek van Douwe Kamminga en zal het Rad van Fortuin ook eindelijk zijn rondjes weer gaan draaien!

 

Programma

Vrijdag 18 maart, Thuis

Vanaf 19.30 uur op Sportpark Vierkantsdijk: 7x7 fc Harlingen VR2, Arum VR1, Oosterlittens VR1 en VR2 en Tzummarum VR1

 

Vrijdag 18 maart, Uit

De mannen van het 45+ team spelen vanaf 19.30 op Sportpark Kalverdijkje Noord te Leeuwarden tegen Leeuwarder Zwaluwen, Zeerobben en Leovardia.

 

Zaterdag 19 maart, Uit

12.00 uur S.F. Deinum VR1 – fc Harlingen VR1

 

Zondag 20 maart, Thuis

10.00 uur fc Harlingen 3 – vv Sneek Wit Zwart 3

12.00 uur fc Harlingen 2 - MKV'29 3

14.00 uur fc Harlingen 1 – Langweer 1

 

Zondag 20 maart, Uit

10.30 uur Oosterlittens 4 – fc Harlingen 4

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

GGD Fryslân weekbericht van 14 tot en met 18 maart 2022

18-03-2022

HARLINGEN - Besmettingspiek voorbij, hoge opkomst herhaalprik en prikken zonder afspraak weer mogelijk.

Zeerobben nieuws

18-03-2022

HARLINGEN - Met nieuws van de meiden en de senioren van Zeerobben.

Crucifixion in Harlingen

18-03-2022

HARLINGEN - Zondag 27 maart a.s. wordt er in het kerkgebouw 'de Haven' van de CGKV delen van het bekende stuk van Johan Stainer de Crucifixion gezongen.

Reacties

Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie The Shamrock The Shamrock Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Visie Events Visie Events Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Karsten Wonen Karsten Wonen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zensa Moda Zensa Moda De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Fotografie Dorus Fotografie Dorus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns
Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation BENG Evenementen BENG Evenementen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Fotografie Dorus Fotografie Dorus Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE