Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Volleybal Vereniging Harlingen zet vol in op de toekomst

07-11-2022

HARLINGEN - Bij Volleybal Vereniging Harlingen (V.V.H.) wordt de komende jaren ingezet op het werven van nieuwe jeugdleden.

Na jaren van stilte is het de bedoeling om van Harlingen meer en meer een volleybalstad te gaan maken. Hierbij is de aanwas van jonge jeugdspelers belangrijk om het volleybal in Harlingen toekomst te gaan geven.

 

Een aantal jaar geleden is Meindert Paul Kwast begonnen met het geven van smashbal op scholen en op de volleybalvereniging. De insteek was om op die manier meer jongens geïnteresseerd te krijgen voor het volleybal. Uiteindelijk staat er komend seizoen eindelijk weer een volledig jongensteam. De meisjes die tot afgelopen seizoen ook bij dit team hoorden wordt nu toegevoegd aan een meisjesteam binnen de vereniging. “Ik heb dit team samen met Hendrik Sijtsma en Michiel Wijbenga een aantal seizoenen mogen training geven, maar het wordt tijd dat dit team andere trainers gaat krijgen. Ik ben blij dat Otto Koster en Reinier Kwast het stokje van ons over zullen gaan nemen. Het team is bij hun in zeer goede handen. Dit is erg mooi voor de toekomst van de herentak van het volleybal, maar we moeten verder gaan bouwen aan onze gehele toekomst, dus jongens en meiden. Komend seizoen is er bij VVH weer een CMV-team met daarin 7 spelers en speelsters. “We gaan proberen om deze groep uit te breiden, zodat we straks meerdere teams kunnen vormen. Ik ben straks één van de trainers van dit nieuwe team en we zijn dus echt op zoek naar spelers en speelsters die het leuk lijkt om volleybal te proberen. Ben jij of ken jij jongens en meiden, zoek dan contact met onze vereniging, maar ze mogen ook met mij persoonlijk contact gaan leggen. Alle informatie is via onze website op te vragen”.

 

Naast de trainingen op de vereniging gaat Meindert Paul samen met Ous Spijkstra en Rients Leijenaar ook op de Harlinger basisscholen lessen volleybal verzorgen tijdens de gymlessen. “Ook tijdens deze lessen gaan wij proberen te laten zien dat volleybal een fantastisch en explosieve sport is. We gaan vanaf 9 november aan elke groep 6, 7 en 8 van alle basisscholen in de gemeente Harlingen gastlessen geven. Na de gegeven gastlessen zal er een afsluitend toernooi plaatsvinden op de volleybalvereniging zelf. Ook op die manier proberen we een impuls te gaan geven aan onze vereniging en we hopen dat de aanmeldingen hierdoor zullen gaan komen”.

 

Lijkt het je leuk om een keer volleybal te gaan proberen, neem contact op met Meindert Paul Kwast via jc@vvh-harlingen.nl of 0628676322.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Nuffic jaagt internationalisering aan in Noord-Nederland

07-11-2022

HARLINGEN - Op vrijdag 11 november aanstaande organiseert Nuffic een bijeenkomst voor het voortgezet onderwijs bij RSG Simon Vestdijk in Harlingen: ‘Internationalisering en wereldburgerschap’.

Zuur verlies voor Zeerobben

07-11-2022

HARLINGEN - FC Burgum – Zeerobben 1 – 0.

Wooncentrum Harlinga gaat 'Back to the Future'

07-11-2022

HARLINGEN - 50-jarig bestaan en nieuwbouw op bijzondere wijze gevierd.

Reacties

Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber TeamFRL TeamFRL CDA Harlingen CDA Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zensa Moda Zensa Moda Fotografie Dorus Fotografie Dorus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Karsten Wonen Karsten Wonen
Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen CDA Harlingen CDA Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Wellheat Shop Wellheat Shop Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken