Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Voetbalschool Zeerobben van start

09-09-2022

HARLINGEN - Ook dit nieuwe seizoen is er weer de mogelijkheid voor de JO8, JO9, JO10, JO11 en JO12-spelers om deel te nemen aan de voetbalschool van Zeerobben.

Deze voetbalschool geeft de mogelijkheid voor een 3e training in de week en is voornamelijk gericht op de individuele balbehandeling. Daar waar de reguliere teamtrainingen ook en vooral gericht zijn op de teamprestaties en het voetbalplezier als groep, richten de trainingen van de Voetbalschool zich dus op het verbeteren van de techniek van het individu. *Let wel: deze voetbalschool is alleen voor leden van Zeerobben!*

 

Er zullen tien trainingen worden gegeven in het najaar en tien trainingen in het voorjaar.  Deze trainingen zullen plaats vinden op de vrijdagmiddag tussen 15.00 en 18.00 uur. We vinden het belangrijk dat ieder kind genoeg aandacht krijgt tijdens de trainingen. Dit willen we waarborgen door met kleine groepen, maximaal 12 kinderen, te gaan trainen.

 

Tijdens de trainingen staat centraal:

  • Atletisch vermogen is inmiddels een belangrijk element in het voetbal. Snel kunnen wenden, draaien en keren, waardoor je sneller reageert dan de tegenstander.
  • Techniek is de basis van het voetbal. Wie de baas is over de bal voetbalt gemakkelijker. Bij techniek komen de volgende aspecten aan bod: het aannemen van de bal, het dribbelen met de bal, het schieten van de bal en trucjes beheren
  • Snelheid is essentieel. Niet alleen in het loopvermogen en het trekken van sprints, maar ook in de balbehandeling.

 

Trainingen vinden plaats op de volgende data:

Najaar 2022

September: 16, 23, 30

Oktober: 7, 14, 28

November: 4, 11, 18, 25

Voorjaar 2023

Maart: 3, 10, 17, 24, 31

April: 7, 14, 21, 28

Mei: 12, 19

 

Er kan opgegeven worden voor 10 trainingen (alleen het voorjaar) of voor 20 trainingen (direct voor het hele jaar).

 

Kosten:

10 trainingen = €25

20 trainingen = €45

Geef je snel op want vol = vol!

Wanneer de opgave termijn sluit (of als we vol zitten), zal er via de mail en in de groeps-app de trainingsgroepen en de trainingstijd bekend gemaakt worden.

 

Opgeven kan via het volgende e-mailadres: brentzeerobben@hotmail.com

 

 

Onderwijs Sport & Recreatie

Meer nieuws

Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen week 36 - 2022

09-09-2022

HARLINGEN - Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen van 5 t/m 9 september 2022.

Het Alternatief 114

09-09-2022

HARLINGEN - En ja hoor daar zijn we weer.

Repetities Sinterklaas Sprookje gestart!

09-09-2022

HARLINGEN - Het Lanenkaatsen, de Visserijdagen en morgen Harlingen Ongeschut.

Reacties

De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zensa Moda Zensa Moda Plus Lunenborg Plus Lunenborg Fotografie Dorus Fotografie Dorus Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns BENG Evenementen BENG Evenementen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen Visie Events Visie Events Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Haarmode Cats Haarmode Cats The Shamrock The Shamrock Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen The Shamrock The Shamrock Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Plus Lunenborg Plus Lunenborg Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Haarmode Cats Haarmode Cats Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen