Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Voetbalkamp Zeerobben 2022

11-05-2022

HARLINGEN - Na 2 jaar afwezigheid was het dan eindelijk weer zo ver.

Het voetbalkamp 2022 kon alweer voor de 31e keer worden georganiseerd door de jeugdafdeling van Zeerobben. In 1988 sloeg de organisatie voor het eerst haar kamp op in Roden en na vele omzwervingen was er dit jaar gekozen voor Bakkeveen. Het werden drie prachtige en onvergetelijke dagen met veel voetbal, spelletjes, vriendschap, plezier en ook nog eens prachtig weer.

 

Een groep van ruim 40 deelnemers verzamelde zich maandagochtend 2 mei al om 09.00 uur bij de Robbenplaat. Uitgezwaaid door vele ouders en familieleden vertrok de touringcar richting Bakkeveen naar kampeerboerderij de Harmsdobbe. Na aankomst en installatie wordt traditiegetrouw de Zeerobben-vlag gehesen onder het zingen van het clublied “want ik ben een Zeerob”. Daarna was het startsein voor 3 dagen plezier met elkaar. Natuurlijk ontbrak het oriëntatiespel niet en werden er aansluitend veel voetbalpartijtjes gespeeld. Aan eten en drinken was ook goed gedacht. Nel Kingma had voor de 1e dag macaroni klaar gemaakt voor de hele ploeg zodat eenieder ’s avonds met volle maag aan het bosspel kon beginnen. Toen de avond al gevallen was zochten de kinderen moe maar voldaan de slaapzaal op.


De 2e dag stond in het teken van een voetbaldag op het complex van de vv Bakkeveen. Maar niet voordat chef-kok Richard v.d. Kooi voor een heerlijk ontbijt had gezorgd met alles erop en eraan. Daarna dus richting vv Bakkeveen voor veel voetbalspelletjes zoals hooghouden, vakschieten, dribbelen, ingooien, sprinten en natuurlijk de penaltybokaal. Na de lunch werd het spel “vlaggenroof” gespeeld. Terug op de kampeerboerderij was het weer klaar maken voor het diner (nasi). Aansluitend kon eenieder zich terugtrekken om zich voor te bereiden op de Bonte Avond of eerst nog even takken verzamelen voor het kampvuur.


De bonte avond werd een groots feest. Per groepje mocht iedereen zijn act uitvoeren. De leukste ideeën kwamen bij eenieder naar boven. Waar het ene groepje voor een quiz ging, ging de andere groep los op de kabouterdans. En weer een andere groep zong de sterren van de hemel met “ik ga zwemmen” van Mart Hoogkamer. Nadat elk groepje was geweest ging de muziek aan en werd er een groot feest gemaakt! De polonaise werd gelopen en iedereen deed mee. Het was een fantastische afsluiter van een mooie dag! Nog even napraten op bed en toen was het tijd om lekker te gaan slapen…


Een laatste dag staat natuurlijk in het teken van opruimen. Dat was snel gefikst en dus stond de volgende verrassing op het programma. Activiteiten georganiseerd door Outdoor Bakkeveen. Hindernisbanen en lasergamen stond er op het programma. De kinderen gingen helemaal op in het spel en deden fanatiek mee. Na een bezoek aan de klimtoren en de duinen was het tijd voor een lekkernij. Terug op de kampeerboerderij vond alsnog de prijsuitreiking plaats en maakte men zich op voor de terugreis.

 

Eind van de middag parkeerde de chauffeur de touringcar weer op de parkeerplaats van de Robbenplaat. Moe maar zeer voldaan zochten de kinderen de ouders en familie weer. Zij konden terugzien op 3 prachtige dagen. En de begeleiding? Zij namen gezamenlijk nog even een drankje in de Robbenplaat en kwamen tot de conclusie dat niet alleen de kinderen maar ook zij drie prachtige dagen met elkaar hadden gehad. Op naar 2023!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Uit de schatkamer van... Marijke Wesselius

11-05-2022

HARLINGEN - Donderdag 12 mei van 19.00 tot 20.00 uur bij Omroep RSH.

Koninklijke Onderscheiding voor Marga Liefting uit Harlingen

11-05-2022

HARLINGEN - Marga Liefting heeft op dinsdag 10 mei 2022 tijdens de Algemene Ledenvergadering van de ChristenUnie een Koninklijke Onderscheiding ontvangen.

Een doordeweeks programma bij fc Harlingen

11-05-2022

HARLINGEN - Deze week diverse wedstrijden bij fc Harlingen.

Reacties

Karsten Wonen Karsten Wonen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zensa Moda Zensa Moda Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires IJssalon Min12 IJssalon Min12 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Visie Events Visie Events Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad CDA Harlingen CDA Harlingen Wellheat Shop Wellheat Shop Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats
Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas CDA Harlingen CDA Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Karsten Wonen Karsten Wonen BENG Evenementen BENG Evenementen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation TeamFRL TeamFRL Fotografie Dorus Fotografie Dorus Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats