Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Vlootdag 2023 zaterdag 1 april!

25-02-2023

HARLINGEN - De dagen lengen en het begin van de lente kondigt zich aan.

Vlootdag 2023 zaterdag 1 april! Beeld Dorus Breidenbach©

Tekst Paul H.M. Scheffer

 

Dat is de tijd dat de schippers van de Bruine Vloot volop aan het werk zijn om de schepen klaar te maken, zodat ze in het nieuwe seizoen de vaargasten kunnen ontvangen. Dat vaarseizoen wordt traditiegetrouw geopend met de Vlootdag en dat gebeurt dit jaar op zaterdag 1 april 2023. In afwijking van voorgaande jaren dus het eerste weekend in april. Want het tweede weekend is het drukke paasweekend.

 

De vloot en de schippers willen de gasten en bezoekers van de Vlootdag op zijn “paasbest” ontvangen, maar hen ook alle tijd geven voor het bezoeken van de schepen en alles daaromheen. Het publiek zal -wandelend langs de schepen- op de Zuiderhaven weer onthaald worden op een Bonte Markt en diverse activiteiten. De Vlootdag commissie van de VBZH heeft een spannend thema gekozen: “SAMEN!”. Actueel en op vele gebieden van toepassing en gewenst. Daarover binnenkort meer: maar zet - zaterdag 1 april Vlootdag Harlingen - nu vast in de agenda!

 

 

 

Algemeen Bedrijfsleven Evenement Kunst & Cultuur Sport & Recreatie

Meer nieuws

Eropuit om vogels te spotten!

25-02-2023

HARLINGEN - Leerlingen van groep 3 tot en met 8 van IKC Prins Johan Friso kunnen wekelijks een workshop volgen.

Verslag raadsvergadering gemeente Harlingen 22 februari 2023 - PvdA Harlingen

25-02-2023

HARLINGEN - Op de agenda stonden een aantal punten waarvan het punt "Huis van de gemeente" wel voor de nodige discussie zorgde.

Reacties

Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten IJssalon Min12 IJssalon Min12 Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Fotografie Dorus Fotografie Dorus Wellheat Shop Wellheat Shop Copini Opticiëns Copini Opticiëns Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Hubo-Faber Hubo-Faber Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad The Shamrock The Shamrock Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen TeamFRL TeamFRL Karsten Wonen Karsten Wonen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor CDA Harlingen CDA Harlingen
BENG Evenementen BENG Evenementen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Copini Opticiëns Copini Opticiëns Wellheat Shop Wellheat Shop Haarmode Cats Haarmode Cats IJssalon Min12 IJssalon Min12 Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen CDA Harlingen CDA Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen