Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Visit Wadden presenteert eigen Wadden magazine ‘In Eigen Land’

17-09-2021

HARLINGEN - Meer dan 101 insidertips weg van de massa.

Visit Wadden presenteert eigen Wadden magazine ‘In Eigen Land’ Gerard Ypenga van Het Brouwdok. Fotocredit: Visit Wadden

Visit Wadden presenteert vandaag met gepaste trots het ‘In Eigen Land’ magazine, dat geheel in het teken staat van de Wadden. Samen met de redacties van Columbus, FietsActief en Roots maakte de organisatie deze speciale editie met maar liefst 101 insidertips om de Wadden weg van de massa te ervaren. De allereerste exemplaren zijn vandaag uitgedeeld aan drie ondernemers uit het Waddengebied die zelf in het magazine genoemd staan.

 

Het is best bijzonder dat een heel magazine over één bestemming gaat. Visit Wadden heeft daarmee een prachtige bundeling van het gehele gebied in handen waarmee ze willen laten zien hoe divers en prachtig het UNESCO Werelderfgoed is. Dat er nog steeds veel te ontdekken is. Ook willen ze graag de kwetsbaarheid en het belang van het gebied onder de aandacht brengen en hoe we daar samen mee moeten omgaan. In deze editie staat dan ook centraal hoe je het Waddengebied kunt ontdekken, ervan genieten en er kunt opgaan in de rust en ruimte, weg van de massa.

 

Nauwe samenwerking en Co-creatie

In Eigen Land is een uitgave van Columbus Travel, in samenwerking met Roots en FietsActief en verschijnt 3x per jaar. De oplage is deze keer extra groot en telt maar liefst 70.000 stuks. In Eigen Land is bedoeld voor de avontuurlijke, duurzame reiziger die het liefst buiten de gebaande paden op zoek gaat naar de mooiste pareltjes. Denk aan horeca, musea, fiets- en wandelroutes, plekken om te overnachten en activiteiten zoals wadlopen, droogvallen op een schip en nog veel meer. Die pareltjes zijn zorgvuldig geselecteerd en uitgelicht door de redacties van Columbus, Roots en FietsActief, in samenwerking met Visit Wadden. De gehele editie is door nauwe samenwerking en in co-creatie tot stand gekomen.

 

Karina Pool, projectleider Visit Wadden:Het versterkt onze aanpak om bewoners en bezoekers te inspireren om in eigen land op ontdekking te gaan. In Eigen Land laat zien waarom de Wadden de ruimte biedt om (opnieuw) te ontdekken. Een plek waar de natuur op nummer één staat en waar je verrast wordt door bijzondere ontmoetingen’. Mark Mackintosh, hoofdredacteur In Eigen Land: ‘Het Waddengebied heeft bij de meeste Nederlanders wel een speciaal plekje in het hart. Voor ieder heeft het weer een eigen, soms persoonlijke betekenis. Speciaal voor de Waddenliefhebber hebben wij deze unieke editie van In Eigen Land gemaakt, 156 pagina’s vol tips over een reisbestemming waar je een leven lang op ontdekking kunt gaan’.

 

In Eigen Land

In Eigen Land laat zien waarom het hier in Nederland zo goed is. Speciaal voor hen die thuis willen blijven en dagtrips willen maken. Met de mooiste fiets- en wandelroutes, culturele tips, spectaculaire natuurfotografie en reportages over de allermooiste dorpen en stadjes. Er is ook volop aandacht voor de lokale gastronomie, bijzondere slaapplekken en inspirerende activiteiten met kinderen. Plus het overkoepelende verhaal: waarom Nederland juist nu zo’n fijn land is.

 

Algemeen Bedrijfsleven Natuur & Milieu Shoppen

Meer nieuws

Programma zwembad 't Derde Haad

17-09-2021

HARLINGEN - In de week van 29 september is er in zwembad Het Derde Haad een Aqua Probeer Week, waarbij wij u als nieuwe bezoeker kennis willen laten maken met onze doelgroepen.

Onair LIVE bij Omroep RSH

17-09-2021

HARLINGEN – Zaterdag 18 september 2021 van 11.00 – 12.00 uur presentatie en samenstelling door Dorus Breidenbach.

Weekbericht GGD Fryslân van 10 tot en met 16 september 2021

17-09-2021

HARLINGEN - Na vier weken daling besmettingen, spreekuur tegen prikangst.

Reacties

The Shamrock The Shamrock De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Visie Events Visie Events Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Haarmode Cats Haarmode Cats Food 80/20 Food 80/20 Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Fotografie Dorus Fotografie Dorus Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation
Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Fotografie Dorus Fotografie Dorus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen The Shamrock The Shamrock De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Karsten Wonen Karsten Wonen Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï