RSG Simon Vestdijk 2021-2022

RSG Simon Vestdijk 2021-2022

Maak kennis met Simon Vestdijk! Ben je benieuwd? Meld je dan aan voor de beleefmiddagen, open dagen en voorlichtingsavonden en kom langs!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Visit Wadden presenteert eigen Wadden magazine ‘In Eigen Land’

17-09-2021

HARLINGEN - Meer dan 101 insidertips weg van de massa.

Visit Wadden presenteert eigen Wadden magazine ‘In Eigen Land’ Gerard Ypenga van Het Brouwdok. Fotocredit: Visit Wadden

Visit Wadden presenteert vandaag met gepaste trots het ‘In Eigen Land’ magazine, dat geheel in het teken staat van de Wadden. Samen met de redacties van Columbus, FietsActief en Roots maakte de organisatie deze speciale editie met maar liefst 101 insidertips om de Wadden weg van de massa te ervaren. De allereerste exemplaren zijn vandaag uitgedeeld aan drie ondernemers uit het Waddengebied die zelf in het magazine genoemd staan.

 

Het is best bijzonder dat een heel magazine over één bestemming gaat. Visit Wadden heeft daarmee een prachtige bundeling van het gehele gebied in handen waarmee ze willen laten zien hoe divers en prachtig het UNESCO Werelderfgoed is. Dat er nog steeds veel te ontdekken is. Ook willen ze graag de kwetsbaarheid en het belang van het gebied onder de aandacht brengen en hoe we daar samen mee moeten omgaan. In deze editie staat dan ook centraal hoe je het Waddengebied kunt ontdekken, ervan genieten en er kunt opgaan in de rust en ruimte, weg van de massa.

 

Nauwe samenwerking en Co-creatie

In Eigen Land is een uitgave van Columbus Travel, in samenwerking met Roots en FietsActief en verschijnt 3x per jaar. De oplage is deze keer extra groot en telt maar liefst 70.000 stuks. In Eigen Land is bedoeld voor de avontuurlijke, duurzame reiziger die het liefst buiten de gebaande paden op zoek gaat naar de mooiste pareltjes. Denk aan horeca, musea, fiets- en wandelroutes, plekken om te overnachten en activiteiten zoals wadlopen, droogvallen op een schip en nog veel meer. Die pareltjes zijn zorgvuldig geselecteerd en uitgelicht door de redacties van Columbus, Roots en FietsActief, in samenwerking met Visit Wadden. De gehele editie is door nauwe samenwerking en in co-creatie tot stand gekomen.

 

Karina Pool, projectleider Visit Wadden:Het versterkt onze aanpak om bewoners en bezoekers te inspireren om in eigen land op ontdekking te gaan. In Eigen Land laat zien waarom de Wadden de ruimte biedt om (opnieuw) te ontdekken. Een plek waar de natuur op nummer één staat en waar je verrast wordt door bijzondere ontmoetingen’. Mark Mackintosh, hoofdredacteur In Eigen Land: ‘Het Waddengebied heeft bij de meeste Nederlanders wel een speciaal plekje in het hart. Voor ieder heeft het weer een eigen, soms persoonlijke betekenis. Speciaal voor de Waddenliefhebber hebben wij deze unieke editie van In Eigen Land gemaakt, 156 pagina’s vol tips over een reisbestemming waar je een leven lang op ontdekking kunt gaan’.

 

In Eigen Land

In Eigen Land laat zien waarom het hier in Nederland zo goed is. Speciaal voor hen die thuis willen blijven en dagtrips willen maken. Met de mooiste fiets- en wandelroutes, culturele tips, spectaculaire natuurfotografie en reportages over de allermooiste dorpen en stadjes. Er is ook volop aandacht voor de lokale gastronomie, bijzondere slaapplekken en inspirerende activiteiten met kinderen. Plus het overkoepelende verhaal: waarom Nederland juist nu zo’n fijn land is.

 

Algemeen Bedrijfsleven Natuur & Milieu Shoppen

Meer nieuws

Programma zwembad 't Derde Haad

17-09-2021

HARLINGEN - In de week van 29 september is er in zwembad Het Derde Haad een Aqua Probeer Week, waarbij wij u als nieuwe bezoeker kennis willen laten maken met onze doelgroepen.

Onair LIVE bij Omroep RSH

17-09-2021

HARLINGEN – Zaterdag 18 september 2021 van 11.00 – 12.00 uur presentatie en samenstelling door Dorus Breidenbach.

Weekbericht GGD Fryslân van 10 tot en met 16 september 2021

17-09-2021

HARLINGEN - Na vier weken daling besmettingen, spreekuur tegen prikangst.

Reacties

HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt IJssalon Min12 IJssalon Min12 Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hubo-Faber Hubo-Faber Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï The Shamrock The Shamrock Food 80/20 Food 80/20 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Fotografie Dorus Fotografie Dorus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje De Omdraai De Omdraai Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten BENG Evenementen BENG Evenementen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus
Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje The Shamrock The Shamrock Food 80/20 Food 80/20 Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Fotografie Dorus Fotografie Dorus