Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Wedstrijdverslag Jetting toernooi 2022

25-10-2022

HARLINGEN - Zondag 23 oktober vond er in het Boulodrome van Boulegoed het Jetting toernooi plaats.

Door Adri Visser

 

Een jaarlijks terugkerend toernooi met een sterke bezetting. Toppers uit Leeuwarden, Steenwijk, Loosdrecht, Zeist en uiteraard Harlingen, boulers met een enorme staat van dienst, kwamen zich melden aan de wedstrijdtafel om aan dit mooie toernooi deel te nemen. De vrijwilligers hadden alles weer op orde, de banen gesproeid en wedstrijd klaar gemaakt.

 

Na de loting konden de spelers beginnen aan de 3 voorgelote partijen. Deze drie voorgelote partijen leverden prachtige wedstrijden. Er werd fel en sportief gestreden om een plaatsje in de A poule. De eerste acht teams werden geplaatst in de A poule en de laatste acht teams in de B poule.

 

De finale in de A poule Patrick v.d. Schief en Kimberley Dunki Jacobs tegen Rens de Roos en Romulo van Stockum.

Een ware strijd ontbrandde, de wedstrijd werd langer en puntje bij puntje kwam het tot een climax 11-11. Een hele spannende partij waarbij het alle kanten op kon gaan. Het was muisstil in de hal en de spanning was om te snijden. Er werd heel geconcentreerd gespeeld, dit was top petanque. En in de laatste mène pakten Patrick en Kimberley de laatste punten. Het werd 13-11 voor Patrick en Kimberley.

 

De halve finale in de B poule met Frea en Guus Vonck tegen Jacob Huitsink en Loc le Van. Dit was ook weer zo’n spannende partij, waarbij het niet te voorspellen was welk team uiteindelijk de 13 punten zou halen.  Bij de stand 12-12 was de spanning te snijden, met nog 2 boules te werpen wist Loc niet de winst naar zich toe te halen en wonnen Frea en Guus de partij met 13-12.

 

De finale in de B poule Frea en Guus Vonck tegen Riekele Land en Jur Moorlag. Frea en Guus gingen er met de winst vandoor 13-4.

 

De A Complementair werd gewonnen door Rik Moorlag en Sibren Stienstra

De B complementair werd gewonnen door Roelof v.d. Ploeg en Duco Broersma.

 

Conclusie

Prachtige winnaars, petanque op hoog niveau, al met al weer een mooie dag in het Boulodrome van Boulegoed. Dank aan de vrijwilligers en de wedstrijdleiding.

 

  • 26 november is het Boulodrome toernooi.

 

Algemeen Sport & Recreatie

Meer nieuws

Aanvraag mantelzorgcompliment in de gemeente Harlingen

25-10-2022

HARLINGEN - Zorgt u langdurig en onbetaald voor iemand die in de gemeente Harlingen woont?

Eigen stempels maken, archery tag en het pokemon spel met Speelfun!

25-10-2022

HARLINGEN - Speelfun is ‘fun’ en dat betekend plezier!

HMS journaal oktober 2022 (video)

25-10-2022

HARLINGEN - Flitsend in foto’s en video een terugblik op de afgelopen weken van Harlingen Mien Stadsje, 14 items in 22 minuten.

Reacties

Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad BENG Evenementen BENG Evenementen Hubo-Faber Hubo-Faber Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen CDA Harlingen CDA Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Haarmode Cats Haarmode Cats Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Karsten Wonen Karsten Wonen Copini Opticiëns Copini Opticiëns IJssalon Min12 IJssalon Min12 Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires TeamFRL TeamFRL The Shamrock The Shamrock Wellheat Shop Wellheat Shop Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Visie Events Visie Events IJssalon Min12 IJssalon Min12 Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zensa Moda Zensa Moda Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen TeamFRL TeamFRL Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Hubo-Faber Hubo-Faber Wellheat Shop Wellheat Shop The Shamrock The Shamrock Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Copini Opticiëns Copini Opticiëns Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen