Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
DELTA Netwerk

DELTA Netwerk

Gigasnel en stabiel glasvezel nu ook in Harlingen!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Verkiezingscampagne ‘Hé Seun, ik stem! Jou oek?’ van start

28-02-2022

HARLINGEN - Postercampagne met 14 kleurrijke Harlinger gezichten.

Verkiezingscampagne ‘Hé Seun, ik stem! Jou oek?’ van start Burgemeester Ina Sjerps bij de expo van de serie campagneposters in de Raadhuisstraat. Foto: Ynze Braaksma

Op 16 maart mogen de inwoners van Harlingen, Midlum en Wijnaldum naar de stembus om mee te bepalen wie hun de komende vier jaar vertegenwoordigt in de gemeenteraad. Ook op 14 en 15 maart zijn al enkele stembureaus open om in coronatijd voor meer spreiding van het kiezerspubliek te zorgen.

Burgemeester Ina Sjerps: “Wat mij betreft gaan we in Harlingen voor het hoogste opkomstpercentage stemmers in Fryslân. En om dit voor elkaar te krijgen denken we het deze keer origineel aan te pakken. Zo is er een postercampagne ontwikkeld met 14 kleurrijke Harlinger ‘gezichten’ die oproepen om te gaan stemmen. De posters hangen ook in de dorpen en her en der door de stad in de wijken, in etalages, bij de bibliotheek en op de campagneborden. Daarnaast wordt er op 4 maart een verkiezingskrant huis-aan-huis verspreid. Naast praktische informatie over de verkiezingen presenteren alle partijen zich in de krant. Juist de lokale politiek is van invloed op de directe leefomgeving. Door te stemmen oefent u direct invloed uit op wat u belangrijk vindt en welke keuzes er worden gemaakt. Laat uw stem dus niet verloren gaan!”

 

Voor de postercampagne hebben 14 kleurrijke inwoners, variërend in de leeftijd van 18 tot 70+, model gestaan. Fotograaf Ynze Braaksma heeft de kandidaten vakkundig vastgelegd. De hele serie posters is te bewonderen in de Raadhuisstraat en wordt breed ingezet voor de verkiezingscampagne. Ze worden ook gebruikt voor advertenties in de Harlinger Courant en online gepromoot via onder andere www.harlingenboeit.nl en de Facebookpagina’s van Harlingen Boeit, Gemeente Harlingen en Harlingen Welkom aan Zee.


Debatavond en uitslagenavond in Entrepotgebouw

Op maandagavond 14 maart is er een debatavond met alle lijsttrekkers onder leiding van gespreksleider Hayo Bootsma. Op woensdagavond 16 maart is er een uitslagenavond. Beide avonden kunt u bijwonen via een online streamverbinding of door fysiek aanwezig te zijn. De link voor de online toegang en tijden worden later bekendgemaakt. Wilt u tijdens een van de avonden aanwezig zijn? Geef u dan op via  communicatie@harlingen.nl. Opgave is nodig om te voorkomen dat er meer mensen komen dat in het gebouw toegestaan is.  

 

 

Algemeen Gemeente Politiek & Maatschappij

Meer nieuws

Ruime overwinning voor fc Harlingen 1

28-02-2022

HARLINGEN - Na de vele regenval en harde wind van afgelopen week was het zondag goed vertoeven langs de zijlijn bij de wedstrijd tussen sf Deinum en fc Harlingen 1.

Uitreiking Erepenning voor Menslievend Hulpbetoon

28-02-2022

HARLINGEN - In bijzijn van zijn familie en het slachtoffer heeft burgemeester Ina Sjerps op maandag 28 februari 2022 een Erepenning voor Menslievend Hulpbetoon uitgereikt aan Freddy Helvrich.

Ingezonden: “Bitch moet je niet in de binnenstad gaan wonen”

28-02-2022

HARLINGEN - De lockdown is versoepeld en dat mogen we weten ook.

Reacties

Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zensa Moda Zensa Moda Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Karsten Wonen Karsten Wonen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas The Shamrock The Shamrock
Visie Events Visie Events Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen BENG Evenementen BENG Evenementen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn