Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Waanzinnig Wijnvoordeel! Van vertrouwde toppers tot onbekende pareltjes: er zit voor elke wijnliefhebber wel iets tussen.
Lees verder...
Fysiotherapie Rozengracht

Fysiotherapie Rozengracht

De praktijk huisvest vele specialisten, aangesterkt met het plus team voor optimale zorgkwaliteit.
Lees verder...
Boers Box

Boers Box

Nieuw in Harlingen! Huur nu uw eigen opslagruimte voor archief, inboedel of voorraad goederen bij Boers Box self storage!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 november is de werf en het bezoekerscentrum gesloten. Rond 1 april 2019 is bezoek weer welkom, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Vandaag stelt de VVD Harlingen kandidaten 12 t/m 9 voor

16-03-2018

HARLINGEN - Op 21 maart 2018 zijn de Gemeenteraadsverkiezingen.

De afgelopen jaren heeft de VVD zich volop ingezet om Harlingen steeds mooier en beter te maken. Daar gaan we heel graag mee door. Dat willen we gaan doen met onderstaande kandidaten. Wij kiezen voor Harlingen. Wij kiezen voor doen!

 

Vandaag stelt de VVD Harlingen de nrs 12 t/m 9 van haar kandidatenlijst voor: Bram Visser, Casper van Veen, Frank Swinkels en Tim Dotinga.

 

 

 

Bram Visser #12

 

Ik ben Bram Visser, 44 jaar. Inmiddels 7 jaar gelukkig getrouwd met Marleen Visser Faasse.

Ik ben zelfstandig ondernemer, al meer dan twintig jaar ben ik eigenaar van Visser Special Metal Products, een bedrijf in metaalbewerking.

 

Naast mijn activiteiten in mijn bedrijf ben ik vrijwilliger bij de KNRM, treed ik zo nu en dan op als zanger en ben ik bovenal levensgenieter.

 

Ik hoop dat de VVD een goede uitslag neerzet omdat ik vind dat deze partij al jarenlang een goede en sterke oppositie voert. Naar mijn idee wordt het tijd dat de VVD coalitiepartij wordt om nog directer dan nu een positieve draai te geven aan de stad.

 

Stem VVD zou ik zeggen!

 

 

 

 

 

Casper van Veen #11

 

Ik ben Casper van Veen geboren in 1978 en samen met mijn vrouw hebben wij twee kinderen en we wonen in Harlingen.

Sinds 2015 ben ik zelfstandig uitvaartverzorger. Dit werk geeft mij veel voldoening. Met name het daadwerkelijk contact hebben met nabestaanden en het naar de wensen van de familie regelen van de uitvaart geeft mij een goed gevoel. Dat betreft het overleg, de invulling van de uitvaart, het bijstaan van de familie en het in goede banen leiden van de begrafenis of crematie. Ik heb gekozen om zelfstandig een uitvaartonderneming te beginnen, omdat ik een eigen lijn wil uitzetten en zo vrij mogelijk wil zijn om mee te denken met de nabestaanden ongeacht de hoeveel tijd die daarvoor nodig is.

 

Naast mijn werk als uitvaartverzorger ben ik ook vrijwilliger bij de KNRM op de reddingsboot en nu dus ook in de politiek bij de VVD. Ik heb vaak, dat ik een mening heb maar daar niks mee kan doen. Vandaar dat ik de stap heb gezet om via de politiek mij in te zetten voor Harlingen.

 

Vooral werkgelegenheid vind ik een belangrijk punt en hoop dat we daarin ook verder komen. En de leegstand van de winkels in de stad is mij ook een doorn in het oog, Gemeente Harlingen moet de ondernemers aantrekken om te ondernemen hier in onze prachtige stad. Niet denken in problemen maar in oplossingen.

 

 

 

Frank Swinkels #10

 

Frank Swinkels (60 jr.). 20 jaar geleden zijn wij in Harlingen komen wonen. Het is echt ons thuis geworden. Recent ben ik als verkeersvlieger met pensioen gegaan en daarom ga ik dus nog meer tijd in Harlingen doorbrengen.

 

Ik heb in mijn werkzame leven goed om me heen gekeken en geloof me, Harlingen is een ruwe diamant met enorme mogelijkheden. Daar kunnen en moeten we dan wel met zijn allen en samen aan werken. Daarom moeten de Harlinger politici uit de schaduw van hun eigen partij durven te stappen en samenwerken met de andere bestuurders. Dus niet vliegen afvangen, geen stokpaardjes of hobby's, maar elkaars goede zaken omarmen en ondersteunen. Als iedereen zich zo gaat opstellen, dan zullen er snel en op allerlei gebieden hele mooie dingen gebeuren in ons Harlingen.

 

De VVD staat achter deze benadering en heeft samenwerking hoog in het vaandel staan. Waar mogelijk, zal ik proberen om deze optimale omstandigheden zoveel mogelijk te helpen realiseren. Luisteren en zakelijk communiceren met een oog/oor voor emoties.

 

 

 

 

 

Tim Dotinga #9

 

Ik ben Tim Dotinga, 26 jaar. Eigenaar Profile Harlingen fietsenwinkel. Geboren en getogen in Sneek. Sinds een aantal jaar in Harlingen.

 

Na 19 jaar kwam in Harlingen een fietsenwinkel beschikbaar en deze is aangekocht in 2011. In 2014 kocht ik het voormalige pand van Siersema. Helaas moest ik naar de rechter om daar mijn fietsenwinkel naar te verhuizen, maar uiteindelijk is het gelukkig toch gelukt.

 

Mijn motivatie om bij de VVD te zijn is dat ik op kom voor de mensen die iets willen. Daar hoef je niet per se een bedrijf voor te zijn, als er maar een wil is!

 

De ondernemers in Harlingen wordt het behoorlijk moeilijk gemaakt door regelgeving. Hierdoor verdwijnen winkels en bedrijven en dus banen. Harlingen heeft teveel werkeloosheid dus naar mijn mening moeten we meedenken met de ondernemers en het beleid versoepelen. Daarmee creëren we een leuk centrum en meer banen en dus minder werkeloosheid.

 

 

 

 

Politiek & Maatschappij

Meer nieuws

Afslag Harlingen Politiek bij Radio Stad Harlingen

16-03-2018

HARLINGEN - Zaterdag 17 maart wordt het RSH programma 'Afslag Harlingen' gepresenteerd door Henk van der Heide.

MIN12 trakteert!

16-03-2018

HARLINGEN - Goed nieuws om de lente vieren: MIN12 trakteert ook dit seizoen de basisschoolleerlingen uit Harlingen en Midlum op een gratis ijsje!

Verkiezingsvlog van Wiebe van Dijk

16-03-2018

HARLINGEN - Vandaag kwam Wiebe bij de redactie van Harlingenboeit.nl langs om zijn eerste verkiezingsvlog op te nemen.

Reacties

Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe VVV Harlingen VVV Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zensa Moda Zensa Moda HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Atelier de Groot Atelier de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Ons Food&Wine Ons Food&Wine Dio Jurien Dio Jurien BENG Evenementen BENG Evenementen Vogelaar Audio Vogelaar Audio ForHim Menswear ForHim Menswear Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Haarmode Cats Haarmode Cats Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hema Harlingen Hema Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Visie Events Visie Events Hubo-Faber Hubo-Faber De Lichtboei De Lichtboei
Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier de Groot Atelier de Groot Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zensa Moda Zensa Moda Hubo-Faber Hubo-Faber De Lichtboei De Lichtboei Dio Jurien Dio Jurien Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Karsten Wonen Karsten Wonen Fotografie Dorus Fotografie Dorus