Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Vandaag stelt de VVD Harlingen kandidaten 16 t/m 13 voor

14-03-2018

HARLINGEN - Op 21 maart 2018 zijn de Gemeenteraadsverkiezingen.

De afgelopen jaren heeft de VVD zich volop ingezet om Harlingen steeds mooier en beter te maken. Daar gaan we heel graag mee door. Dat willen we gaan doen met onderstaande kandidaten. Wij kiezen voor Harlingen. Wij kiezen voor doen!

 

Vandaag stelt de VVD Harlingen de nrs 16 t/m 13 van haar kandidatenlijst voor: Liliane Soolsma - van Randen, Lars Gillebaard, Winnie Haring en Hanneke van Leeuwen.

 

 

Hanneke van Leeuwen #16

Leeftijd: 71 jaar. Geboren en opgegroeid in Harlingen. In Leeuwarden de kweekschool gevolgd en daar vervolgens 6 jaar voor de klas gestaan. In de jaren 70 nog enige jaren in Harlingen voor de klas gestaan aan de Johan Frisoschool. Daarna een dochter gekregen en daar 7 jaar als huisvrouw voor gezorgd. Ik werkte voor v.d. Kam mode in Leeuwarden en voor de Bijenkorf en Hout Brox mode in Utrecht.

 

In de jaren als huisvrouw in Harlingen veel vrijwilligerswerk gedaan.

> Voorzitter Vrouwenadviescommissie Harlingen (VAC), tevens zitting in landelijk bestuur. Van hieruit lid Stichting Bouwresearch in Rotterdam. Vanuit afd. Harlingen zitting in ledenraad Bouwvereniging Harlingen en bestuur van de Hein Buismanstichting

> Lid Vrouwenraad Harlingen. Lid provinciale Vrouwenraad.

> Bestuurslid Centraal Comité

> Bestuurslid VVD-vrouwen Harlingen en actief in plaatselijke afdeling VVD 

> Voorzitter VVD ondercentrale Franeker

 

 

 

Winnie Haring #15

Mijn naam is Winnie Haring, 33 jaar oud en geboren en getogen in Harlingen. Ik heb eerst de hotelschool gedaan in Leeuwarden maar ben vervolgens een andere kant opgegaan. Het varen zit in mijn familie, en ofschoon ik het eerst niet van plan was bleek het bloed toch te kruipen waar het niet gaan kan en ben ik in de schipperswereld terecht gekomen. Eerst als maat op onder andere de Aegir, en nu al weer 6 jaar als schipper. Op dit moment ben ik schipper van de Iselmar, een prachtige klipper van de Harlinger zeilchartervloot.

 

Harlingen is de grootste charterhaven van Nederland met 70 schepen, en daar mogen we best wat trotser op zijn. Het is een prachtig visitekaartje voor Harlingen, van economisch en toeristisch belang, en in alle publicaties van de gemeente staan ook prominent de foto’s van onze vloot. 

 

Ik sta op de lijst van de VVD Harlingen omdat die partij zich de afgelopen jaren oprecht geïnteresseerd, en met kennis van zaken, heeft ingezet om de ontwikkelingen in de Willemshaven de goede kant op te buigen. De VVD wist dat de plannen voor een marina niet goed doordacht waren, de sanitaire voorziening anders ingericht moest worden en de komende cruisesteiger te duur. Maar gelukkig gaan een aantal ontwikkelingen nu de goede kant op.

 

Ik hoop als charterschippers met een ligplaats in de Willemshaven mijn steentje binnen de VVD te kunnen bijdragen aan de gedachtevorming over de toekomstige ontwikkeling van dit zo kansrijke stukje van Harlingen.

 

Lars Gillebaard #14

Ik ben Lars Gillebaard en ben 20 jaar oud. Op dit moment studeer ik aan de Rijksuniversiteit Groningen. De reden dat ik bij de VVD zit is dat ik streef naar een welvarender en liberaler Nederland en Harlingen.

 

Voor mij is het dan ook erg belangrijk dat het liberale uitgaanspunt: ''Zo veel mogelijk vrijheid van het individu zolang hij de vrijheid van anderen niet beperkt.'' in acht genomen wordt bij de genomen beslissingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liliane Soolsma-van Randen #13

Liliane is secretaris van VVD Greiden, Marren & Wad, het overkoepelende netwerk waar VVD Harlingen onder valt. Daarnaast werkt ze voor de Provinciale Staten.

 

Portefeuilles: Interne communicatie | Correspondentie | Ledenadministratie | Bestuur VVD Greiden, Marren & Wad | Contactpersoon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gemeente Politiek & Maatschappij

Meer nieuws

CDA Harlingen stelt haar kandidaten voor

14-03-2018

HARLINGEN - Vandaag stellen we aan u voor: kandidaat Sietse Zoodsma, nummer 2 op de kandidatenlijst van CDA Harlingen.

Iedereen is welkom in het openbaar onderwijs

14-03-2018

HARLINGEN - Woensdag 21 maart houden de drie openbare Kindcentra ’t Wad, Het Noorderlicht en Middelstein hun jaarlijkse open dag.

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 09-03-2018

14-03-2018

HARLINGEN - Verslag en uitslagen van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Reacties

Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Atelier de Groot Atelier de Groot Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Visie Events Visie Events Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Almamater Almamater IJssalon Min12 IJssalon Min12 Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Fotografie Dorus Fotografie Dorus Dio Jurien Dio Jurien De Lichtboei De Lichtboei Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hubo-Faber Hubo-Faber BENG Evenementen BENG Evenementen ForHim Menswear ForHim Menswear Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant VVV Harlingen VVV Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Karsten Wonen Karsten Wonen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Plus Lunenborg Plus Lunenborg Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Haarmode Cats Haarmode Cats Hema Harlingen Hema Harlingen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Ons Food&Wine Ons Food&Wine
Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Copini Opticiëns Copini Opticiëns HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen De Lichtboei De Lichtboei Dio Jurien Dio Jurien ForHim Menswear ForHim Menswear