Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Van Stee Offshore is een aanwinst voor de Pompeï Shamrock zaalvoetbal competitie

16-11-2021

HARLINGEN - De jeugd heeft de toekomst en gelukkig weten steeds meer jeugdspelers op vrijdagavond de weg naar de Waddenhal te vinden.

Van Stee Offshore is een aanwinst voor de Pompeï Shamrock zaalvoetbal competitie Team Van Stee Offshore

Zaalvoetbal daar word je beter van!

Iedere vrijdagavond worden er verschillende wedstrijden in de Pompeï Shamrock zaalvoetbal competitie gespeeld. De laatste jaren komen er steeds meer teams bij en op dit moment spelen er 14 teams in deze competitie tegen elkaar. Er is zeker ruimte voor meer team en starten is heel simpel en kan vrij snel.

 

Dat bewezen wel de jongens van het kersverse team van, Van Stee Offshore. Deze liefhebbers wilden graag een team starten en binnen een week hadden ze tien man geregeld. Het vinden van een sponsor was snel geregeld en de daaropvolgende week was het tenue inclusief bedrukkingen gereed (met dank aan Grafisch Centrum Harlingen). De boys kunnen na de winsterstop aansluiten in de competitie, maar dat duurt nog wel even. Gelukkig was er de mogelijkheid om vorige week vrijdag te oefenen in de zaal. Guus van Hurck gaf aan dat de zaal beschikbaar was en binnen no-time waren er vier ploegen geregeld. Namelijk het team van de Gebr. Dijkstra, waar veel jonge talenten in zitten een team van Friesland Direkt waar wat oudere talenten inzitten. Tot slot konden we twee teams vormen met het kersverse nieuwe team van, Van Stee Offshore.

 

Martijn Adema is een alleskunner en na de QR-code checks, regelde hij de wedstrijdtafel. De scheidrechters Guus Janssen en Erik de Groot staken in grootste vorm, maar dat gold ook voor de spelers.

 

De Gebr. Dijkstra die het in de competitie zwaar hebben, maar iedere week beter worden hielden Friesland Direkt op een gelijkspel. Het spektakelstuk was toch wel de wedstrijd tussen Van Stee Offshore 1 tegen Van Stee Offshore 2. De vonken spatte eraf en ze gaven elkaar geen millimeter. Na een gelijk opgaande strijd werd het 4-5.

Iedereen kan terugzien op een leuke voetbalavond en lijkt het je ook leuk om een team te beginnen neem dan contact op met Guus van Hurck.

 

Op de foto: Team Van Stee Offshore

Staand: Storm Seinen, Stijn Scheffer, Sil Kuperus, Mees Nagel, Nick van der Walt, David Kwast en nieuwe clubeigenaar Arjan van Stee.

Voor: Jort Scheffer, Rieken van Stee, Jasper de Groot en Finn Janssen.

 

 

Bedrijfsleven Sport & Recreatie

Meer nieuws

Netwerkborrel voor ondernemers Harlingen GAAT NIET DOOR!

16-11-2021

HARLINGEN - De voor vrijdag 19 november aangekondigde netwerkborrel gaat helaas niet door.

Bootreisje met 'de vijfde colonne'...

16-11-2021

HARLINGEN - We hewwe een gezellige ploeg bij de fc Harlingen en die noeme hunself ‘de vijfde colonne’.

Kamsma Schoenen Harlingen: Pak dat voordeel!

16-11-2021

HARLINGEN - Gabor!! Op geselecteerde modellen sneakers, enkellaarsjes en veterboots van Gabor: nu vanaf €79,-.

Reacties

Fotografie Dorus Fotografie Dorus Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail The Shamrock The Shamrock Karsten Wonen Karsten Wonen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zensa Moda Zensa Moda
Visie Events Visie Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE BENG Evenementen BENG Evenementen Haarmode Cats Haarmode Cats Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus