Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Van Harlingen naar Steenwijk

09-12-2021

HARLINGEN - In de laatste Harlinger raadsvergadering heeft Stephanie Geurtz, raadslid voor GroenLinks én voor alle Harlingers en dorpelingen van Wijnaldum en Midlum, afscheid genomen van haar collega’s.

Volgend jaar maart, dat is over krap drie maanden al, zijn er gemeenteraadsverkiezingen en Stephanie is in Steenwijk gevraagd om lijsttrekker te worden van GroenLinks. Ze gaat daar wonen en werken namelijk. In een brief aan de gemeenteraad zet ze uiteen hoe deze verandering tot stand is gekomen, bedankt ze voor de prettige samenwerking en onderlinge verhoudingen en ze geeft aan dat er nog volop kansen en ambities liggen in de mooie gemeente Harlingen.

 

Opvolging

Natuurlijk moet er opvolging komen, dus werd onderzocht of de nummer twee op de kieslijst van 2018, Antoinette Berkouwer voor het resterende gedeelte van deze raadsperiode alvast de plaats in kan nemen van Stephanie Geurtz.

De griffie zocht dat uit en dat is toegestaan. In haar brief vraagt Stephanie dan ook aan de gemeenteraad en college om de samenwerking en goede verstandhouding één op één door te zetten naar en met Antoinette. Berkouwer draait overigens al vanaf 2018 volop mee in het gemeentelijke politieke Harlinger landschap als commissielid.

 

Stephanie Geurtz zette in dat landschap een goede voetafdruk neer. Ze toonde zich een verbinder, die vooral de kracht van samenwerking uitstekend toepaste en samen met andere partijen de gemeente op koers hield. Het vertrekpunt was en is altijd de menselijke maat en de samenhang tussen mens, dier en milieu. Het bestuur van de GroenLinks afdeling Harlingen neemt natuurlijk nog afscheid van dit markante raadslid. In Steenwijk zal zij ongetwijfeld ook krachtig haar stem laten horen.

 

 

 

Politiek & Maatschappij

Meer nieuws

Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen week 49

09-12-2021

HARLINGEN - Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen van 6 t/m 10 december 2021.

De meiden van Zeerobben

09-12-2021

HARLINGEN - Er stonden wedstrijden op het programma voor zowel de VR1 als MO15-1.

Levels nieuwe Shirtsponsor Zeerobben 4

09-12-2021

HARLINGEN - Het zat er al een tijdje aan te komen.

Reacties

Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hubo-Faber Hubo-Faber Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Haarmode Cats Haarmode Cats Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten The Shamrock The Shamrock De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Fotografie Dorus Fotografie Dorus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen
IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok BENG Evenementen BENG Evenementen Zensa Moda Zensa Moda Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Fotografie Dorus Fotografie Dorus Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber The Shamrock The Shamrock