Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Van de veerboot naar een nieuwe vloer

30-11-2021

HARLINGEN - Genoten van de Waddeneilanden en net weer op het vaste land in de haven van Harlingen?

Misschien denkt u op dit moment wel aan een nieuwe vloer voor uw woning. Er zijn verschillende soorten vloeren waaronder een betonvloer of gietvloer. Beiden zijn zeer geschikt voor allerlei interieurs. Wanneer u na een lange reis thuis bent kunt u zich heerlijk voorbereiden voor het samenstellen van een vernieuwd interieur en de bijbehorende vloer.

 

In dit artikel staan de betonvloer en gietvloer beschreven. Welke eigenschappen hebben ze en wat past bij uw interieur?

 

Huis schoonhouden met een betonvloer

U komt thuis en de vloer moet gelijk schoongemaakt worden. Daar moet u toch niet aan denken? Een betonlook vloer biedt in dat opzicht veel gemak. Dat komt namelijk doordat de vloer volledig naadloos wordt gelegd en vlak is. Hierdoor is het heel eenvoudig om het oppervlak schoon te maken. Bovendien biedt een betonlook vloer het voordeel dat vuil en stof zich niet snel aan het oppervlak zal hechten, wat de schoonmaak uiteraard nog gemakkelijker maakt. De vloeren zijn slijtvast en bieden altijd meerdere voordelen. Deze vloeren zijn naadloos, snel te belasten, slijtvast, vloeistofdicht, veilig, stofvrij, gebruiksvriendelijk en in vele kleuren leverbaar.

 

De betonlook vloer wordt vaak op maat aangeleverd. Consumenten kunnen hun wensen aangeven en daar wordt altijd rekening mee gehouden bij het samenstellen van de vloer. Alleen al met betrekking tot de kleur is er veel mogelijk, zodat u wat dat betreft met een bepaalde sfeer die u voor ogen heeft vooraf al rekening kunt houden. Vrijwel alle gewenste kleurencombinaties zijn beschikbaar en dat betekent dat er sprake kan zijn van een naadloze aansluiting op het bestaande interieur in uw woning. De vloer kan bijvoorbeeld een kleur van een schelp krijgen die u heeft gezien op het strand van Terschelling. Of heeft u een ander interieur gezien in een horecagelegenheid op een van de eilanden? Deze inspiratie kunt u delen met professionals die de perfecte betonvloer voor u samenstellen.

 

Huis verwarmen met een gietvloer

Een gietvloer is een vloer die met de hand op een ondervloer gegoten wordt en die hierna op ambachtelijke wijze aangebracht wordt. Hierdoor ontstaat er een prachtige naadloze vloer met veel praktische eigenschappen en een luxe uitstraling. Door de samenstelling van de gietvloer is deze uitermate geschikt om vloerverwarming bij in te bouwen. Dat is prettig voor u en uw eventuele medebewoners en/of visite. Zo komt u de koude maanden wel door! Een gietvloer gaat daarnaast tientallen jaren mee en blijf heel erg lang in goede staat. Ook is de vloer bestand tegen brand en zeer hygiënisch. U bent niet veel tijd kwijt aan onderhoud en de vloer is licht flexibel en comfortabel. In de koude maanden kan het erg guur zijn door de harde wind uit de haven of de winterse temperaturen. U kan dan kiezen voor vloerverwarming. In combinatie met een gietvloer is dit geen probleem. De gietvloer wordt daarnaast netjes afgewerkt en biedt daardoor extra bescherming. De gietvloeren prijs hangt af van allerlei factoren. Professionals gaan graag daarover met u in gesprek en maken op basis van uw wensen een vrijblijvende offerte.

 

Algemeen Bedrijfsleven Shoppen

Meer nieuws

Fotoclub Kimswerd foto van de maand

30-11-2021

HARLINGEN - Onlangs zijn een aantal leden van Fotoclub Kimswerd op een druilerige zaterdag naar de Waterleidingduinen geweest.

Piet Paulusma: Wintervoorspelling 2021-2022

30-11-2021

HARLINGEN - Stevige winter met sneeuw, ijs en meer

Reacties

Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires IJssalon Min12 IJssalon Min12 Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation BENG Evenementen BENG Evenementen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor The Shamrock The Shamrock Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hubo-Faber Hubo-Faber Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn
Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn The Shamrock The Shamrock Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot