Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Valentijnsdag komt er weer aan: zeg het met bloemen

20-01-2022

HARLINGEN - Het is niet helemaal duidelijk hoe de traditie van het bekennen van een liefde op Valentijnsdag is ontstaan.

Maar inmiddels kun je er eigenlijk niet meer omheen, Op 14 februari vieren we de meest romantische dag van het jaar, Valentijnsdag. Juist in deze lastige tijden een hele mooie gelegenheid om wat extra liefde te verspreiden. Heb je een geliefde, verras hem of haar op deze speciale dag met een mooie bos bloemen, via de post! Ben je stiekem verliefd? Stuur anoniem een bos rozen en beken je liefde op de bijgeleverde kaart, al dan niet met je naam erbij. Geen liefde in de lucht? Er is vast wel iemand die het op deze dag verdient eens extra in het zonnetje gezet te worden met Valentijn bloemen

 

Laat je teken van liefde in de vorm van bloemen met de post bezorgen. Ja dat kan! Een hele bos bloemen door de brievenbus. Ook dat is tegenwoordig mogelijk. Want stel je voor dat degene die je wilt verrassen met een mooie bos niet thuis is als de bezorger met jouw bos voor de deur staat. Een kaartje in de bus vinden en daarna moeten aanbellen bij de buren of op zoek moeten naar het afgiftepunt is toch niet helemaal wat je voor ogen hebt voor jouw Valentijn. Het is zo al spannend genoeg om je liefde te bekennen, je wil wel zeker weten dat de boodschap goed aankomt bij degene voor wie is bedoeld en niet in verkeerde handen of tussen wal en schip valt.  

 

Keuze

Als je een brievenbuspakje met bloemen verstuurt, heb je nog verrassend veel keus. Je kunt de bos bloemen helemaal naar je eigen smaak uitkiezen, de soort bloemen, de kleuren, de stijl van het boeket. Als je niet goed weet welke bloemen je moet kiezen, ga dan voor de bloem die al eeuwenlang hét symbool van de liefde is en stuur je geliefde Valentijn rozen. Rode rozen als je zeker bent van deze liefde of een bos met verschillende kleuren als je je geliefde een beetje vrolijkheid wilt sturen. 

 

Bij je boeket kun je een kaartje toevoegen met een eigen tekst. Omschrijf in je eigen woorden waarom jouw Valentijn zoveel voor je betekent. Je kunt ook nog een extra cadeautje kiezen en mee laten sturen. Alles in de smaak van degene die je graag op een romantische manier wilt verrassen op 14 februari. Wat zal hij of zij verrast zijn als hij de post uit de bus haalt en er tussen de post een heuse bos bloemen blijkt te zitten.

 

Beken jij deze Valentijnsdag eindelijk je liefde aan degene op wie je al zo lang stiekem verliefd bent? Dan heb je door het sturen van die mooie rozen alvast laten zien hoe origineel en lief jij uit de hoek kan komen en hoeveel je over hebt voor hem of haar als hij/zij jouw liefde beantwoordt. En dan maar afwachten, je hebt er alles aan gedaan!

 

Algemeen Bedrijfsleven Shoppen

Meer nieuws

Jappie Saakstra draagt het stokje over aan Belinda Holwerda

20-01-2022

HARLINGEN - Een interview tussen de oude en de nieuwe lijsttrekker van Harlinger Belang.

Senioren Zeerobben ook weer van start

20-01-2022

HARLINGEN - De spelers van het 1e en 2e alsmede van de Vrouwen maakten afgelopen zaterdag meteen gebruik van de mogelijkheid om weer te trainen.

Webinar Nazorg bij kanker op Wereldkankerdag

20-01-2022

HARLINGEN - Op 4 februari is het elk jaar Wereldkankerdag.

Reacties

Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot The Shamrock The Shamrock Hubo-Faber Hubo-Faber Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires IJssalon Min12 IJssalon Min12 Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Haarmode Cats Haarmode Cats Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Karsten Wonen Karsten Wonen BENG Evenementen BENG Evenementen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zensa Moda Zensa Moda Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Copini Opticiëns Copini Opticiëns Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn
Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Haarmode Cats Haarmode Cats Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus The Shamrock The Shamrock Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen