De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Vacature medewerker Burgerzaken (KCC)

22-04-2021

HARLINGEN - Gemeente Harlingen zoekt een nieuwe collega bij Burgerzaken (KCC) voor 32 uur per week.

Bij gemeente Harlingen is het nooit saai! Met onze ligging aan het Werelderfgoed de Waddenzee, de rijke cultuurhistorie en met de stad Harlingen als enige zeehavenstad van Friesland heeft onze gemeente vele verhalen te vertellen. Geen dag bij ons is hetzelfde en dat willen we je graag laten zien. 

 

Wie zijn wij?

De gemeente Harlingen, de stad aan het wad, is een betrouwbare en dienstverlenende organisatie, gericht op mens, werk en ontspanning. De gemeente toont zich bewust verantwoordelijk voor het welzijn van de Harlinger gemeenschap. Op de organisatie van de gemeente kan het bestuur bouwen evenals de inwoners, bedrijven, instellingen en toeristen die er graag een beroep op doen. De medewerkers van de gemeente zijn trots op hun organisatie en de resultaten die worden bereikt.

 

Het onderdeel Burgerzaken valt binnen het team KCC (klantcontactcentrum) en onder de afdeling dienstverlening & ondersteuning. Bij Burgerzaken werk je in een team van vier medewerkers. Je werkt nauw samen met je directe collega’s van Burgerzaken en de collega’s van de servicebalie (receptie en telefonie).

 

Dit ben jij

Krijg jij energie van contact met klanten en ben je graag dienstverlenend bezig? Heb je daarnaast ruime ervaring op het gebied van burgerzaken ? Ben je flexibel en pak je snel dingen op? Kun je goed met verschillende karaktereigenschappen omgaan? Ben je positief ingesteld en heb je een gezonde dosis humor? Ben je flexibel met de te werken uren en dagen en ben je op woensdag en vrijdag beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Dit ga je doen

  • Je verwerkt de aanvragen en aangiften van o.a. geboorte- en overlijden, reisdocumenten en rijbewijzen, verklaring omtrent het gedrag, verhuisaangiften inclusief hervestigingen, uittreksels BRP en Burgerlijke Stand;
  • Je adviseert en informeert de burgers bij het aanvragen van documenten, zoals paspoorten, rijbewijzen, geboorte- en overlijdensaktes, et cetera;
  • Je verricht werkzaamheden als ambtenaar van de burgerlijke stand door het maken van akten inzake huwelijken, overlijden, echtscheidingen, enzovoort;
  • Je houdt de begraafplaatsadministratie bij;
  • Je houdt de aanschrijvingen van verlengingen bij. Functie-eisen Je hebt een relevante opleiding op Mbo/Hbo-niveau en minimaal twee jaar ervaring met werken bij burgerzaken. Je kennis van de wet- en regelgeving op het terrein van burgerzaken en inzicht in bestuurlijke juridische procedures is ruim voldoende. Key2Burgerzaken, Key2Begraven en Key2Betalen zijn bekende applicaties voor jou.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een tijdelijk contract voor een jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • Ruime mogelijkheden voor opleiding en training binnen je vakgebied;
  • Jouw salariëring vindt plaats in salarisschaal 6, wat een salaris van minimaal € 1.934,- en maximaal € 2.904,- bruto op basis van een 36- urige werkweek betekent. Eventueel is op termijn een uitloop naar schaal 7 mogelijk. Daarnaast kun je rekenen op prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een IKB (individueel keuzebudget) van € 17,85% van je bruto maandsalaris, ABP-pensioen, collectieve ziektekostenverzekeringen, bedrijfsfitness en korting op diverse verzekeringen.

 

Vragen?

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Arjen Andringa of Cees Scherjon (tel.: 14 0517). Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Linda Nicolai (HR adviseur) via hrm@harlingen.nl. De eerste gespreksrondes vinden plaats op 17 en 18 mei. De tweede ronde op 20 mei. Wij verzoeken je hier alvast rekening mee te houden.

 

Is je belangstelling gewekt?

Wij horen graag van je! Stuur je sollicitatiebrief uiterlijk: 10 mei naar ikwil@harlingen.nl.

Algemeen Gemeente

Meer nieuws

Camera’s fotograferen en tellen vliegende insecten

22-04-2021

HARLINGEN - Insectencamera’s gaan helpen bij het monitoren van trends in het aantal bijen, vlinders en andere vliegende insecten in Fryslân.

Huishoudelijk hulp nodig?

22-04-2021

HARLINGEN - Bent u hulpbehoevend en heeft u huishoudelijke hulp nodig omdat u het niet zelf meer kunt?

Best beoordeelde producten nu extra scherp geprijsd bij Expert Harlingen!

22-04-2021

HARLINGEN - Profiteer nu van de 5-Sterren Deals bij Expert!

Reacties

De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen The Shamrock The Shamrock IJssalon Min12 IJssalon Min12 Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok De Omdraai De Omdraai Copini Opticiëns Copini Opticiëns Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber Food 80/20 Food 80/20 Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Broodje Nuchter Broodje Nuchter De Lichtboei De Lichtboei Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Greenart Production Greenart Production Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE BENG Evenementen BENG Evenementen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Fotografie Dorus Fotografie Dorus
Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Food 80/20 Food 80/20 De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Broodje Nuchter Broodje Nuchter Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok The Shamrock The Shamrock De Omdraai De Omdraai BENG Evenementen BENG Evenementen HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation