De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Vacature Centrummanager

03-05-2021

HARLINGEN - Gemeente Harlingen is per direct op zoek naar een centrummanager voor 12 uren per week.

De activiteiten die opgepakt moeten worden staan vast en verschillen van complexiteit. De centrummanager is verantwoordelijk voor de uitvoering en de betrokkenheid van de verschillende partijen. Je bent dan ook een centrummanager die op projectmatig niveau kan werken, maar als het nodig is ook de handen uit de mouwen kan steken. 

 

Centrummanager

  • Voor de duur van één jaar, 12 uur per week.

 

Wie zijn wij

Wij zijn een zelfstandige, compacte gemeente in een veranderende maatschappij. Dat vraagt een andere manier van werken. Wij zijn niet langer de aanbodgerichte organisatie van vroeger maar werken naar een vraaggerichte, klantgerichte organisatie waarbij we flexibiliteit en professionaliteit erg belangrijk vinden. In deze mooie gemeente zijn wij per direct op zoek naar een centrummanager!

 

Wat houdt de rol van de centrummanager in?

De gemeente Harlingen wil een zo sterk mogelijke, levendige en vitale binnenstad. Dat zorgt ervoor dat de binnenstad aantrekkelijk is en de leegstand zo beperkt mogelijk blijft. De provincie heeft aan de gemeente Harlingen, voor een aantal activiteiten in de binnenstad, subsidie verleend in het kader van de Subsidieregeling Friese Retailaanpak. Het is aan de centrummanager om deze activiteiten op te pakken en aan het einde van de periode de verleende subsidie te verantwoorden. Het doel daarbij is om zoveel mogelijk toe te werken naar de uitvoering van de activiteiten en voorbereidend werk daarvoor te doen.

 

Het is daarbij jouw rol de samenwerking te bevorderen en om consensus te bereiken tussen de gemeente, inwoners, ondernemers en de vastgoedeigenaren.

 

Dit ben jij

De activiteiten die opgepakt moeten worden staan vast en verschillen van complexiteit. De centrummanager is verantwoordelijk voor de uitvoering en de betrokkenheid van de verschillende partijen. Je bent dan ook een centrummanager die op projectmatig niveau kan werken, maar als het nodig is ook de handen uit de mouwen kan steken. Je beschikt over intermediaire eigenschappen waarmee je de samenwerking en de saamhorigheid in de binnenstad bevorderd. Je hebt kennis van de detailhandel en/of horeca. Je bent iemand die zeer zelfstandig te werk kan gaan, houdt van initiatief tonen en staat stevig in je schoenen. Je bent bekend met gemeentelijke organisaties en weet je hierin goed te laveren. Daarnaast is je schrijfvaardigheid om over naar huis te schrijven!

 

Dit ga je doen

Als centrummanager voor de binnenstad van Harlingen krijg je enkele hoofdactiviteiten mee om op te pakken:

  • Verbeteren presentatie winkels en beeldkwaliteit binnenstad;
  • Verbeteren van de inrichting van het centrum;
  • Het creëren van een compacter centrum;
  • Leegstand voorkomen en tegen gaan.

 

De centrummanager krijgt een werkbudget mee voor kleine maatregelen in de stad. Voor de meer complexe opdrachten zal er, samen met de belanghebbenden, een projectplan geschreven moeten worden. Ook hierin weet jij goed welke stappen er gezet moeten worden.

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een boeiende en afwisselende functie in een professionele werkomgeving die volop in beweging is, waarbinnen collegialiteit en samenwerken de sfeer bepalen! Een hele mooie kans om jouw kennis en kunde verder te ontwikkelen in deze prachtige havenstad! De functie is tijdelijk voor de duur van één jaar en ingeschaald in schaal 10. Door de tijdelijkheid zul jij op basis van payroll worden aangenomen. Tevens zetten wij de vacature uit bij diverse detacheringsbureaus. Het is ook mogelijk om als zzp’er te solliciteren.

 

Vragen?

Voor vragen over de vacature kun jij contact opnemen met Fedde Wielstra, teamleider Omgeving of Rogier Jungen, Bedrijvencontactfunctionaris via het algemene telefoonnummer 14 0517.

 

Vragen over de sollicitatieprocedure?

Neem contact op met Linda Nicolai, HRM via l.nicolai@harlingen.nl

 

Is je belangstelling gewekt?

Wij horen graag van je! Stuur je sollicitatiebrief uiterlijk 16 mei per e-mail naar ikwil@harlingen.nl

 

Harlingen is een prachtige gemeente, als je ‘s ochtends de stad binnen rijdt word je al een beetje gelukkig. Zomers een haven vol bootjes en volle terrassen en in de winter de charme van alle lichtjes van de bruine vloot. Alleen al voor dit geluksgevoel wil je bij ons werken.

 

 

Algemeen Bedrijfsleven Gemeente Politiek & Maatschappij Shoppen

Meer nieuws

Kampioensstrijd tot het laatst toe spannend voor Hosanna

03-05-2021

HARLINGEN - Met de online Global Championships 2021 sloot CGN zondag het winterseizoen meer dan waardig af.

Spaar mee voor een uniek historisch Harlingen album!

03-05-2021

HARLINGEN - Jumbo Olaf Hermus heeft een prachtig historisch album laten samenstellen waarin de geschiedenis van Harlingen en omgeving in een notendop staat samengevat in woord en beeld.

Walking Footballers bij fc Harlingen eindelijk weer van start

03-05-2021

HARLINGEN – Eindelijk mochten ze weer de ‘wei’ in, de voetballers van Walking Football Old Stars "Ouwe Seunen".

Reacties

Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zensa Moda Zensa Moda Plus Lunenborg Plus Lunenborg Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Lichtboei De Lichtboei Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï The Shamrock The Shamrock Copini Opticiëns Copini Opticiëns Food 80/20 Food 80/20
Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Hubo-Faber Hubo-Faber Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Food 80/20 Food 80/20 Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Visie Events Visie Events