Van Campen & Dijkstra Harlingen

Van Campen & Dijkstra Harlingen

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517 – 212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WINter aan Zee lotenactie!

WINter aan Zee lotenactie!

Kom winkelen in Harlingen en maak kans op Ondernemend Harlingen cadeaubonnen!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Vacature Centrummanager

03-05-2021

HARLINGEN - Gemeente Harlingen is per direct op zoek naar een centrummanager voor 12 uren per week.

De activiteiten die opgepakt moeten worden staan vast en verschillen van complexiteit. De centrummanager is verantwoordelijk voor de uitvoering en de betrokkenheid van de verschillende partijen. Je bent dan ook een centrummanager die op projectmatig niveau kan werken, maar als het nodig is ook de handen uit de mouwen kan steken. 

 

Centrummanager

  • Voor de duur van één jaar, 12 uur per week.

 

Wie zijn wij

Wij zijn een zelfstandige, compacte gemeente in een veranderende maatschappij. Dat vraagt een andere manier van werken. Wij zijn niet langer de aanbodgerichte organisatie van vroeger maar werken naar een vraaggerichte, klantgerichte organisatie waarbij we flexibiliteit en professionaliteit erg belangrijk vinden. In deze mooie gemeente zijn wij per direct op zoek naar een centrummanager!

 

Wat houdt de rol van de centrummanager in?

De gemeente Harlingen wil een zo sterk mogelijke, levendige en vitale binnenstad. Dat zorgt ervoor dat de binnenstad aantrekkelijk is en de leegstand zo beperkt mogelijk blijft. De provincie heeft aan de gemeente Harlingen, voor een aantal activiteiten in de binnenstad, subsidie verleend in het kader van de Subsidieregeling Friese Retailaanpak. Het is aan de centrummanager om deze activiteiten op te pakken en aan het einde van de periode de verleende subsidie te verantwoorden. Het doel daarbij is om zoveel mogelijk toe te werken naar de uitvoering van de activiteiten en voorbereidend werk daarvoor te doen.

 

Het is daarbij jouw rol de samenwerking te bevorderen en om consensus te bereiken tussen de gemeente, inwoners, ondernemers en de vastgoedeigenaren.

 

Dit ben jij

De activiteiten die opgepakt moeten worden staan vast en verschillen van complexiteit. De centrummanager is verantwoordelijk voor de uitvoering en de betrokkenheid van de verschillende partijen. Je bent dan ook een centrummanager die op projectmatig niveau kan werken, maar als het nodig is ook de handen uit de mouwen kan steken. Je beschikt over intermediaire eigenschappen waarmee je de samenwerking en de saamhorigheid in de binnenstad bevorderd. Je hebt kennis van de detailhandel en/of horeca. Je bent iemand die zeer zelfstandig te werk kan gaan, houdt van initiatief tonen en staat stevig in je schoenen. Je bent bekend met gemeentelijke organisaties en weet je hierin goed te laveren. Daarnaast is je schrijfvaardigheid om over naar huis te schrijven!

 

Dit ga je doen

Als centrummanager voor de binnenstad van Harlingen krijg je enkele hoofdactiviteiten mee om op te pakken:

  • Verbeteren presentatie winkels en beeldkwaliteit binnenstad;
  • Verbeteren van de inrichting van het centrum;
  • Het creëren van een compacter centrum;
  • Leegstand voorkomen en tegen gaan.

 

De centrummanager krijgt een werkbudget mee voor kleine maatregelen in de stad. Voor de meer complexe opdrachten zal er, samen met de belanghebbenden, een projectplan geschreven moeten worden. Ook hierin weet jij goed welke stappen er gezet moeten worden.

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een boeiende en afwisselende functie in een professionele werkomgeving die volop in beweging is, waarbinnen collegialiteit en samenwerken de sfeer bepalen! Een hele mooie kans om jouw kennis en kunde verder te ontwikkelen in deze prachtige havenstad! De functie is tijdelijk voor de duur van één jaar en ingeschaald in schaal 10. Door de tijdelijkheid zul jij op basis van payroll worden aangenomen. Tevens zetten wij de vacature uit bij diverse detacheringsbureaus. Het is ook mogelijk om als zzp’er te solliciteren.

 

Vragen?

Voor vragen over de vacature kun jij contact opnemen met Fedde Wielstra, teamleider Omgeving of Rogier Jungen, Bedrijvencontactfunctionaris via het algemene telefoonnummer 14 0517.

 

Vragen over de sollicitatieprocedure?

Neem contact op met Linda Nicolai, HRM via l.nicolai@harlingen.nl

 

Is je belangstelling gewekt?

Wij horen graag van je! Stuur je sollicitatiebrief uiterlijk 16 mei per e-mail naar ikwil@harlingen.nl

 

Harlingen is een prachtige gemeente, als je ‘s ochtends de stad binnen rijdt word je al een beetje gelukkig. Zomers een haven vol bootjes en volle terrassen en in de winter de charme van alle lichtjes van de bruine vloot. Alleen al voor dit geluksgevoel wil je bij ons werken.

 

 

Algemeen Bedrijfsleven Gemeente Politiek & Maatschappij Shoppen

Meer nieuws

Kampioensstrijd tot het laatst toe spannend voor Hosanna

03-05-2021

HARLINGEN - Met de online Global Championships 2021 sloot CGN zondag het winterseizoen meer dan waardig af.

Spaar mee voor een uniek historisch Harlingen album!

03-05-2021

HARLINGEN - Jumbo Olaf Hermus heeft een prachtig historisch album laten samenstellen waarin de geschiedenis van Harlingen en omgeving in een notendop staat samengevat in woord en beeld.

Walking Footballers bij fc Harlingen eindelijk weer van start

03-05-2021

HARLINGEN – Eindelijk mochten ze weer de ‘wei’ in, de voetballers van Walking Football Old Stars "Ouwe Seunen".

Reacties

De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Fotografie Dorus Fotografie Dorus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Food 80/20 Food 80/20 Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE BENG Evenementen BENG Evenementen Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï
Plus Lunenborg Plus Lunenborg Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Hubo-Faber Hubo-Faber Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot The Shamrock The Shamrock Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie