De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Vacature: Adviseur cultuur- en subsidiebeleid

12-04-2021

HARLINGEN - Gemeente Harlingen op zoek naar een: Adviseur cultuur- en subsidiebeleid (36 uur).

Dit ben jij

Harlingen is als havenstad uniek vanwege zijn ligging en omvang. Dat vraagt om een strategische adviseur die aandacht heeft voor details, maar ook verbindingen weet te leggen tussen de verschillende relevante beleidsvelden. Jij weet daarnaast goed om te gaan met de verschillende rollen van de gemeente. Je bent bekend met het werken binnen een bestuurlijke omgeving en weet het vertrouwen van bestuurders te winnen.

 

Je bent een teamplayer en legt makkelijk contact en hebt HBO werk- en denkniveau. Verder ben jij een enthousiaste, proactieve, dienstverlenende en doelgerichte collega met goede communicatieve en sociale vaardigheden. Als je kunt bijdragen aan een effectieve samenwerking met interne en externe partners ben jij diegene die wij zoeken!

 

Dit ga je doen

Cultuurbeleid Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het cultuurbeleid binnen gemeente Harlingen. Je onderhoudt de contacten met culturele instellingen en zorgt voor verbinding met de andere beleidsvelden. Ook ondersteun je de amateuristische kunst- en cultuurbeoefening en begeleid je nieuwe initiatieven op het gebied van kunst en cultuur. Daarbij geef je advies over eenmalige of meerjarige subsidieverzoeken voor culturele evenementen of cultureel accommodatiebeleid. Verder zorg je voor de voorbereiding van de besluitvorming richting het college of de gemeenteraad.

 

Subsidiebeleid

Naast het cultuurbeleid ben je ook verantwoordelijk voor het subsidiebeleid en de subsidieverordening (inclusief actualisering van deze processen). Vanuit deze rol adviseer je collega’s over het gemeentelijk subsidiebeleid, waarbij je wordt ondersteund door de subsidie coördinator. Tot slot zorg je voor de vaststelling van het subsidieplafond met behulp van het subsidie-instrumentarium.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een dynamische baan in een compacte maar vooruitstrevende gemeentelijke organisatie die maximaal wil bijdragen aan een leefbare stad in de meest brede zin van het woord.
  • Een tijdelijk contract voor 1 jaar (met uitzicht op een vast contract) en salarisschaal 10, wat een bruto maandsalaris van min. € 2.973,- en max. € 4.494,- op basis van 36-urige werkweek betekent.
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een IKB (individueel keuzebudget) van 17,85% van je bruto maandsalaris, ABP-pensioen, collectieve ziektekostenverzekeringen, bedrijfsfitness en korting op verzekeringen.

 

Vragen?

Voor vragen over de vacature kun jij contact opnemen met Fedde Wielstra, teamleider Omgeving, tel: 06-46234047, e-mail: f.wielstra@harlingen.nl

 

Vraag over de sollicitatieprocedure?

Neem contact op met Karina Kingma, HR adviseur: k.kingma@harlingen.nl

 

Is je belangstelling gewekt?

Wij horen graag van je! Stuur je sollicitatiebrief uiterlijk 20 april 2021 per e-mail naar ikwil@harlingen.nl.

 

De briefselectie staat gepland voor week 16, de sollicitatiegesprekken staan gepland op 29 april in de ochtend.

 

Harlingen is een prachtige gemeente, als je ‘s ochtends de stad binnen rijdt word je al een beetje gelukkig. Zomers een haven vol bootjes en volle terrassen en in de winter de charme van alle lichtjes van de bruine vloot. Alleen al voor dit geluksgevoel wil je bij ons werken. Wij zijn een zelfstandige, compacte gemeente in een veranderende maatschappij. Dat vraagt een andere manier van werken. Wij zijn niet langer de aanbodgerichte organisatie van vroeger maar werken naar een vraaggerichte, klantgerichte organisatie waarbij we flexibiliteit en professionaliteit erg belangrijk vinden.

Algemeen Gemeente Kunst & Cultuur

Meer nieuws

Prijsuitreiking Winterwandelchallenge

12-04-2021

HARLINGEN - Afgelopen winter konden gezinnen deelnemen aan de Winterwandelchallenge, die Stichting Present Noord-West Friesland had georganiseerd in het kader coronaproof omzien naar elkaar.

Hoe onze Friese jongeren komende zomer de pandemie omzeilen!

12-04-2021

HARLINGEN - Komende zomer gaan 26 Friese jongeren onder begeleiding van een team enthousiaste begeleiders van het Friesland College aan boord van tallship Bark Europa.

Zet dankbaarheid in beeld

12-04-2021

HARLINGEN - De leukste manier om je vrijwilligers te bedanken!

Reacties

IJssalon Min12 IJssalon Min12 Visie Events Visie Events De Omdraai De Omdraai BENG Evenementen BENG Evenementen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Karsten Wonen Karsten Wonen Greenart Production Greenart Production Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Lichtboei De Lichtboei Broodje Nuchter Broodje Nuchter Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zensa Moda Zensa Moda Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Plus Lunenborg Plus Lunenborg Haarmode Cats Haarmode Cats Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Food 80/20 Food 80/20
HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Lichtboei De Lichtboei Hubo-Faber Hubo-Faber Food 80/20 Food 80/20 Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn The Shamrock The Shamrock De Omdraai De Omdraai Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Broodje Nuchter Broodje Nuchter Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten