De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Vacature: Adviseur cultuur- en subsidiebeleid

12-04-2021

HARLINGEN - Gemeente Harlingen op zoek naar een: Adviseur cultuur- en subsidiebeleid (36 uur).

Dit ben jij

Harlingen is als havenstad uniek vanwege zijn ligging en omvang. Dat vraagt om een strategische adviseur die aandacht heeft voor details, maar ook verbindingen weet te leggen tussen de verschillende relevante beleidsvelden. Jij weet daarnaast goed om te gaan met de verschillende rollen van de gemeente. Je bent bekend met het werken binnen een bestuurlijke omgeving en weet het vertrouwen van bestuurders te winnen.

 

Je bent een teamplayer en legt makkelijk contact en hebt HBO werk- en denkniveau. Verder ben jij een enthousiaste, proactieve, dienstverlenende en doelgerichte collega met goede communicatieve en sociale vaardigheden. Als je kunt bijdragen aan een effectieve samenwerking met interne en externe partners ben jij diegene die wij zoeken!

 

Dit ga je doen

Cultuurbeleid Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het cultuurbeleid binnen gemeente Harlingen. Je onderhoudt de contacten met culturele instellingen en zorgt voor verbinding met de andere beleidsvelden. Ook ondersteun je de amateuristische kunst- en cultuurbeoefening en begeleid je nieuwe initiatieven op het gebied van kunst en cultuur. Daarbij geef je advies over eenmalige of meerjarige subsidieverzoeken voor culturele evenementen of cultureel accommodatiebeleid. Verder zorg je voor de voorbereiding van de besluitvorming richting het college of de gemeenteraad.

 

Subsidiebeleid

Naast het cultuurbeleid ben je ook verantwoordelijk voor het subsidiebeleid en de subsidieverordening (inclusief actualisering van deze processen). Vanuit deze rol adviseer je collega’s over het gemeentelijk subsidiebeleid, waarbij je wordt ondersteund door de subsidie coördinator. Tot slot zorg je voor de vaststelling van het subsidieplafond met behulp van het subsidie-instrumentarium.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een dynamische baan in een compacte maar vooruitstrevende gemeentelijke organisatie die maximaal wil bijdragen aan een leefbare stad in de meest brede zin van het woord.
  • Een tijdelijk contract voor 1 jaar (met uitzicht op een vast contract) en salarisschaal 10, wat een bruto maandsalaris van min. € 2.973,- en max. € 4.494,- op basis van 36-urige werkweek betekent.
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een IKB (individueel keuzebudget) van 17,85% van je bruto maandsalaris, ABP-pensioen, collectieve ziektekostenverzekeringen, bedrijfsfitness en korting op verzekeringen.

 

Vragen?

Voor vragen over de vacature kun jij contact opnemen met Fedde Wielstra, teamleider Omgeving, tel: 06-46234047, e-mail: f.wielstra@harlingen.nl

 

Vraag over de sollicitatieprocedure?

Neem contact op met Karina Kingma, HR adviseur: k.kingma@harlingen.nl

 

Is je belangstelling gewekt?

Wij horen graag van je! Stuur je sollicitatiebrief uiterlijk 20 april 2021 per e-mail naar ikwil@harlingen.nl.

 

De briefselectie staat gepland voor week 16, de sollicitatiegesprekken staan gepland op 29 april in de ochtend.

 

Harlingen is een prachtige gemeente, als je ‘s ochtends de stad binnen rijdt word je al een beetje gelukkig. Zomers een haven vol bootjes en volle terrassen en in de winter de charme van alle lichtjes van de bruine vloot. Alleen al voor dit geluksgevoel wil je bij ons werken. Wij zijn een zelfstandige, compacte gemeente in een veranderende maatschappij. Dat vraagt een andere manier van werken. Wij zijn niet langer de aanbodgerichte organisatie van vroeger maar werken naar een vraaggerichte, klantgerichte organisatie waarbij we flexibiliteit en professionaliteit erg belangrijk vinden.

Algemeen Gemeente Kunst & Cultuur

Meer nieuws

Prijsuitreiking Winterwandelchallenge

12-04-2021

HARLINGEN - Afgelopen winter konden gezinnen deelnemen aan de Winterwandelchallenge, die Stichting Present Noord-West Friesland had georganiseerd in het kader coronaproof omzien naar elkaar.

Hoe onze Friese jongeren komende zomer de pandemie omzeilen!

12-04-2021

HARLINGEN - Komende zomer gaan 26 Friese jongeren onder begeleiding van een team enthousiaste begeleiders van het Friesland College aan boord van tallship Bark Europa.

Zet dankbaarheid in beeld

12-04-2021

HARLINGEN - De leukste manier om je vrijwilligers te bedanken!

Reacties

Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Zensa Moda Zensa Moda Plus Lunenborg Plus Lunenborg Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï De Omdraai De Omdraai Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Food 80/20 Food 80/20 Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hubo-Faber Hubo-Faber Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Fotografie Dorus Fotografie Dorus Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie BENG Evenementen BENG Evenementen
Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Copini Opticiëns Copini Opticiëns Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Food 80/20 Food 80/20 Plus Lunenborg Plus Lunenborg Haarmode Cats Haarmode Cats Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok The Shamrock The Shamrock Karsten Wonen Karsten Wonen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Visie Events Visie Events HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation