Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

V.V.H. Dames zet winstenreeks door!

11-10-2022

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag mochten we het opnemen tegen de dames uit Makkum.

Een team dat voor ons nieuw is in de competitie. Met twee keer winst op zak aan ons te taak om dit ritme door te zetten. Een uitdaging voor ons deze wedstrijd om ons eigen niveau te blijven spelen en niet mee te zakken met hen. Scherp blijven spelen en druk zetten vanaf het begin. We begonnen de wedstrijd met Iris en Mirthe op de buiten, Marrit en Welmoed op de mid, Yvette op de spelverdeling, Anniek op de diagonaal en Lotte op de libero. Vanaf het begin werd en gelijk druk gezet en veel energie geleverd. Door een redelijke passing kon Yvette het spel goed verdelen en werden alle aanvalsters benut. Het blok werd uit elkaar gespeeld en kon er kon hard worden binnen geslagen. Door ons sterke en afwisselende aanvalspatroon kwam Makkum zelf niet aan aanvallen toe. De set werd gewonnen met 25-13.

 

In set twee kwam Senna binnen de lijnen voor Anniek en Ilse voor Welmoed. Ook deze set werd er opnieuw toewijding en energie geleverd door de dames. Het was V.V.H. die het spel neer zette. Met een paar goeie serve series van onder andere Ilse werd ook deze set vrij snel binnengehaald met een eindstand van 25-13.


En nu die gedoemde derde set… Een breekpunt in de wedstrijd. Belangrijk om nu te laten zien wat we de andere twee sets ook hebben laten zien. Regina kwam binnen de lijnen voor Mirthe en Liset voor Yvette. Ook aan hen de taak om de energie te leveren en nu niet te verzwakken. Het niveau werd doorgezet en V.V.H. bleef goed constant spel laten zien. Wederom door het druk zetten vanaf de opslag was er weinig aanvalsdruk vanaf Makkum. De passing liep beter, wat voor ons meestal het struikelpunt is. De dames hielden de touwtjes in handen en gingen er met de set en tevens wedstrijd winst vandoor (25-12).


De laatste set kwam Mirthe binnen de lijnen voor Iris, Welmoed voor Marrit en Anniek voor Senna. Deze set kon je merken dat Makkum de motivatie iets kwijt was. Hier werd door V.V.H. volop gebruik gemaakt en werd de set binnen 20 minuutjes vrij makkelijk binnen gesleept. De ballen die bij de aanvalsters werden geleverd scoorden allemaal direct. Wederom door een goeie serve-druk en wederzijds vertrouwen op elkaar wie waar gepositioneerd is werd deze set met 25-7 binnen gesleept.

 

Een prima wedstrijd gespeeld waar iedereen aan bod is gekomen. Met complimenten van de coach en 5 punten op zak een wedstrijd om trots op te zijn.

 

Ook hebben we afgelopen maandag de tweede wedstrijd in de bekercompetitie gespeeld. Deze wedstrijd werd tegen D.F.S. DS2 Burgum gespeeld. Vergelijkbaar in niveau met de dames van Makkum was het een wedstrijd waar wij het spel bepaalden. De wedstrijd werd gewonnen met 3-0 wat betekend dat we weer een ronde verder zijn in de beker.

 


 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Meubels en verhuisdozen in Almenum onderweg naar wisselwoning

11-10-2022

HARLINGEN - Wat is hier aan de hand? Tim (op foto) en zijn collega's van ‘ontzorgd verhuizen’ rollen met meubels en verhuisdozen door de hallen van Almenum.

Zeerobben MO15-1 kampioen

11-10-2022

HARLINGEN - MO15-1 liet er ook in de laatste wedstrijd afgelopen zaterdag tegen fc Harlingen geen misverstand over bestaan wie de sterkste is in deze 2e klasse.

Skjin Wetter 2022 in teken van microplastics

11-10-2022

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag was de start van de zesde editie van Skjin Wetter 2022.

Reacties

Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen TeamFRL TeamFRL Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wellheat Shop Wellheat Shop Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor CDA Harlingen CDA Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok
Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda Fotografie Dorus Fotografie Dorus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Karsten Wonen Karsten Wonen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot