Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

V.V.H. Dames 1 tegen koploper BEO Dames 1

18-10-2021

HARLINGEN - Na een weekje rust te hebben gehad stond de tweede thuiswedstrijd op het programma.

Dit keer tegen de koploper BEO Bakhuizen. Bakhuizen die dit seizoen erg sterk is begonnen en nog maar twee tegen punten heeft. Een wedstrijd waar dus niks te verliezen viel. Dit keer met Meindert-Paul als coach die met de volgende zes speelsters begon: Iris Hooghiemster en Lisanne Oudshoorn op de buiten, middenaanvalsters Anique Halma en Ilse Yntema, spelverdeelster Yvette Meirink, Diagonaal Senna Jeeninga en libero Kyra Graffelman.

 

De eerste set werd V.V.H. gelijk onder druk gezet. Er waren weinig momenten waar de dames hun eigen spel konden laten zien. Er werd door tegenstander erg goed geserveerd waar vanaf onze kant weinig op kon worden gereageerd. Later in de set begon V.V.H. hun eigen spel op te pakken er werd meer aangevallen vanaf onze kant en zo meer druk gezet op de tegenstander. Echter werd de set alsnog verloren met een stand van 9-25.

 

De tweede set begonnen we met een iets andere opstelling zo kwam Anniek erin voor Senna en Mirthe voor Lisanne. Het niveau waar we de set mee waren geëindigd moest nu worden doorgetrokken. V.V.H. kwam in een beter spelritme en trok zich op aan het spel van BEO. Toch was het de routine van de speelster waar de dames van V.V.H. moeite mee hadden. Ook is nog steeds het probleem bij de dames dat de passing niet goed aan komt waardoor Yvette de nodige meters moest lopen. Nog een poging van de coach om de passing iets meer op orde te krijgen kwam Regina binnen de lijnen voor Ilse. Echter is dit niet genoeg geweest en is de set verloren met 21-25.

 

De derde set kwam Regina binnen de lijnen voor Iris en Manon voor Anique. Deze set lieten de dames met vlagen zien hoe goed ze eigenlijk kunnen volleyballen. Aan de puntentelling was dit helaas niet te zien aangezien de meeste punten toch naar de tegenstanders gingen. Met toch een flinke achterstand moest er iets gebeuren om het gat nog wat te dichten. Met een prima opslagserie van Mirthe werd de achterstand iets beperkt. Echter ging de set (en dus de wedstrijdwinst) alsnog met een eindstand van 16-25 mee naar Bakhuizen.

 

De laatste set kwam Lisanne weer binnen de lijnen voor Mirthe en bleven de overige vijf staan. Deze set had een heel ander begin dan de voorgaande sets. Het waren nu de dames van V.V.H. die het spel bepaalden. De passing verliep beter waardoor de aanvallers makkelijker werden gevonden er werden meer directe punten gescoord. De stand bleef erg gelijk met steeds maar 1a2 punten verschil. In het einde van de set werd Lisanne nog gewisseld met Mirthe. Een eindstand die tot 24-24 gelijk aan elkaar bleef maar het toch de dames van V.V.H. waren die aan het kortste end trokken en deze set met 26-24 wonnen. Dit werd dan ook uitbundig gevierd met zijn allen.

 

Niet ontevreden over het resultaat van de wedstrijd zijn we blij met die ene punt die we in Harlingen konden houden. Met vlagen hebben we laten zien wat we kunnen. Komende trainingen zullen de dames toch ook weer aan de passing moeten werken die nog altijd niet goed aankomt bij moeilijke services. Hier zullen we de komende twee weken tijd voor hebben aangezien onze volgende wedstrijd staat gepland voor zaterdag 6 november tegen de dames van VC/Zeus2K. Een team waar we het ook altijd lastig tegen hebben. Deze wedstrijd zal plaatsvinden in de Waddenhal in Harlingen om 17:00.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Zeerobben afgetroefd door feller Broekster Boys

18-10-2021

HARLINGEN - Daar waar de spelbepalende spelers van Zeerobben een off-day hadden, daar waren juist deze sterkhouders bij de Broekster Boys bepalend voor het verloop van de wedstrijd.

Fc Harlingen: Puntendeling voelt als nederlaag

18-10-2021

HARLINGEN - Fc Harlingen 1 heeft zondag in en tegen Langweer teleurstellend gelijk gespeeld.

Gerrit Benners tijdloze Fryslân

18-10-2021

HARLINGEN - Voor de negende maal reikt de provincie Fryslân dit jaar de GERRIT BENNER Prijs voor Beeldende Kunst uit.

Reacties

Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail The Shamrock The Shamrock Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie BENG Evenementen BENG Evenementen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Visie Events Visie Events Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Fotografie Dorus Fotografie Dorus
Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Hubo-Faber Hubo-Faber Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad The Shamrock The Shamrock Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail BENG Evenementen BENG Evenementen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona