Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

V.V.H. Dames 1 pakt opnieuw volle vijf punten

07-02-2023

HARLINGEN - Op vrijdag 3 februari mochten de Harlinger dames op visite bij Stânfries in IJlst.

Met een fantastisch eindresultaat in de afgelopen wedstrijd gingen de dames vol energie deze wedstrijd in. Het doel van de wedstrijd was dan ook weer om met alle vijf punten terug naar Harlingen te reizen. Stânfries een groep jonge meiden met veel potentie die op dit moment op de achtste plaats in de competitie staan, een team dat niet moet worden onderschat. Iets wat op dit moment een valkuil is voor de Harlinger dames. De eerste set begon coach Anton met Mirthe Yntema en Anniek Punt als passer-lopers, Welmoed Zuidema en Marrit Dijkstra als middenaanvallers, Yvette Meirink als spelverdeler en Senna Jeeninga als diagonaal. Iris Hooghiemster, Lotte Könning, Ilse Yntema en Regina van der Kooij begonnen als reservespeelsters.

 

De wedstrijd begon wat onzeker. De energie en sfeer die we leverden in de vorige wedstrijd leek wel te zijn blijven liggen in Harlingen. Met een afschuwelijke passing was het aan onze kant een kwestie van oplossen, oplossen en nog eens oplossen. We konden niet lekker in ons eigen spel komen. Stânfries die dit door had en ons ook erg onder druk zetten met de opslag kon echter niet het verschil maken. De stand bleef de gehele wedstrijd erg dichtbij elkaar liggen. Regina kwam aan het einde van de eerste set nog even binnen de lijnen voor Mirthe met de opzet wat meer stabiliteit te brengen in de passing. Niet dat het veel verschil opleverde in de passlijn waren het toch de Harlingers die de setwinst binnen haalden. Het werd uiteindelijk 25-19.

 

De tweede set werd weer begonnen met dezelfde zes als in de eerste set. Met nog een steeds een passing van likmevestje, was het de spelverdeling die wedstrijd en spel moest redden. Yvette rende de benen onder het lichaam vandaan om nog iets degelijks te maken. De tweede set ging dit een heel stuk beter dan de eerste set. De aanvallers werden beter te vinden en konden de ballen heerlijk binnenslaan. Met een aantal prachtige omloop ballen van Marrit werd de blokkering volledig uit elkaar getrokken en waren het vaak ‘één of nul-mans blokken. Door het goeie spel begonnen we zelf steeds beter te volleyballen. Er werd meer druk gezet vanuit de opslag en aanval wat resulteerde in een setwinst van 25-12.

 

De derde set kwam Regina binnen de lijnen voor Mirthe, Ilse voor Welmoed en Lotte voor Yvette. Door de wisseling in speelsters was het weer wat wennen in het veld. Dit resulteerde in een onrustig spel aan de kant van Harlingen. Ook Stânfries speelde erg goed deze set. De aanval liep goed en wij werden continue onder druk gezet door de sterke opslag. Wederom bleef de slechte passing aan onze kant het struikelpunt en was het alleen maar oplossen voor Lotte en de aanvallers. Met een fantastische serve-serie van Senna, die de gehele wedstrijd al erg goed speelt liepen we weer over Stânfries heen. De set werd dan ook nipt gewonnen met een eindstand van 25-23.

 

De vierde set begonnen nog we met nog een wissel, zo kwam Iris binnen de lijnen voor Senna. Na nog geen 10 punten gespeeld te hebben was het Lotte die tijdens haar opslag een blessure opliep in haar schouder en helaas niet kon verder spelen en nam Yvette haar plaats over. Stânfries dat de laatste set niet meer aan zelf spelen toe kwam werden volledig uit het veld geslagen. Met de aanvalskracht die de dames uit Harlingen nog konden leveren wisten ze geen tegenaanval meer te leveren. De laatste set werd dan ook gewonnen met een eindstand van 25-11.

 

Zoals we zelf na de wedstrijd al hadden verzonnen ‘lelijk winnen is ook winnen’ omschrijft dit prima onze vrijdagavond. Erg blij en toch ook nog wel een beetje trots op de vijf punten die we meenemen naar Harlingen. Aankomend weekend spelen we tegen VC058 uit Leeuwarden. Voor ons een week de tijd om toch echt onze passing weer op eigen niveau te krijgen. De wedstrijd begint om 17:00 uur in de Waddenhal.

 

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Ertoe doen

07-02-2023

HARLINGEN - Het Oranje Fonds organiseert op 10 en 11 maart 2023, samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

College van B&W Harlingen op werkbezoek bij Veiligheidsregio Fryslân

07-02-2023

HARLINGEN - Deze week bracht het college van burgemeester en wethouders een werkbezoek aan de Veiligheidsregio Fryslân (VRF) te Leeuwarden.

Fc Harlingen behoudt koppositie ondanks gelijkspel

07-02-2023

HARLINGEN - Na een aantal vriendschappelijke wedstrijden ging voor fc Harlingen afgelopen zondag het tweede deel van de competitie van start.

Reacties

Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen TeamFRL TeamFRL Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hubo-Faber Hubo-Faber IJssalon Min12 IJssalon Min12 Haarmode Cats Haarmode Cats Copini Opticiëns Copini Opticiëns Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen CZVideoful CZVideoful BENG Evenementen BENG Evenementen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen
Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wellheat Shop Wellheat Shop Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Visie Events Visie Events Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie TeamFRL TeamFRL Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok CZVideoful CZVideoful Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas The Shamrock The Shamrock Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber
Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok CZVideoful CZVideoful Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad TeamFRL TeamFRL Haarmode Cats Haarmode Cats The Shamrock The Shamrock Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires BENG Evenementen BENG Evenementen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Wellheat Shop Wellheat Shop Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Visie Events Visie Events Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hubo-Faber Hubo-Faber Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Copini Opticiëns Copini Opticiëns Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje
Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis CZVideoful CZVideoful Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hubo-Faber Hubo-Faber De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie Events Visie Events Wellheat Shop Wellheat Shop IJssalon Min12 IJssalon Min12 Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus TeamFRL TeamFRL Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten The Shamrock The Shamrock Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje
Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hubo-Faber Hubo-Faber Zensa Moda Zensa Moda Wellheat Shop Wellheat Shop De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation IJssalon Min12 IJssalon Min12