Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

V.V.H. Dames 1 pakt de dubbele winst

05-10-2022

HARLINGEN - Afgelopen week werd er een beker- en reguliere wedstrijd gespeeld.

Met op de dinsdag een volledige selectie tot onze beschikking mochten we het opnemen tegen A.V.C. ’69. Een routineteam waar wij altijd lastig tegen spelen. Met een hele andere basis voelde het in het begin allemaal wat onwennig. Spelende wijs lieten de dames al snel zien wat ze van elkaar konden verwachten en hoe ze op elkaar vertrouwden. Waar we in de trainingen mee bezig zijn lieten we ook in deze wedstrijd zien. Er werd druk geleverd en geluisterd naar elkaar. Het spelniveau lag echter wel wat anders dan de dames gewend zijn en lieten zich hier een beetje in meeslepen. Toch waren wij het die aan het kortste end trokken en de wedstrijdwinst naar ons toe hadden gesleept. De wedstrijd werd gewonnen met 3-0 wat betekend dat we weer een ronde verder zijn in de beker. De volgende wedstrijd in de beker wordt gespeeld tegen D.F.S. DS2. Datum wordt later bekend gemaakt. 

 

Zaterdag 1 oktober werd er in de competitie gespeeld tegen Leevoc DS 2. Helaas konden Marrit en Welmoed niet aanwezig zijn bij deze wedstrijd waardoor de bezetting op de mid vrij dun was. Het was een wedstrijd van ups en downs. Er waren stukken in de wedstrijd waar er goed druk werd geleverd vanaf de kant van Harlingen. De stand ging hierdoor in het begin van de sets ook steeds vrij gelijk op. Het was toch Harlingen die steeds de belangrijke punten pakte. De lange intensieve rally’s werden gepakt wat vertrouwen gaf. Op conditioneel gebied kon je zien dat de dames de overhand hadden en in het laatst van de set steeds weg liepen. Dit motiveerde de meiden steeds zo dat de eerste drie sets aan de kant van Harlingen bleven. De laatste set gaf een iets vermoeiende niet geconcentreerde indruk, we waren niet in staat om te laten zien wat we de rest van de wedstrijd wel hadden gedaan. Hierdoor werd de derde set helaas verloren. De wedstrijd eindigde met een stand van 3-1. De uiteindelijke setstanden waren 25-17, 25-21, 25-11 en 17-25.

 

Onze volgende wedstrijd vindt plaats op zaterdag 8 oktober in de Waddenhal om 17:00 uur tegen Makkum.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De meiden van fc Harlingen MO13, MO15 en MO17

05-10-2022

HARLINGEN - Wie wel eens op maandag- en/of woensdagavond bij fc Harlingen is, is het vast wel eens opgevallen.

De meiden van Zeerobben

05-10-2022

HARLINGEN - Het voetbal voor de meiden van Zeerobben begon al op vrijdagavond met een toernooitje voor het nieuwe team VR18+ 1.

Jeugdjournaal Zeerobben

05-10-2022

HARLINGEN - Het was soms onstuimig op het Oostersportpark het afgelopen weekend.

Reacties

Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje CDA Harlingen CDA Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE The Shamrock The Shamrock Copini Opticiëns Copini Opticiëns Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie Events Visie Events De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Wellheat Shop Wellheat Shop Fotografie Dorus Fotografie Dorus Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Haarmode Cats Haarmode Cats Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Hubo-Faber Hubo-Faber Karsten Wonen Karsten Wonen
CDA Harlingen CDA Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Copini Opticiëns Copini Opticiëns Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten IJssalon Min12 IJssalon Min12 Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje TeamFRL TeamFRL Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hubo-Faber Hubo-Faber Zensa Moda Zensa Moda