Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

V.V.H. Dames 1 – Punt Ut Dames 1 & vc Zeus2K

08-03-2022

HARLINGEN - Belangrijke week voor de dames uit Harlingen waar belangrijke punten kunnen worden gepakt!

Afgelopen dinsdag was er de kans aan de dames van Harlingen om weer wat punten te pakken en langzaam omhoog te kruipen in de lijst. We mochten het opnemen tegen de dames van Punt Ut. Met een punten verschil van vijf een erg belangrijke wedstrijd voor beide teams. Deze wedstrijd was het onze trainer Meindert Paul die het coachen op zich nam aangezien onze eigen coach zelf ook volleybalt op dinsdag. Tot zijn beschikking 10 fit en wat minder fitte dames. Helaas twee dames niet aanwezig, Anique die met haar knie zit en Ilse die van afgelopen wedstrijd waarschijnlijk een scheurtje in het enkel heeft opgelopen en Regina wel aanwezig maar problemen ondervindt met haar schouder. Gelukkig konden we voor deze wedstrijd Marrit een avondje lenen, waar we erg blij mee zijn!

 

Meindert Paul die aangaf dat wij ons spelniveau van afgelopen wedstrijd door moesten zetten naar deze wedstrijd. Hij begon met de volgende zes speelster: Manon en Marrit op de mid, Iris en Mirthe op de buiten, Anniek op de diagonaal, Yvette op de spelverdeling en Kyra op de libero. Een set om u tegen te zeggen kunnen we wel stellen. Wij bepaalden wat er gebeurde en Punt ut kon hier geen reactie geven. Het spel was compleet en van erg hoog niveau er werd heerlijk samen gespeeld. Wat was te zien aan het plezier en de energie die de speelsters er van kregen. Lisanne werd nog even gewisseld voor Mirthe om de paar laatste puntjes binnen te slepen.  De set werd fantastisch gespeeld en gemakkelijk gewonnen met een eindstand van 25-06.

 

De tweede set begonnen we met de zelfde zes speelsters als die de vorige set zijn gestart. Ook nu weer waren het de dames uit Harlingen die het spel bepaalden. Wel stond het blok aan de kant van Punt ut een stuk beter waardoor er minder directe punten werden gescoord. Deze set werd dan ook iets spannender. Op het einde kwam Regina nog binnen de lijnen voor Mirthe. Deze set werd ook weer goed afgesloten door een serve serie van Marrit. Met een eindstand van 25-21 was het ook deze set die aan de kant van Harlingen viel.

 

De derde set gespeeld met twee wissels. Zo was Regina binnen de lijnen gekomen voor Mirthe en kwam Senna binnen de lijnen voor Anniek. De set werd weer vol kracht en overtuiging gestart. Senna die heerlijk aan de set begon met gelijk een paar knallende aanvallen op diagonaal zorgde voor een voorsprong. Wederom in deze set liep alles. De spelverdeling werd goed te vinden waardoor het spelletje prachtig kon worden verdeeld en dit bij punt ut voor problemen zorgde in de blokkering en verdediging. Ook was het servicedruk die vanaf de kant van Harlingen ervoor zorgde dat punt ut niet echt aanvallen toe kwam waardoor het spelletje prima kon worden afgemaakt. Deze set werd dan ook met een overtuigende eindstand van 25-13 binnen gesleept.

 

De vierde set bleef de opstelling ongewijzigd en net zoals in de voorgaande sets waren het de Harlinger dames die het spel bepaalden. Een samenvatting van de afgelopen drie sets beschrijft deze set dan ook prima. De wedstrijd werd vol passie, energie en wilskracht naar onze kant toe getrokken. Door positief naar elkaar te zijn en vertrouwen uit te stralen naar ons als teamgenoten was dit een wedstrijd van hoog niveau. Zoals de coach melde ‘wat een ontzettend gave wedstrijd om naar kijken, ongekend’.

 

De zaterdags mochten we afreizen naar Sneek om te spelen tegen het oude bekende vc Zeus2K. Dit keer even een klein wedstrijdverslagje.

 

Het was niet onze wedstrijd. De punten vielen net de verkeerde kant op. Wel erg spannende uitslagen. Het was eerder een wedstrijd tegen onszelf dan tegen de tegenstanders. Kortom een wedstrijd die we graag snel willen vergeten.

 

Volgende week zaterdag spelen we in eigen hal tegen Swette Switters om 17:00. Ook een jong gemotiveerd team. Dit beloofd dus een spannende wedstrijd te worden. Tot dan!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Uit de schatkamer van… Belinda Holwerda.

08-03-2022

HARLINGEN - Uit de schatkamer van….. met als gast: Belinda Holwerda bij Omroep RSH en Radio Eenhoorn.

Hoortestdagen bij Peter Kuiper voor oog en oor

08-03-2022

HARLINGEN - Vrijdag 18 en zaterdag 19 maart zijn er weer de Hoortestdagen bij Peter Kuiper voor oog en oor.

College bezoekt Oekraïense vluchtelingen bij Maritieme Academie Harlingen

08-03-2022

HARLINGEN - Vanmiddag bracht het college een bezoek aan de Maritieme Academie.

Reacties

De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zensa Moda Zensa Moda Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Karsten Wonen Karsten Wonen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten The Shamrock The Shamrock Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wellheat Shop Wellheat Shop Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie Events Visie Events Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hubo-Faber Hubo-Faber Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE
Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation BENG Evenementen BENG Evenementen Hubo-Faber Hubo-Faber Visie Events Visie Events Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok The Shamrock The Shamrock Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen