HOOP

HOOP

De Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij richt zich op het algemeen belang, door in brede zin oog te hebben voor zorg, welzijn en veiligheid. HOOP is een partij voor iedereen!
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517–212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

De kracht van de samenleving: Zorgen voor elkaar. Het CDA streeft naar een samenleving waar mensen zoveel als mogelijk mee kunnen doen. Wij zijn dichtbij en benaderbaar.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Harlingen blijft goed, wordt beter. Naar een bloeiend Harlingen!
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

GroenLinks: voor een groene en sociale gemeente. Het is tijd voor verandering. Voor nu en later.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Het belang voor onze stad en haar inwoners staat voor ons centraal, jullie belang is ons belang.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Unieke vloer voor uw huis in Harlingen

01-12-2021

HARLINGEN - Wilt u een unieke vloer voor uw huis in Harlingen?

Dan is een betonvloer of gietvloer de juiste keuze. Een beton look vloer geeft elke ruimte een unieke uitstraling en is zeer gemakkelijk te onderhouden. Door de verschillende omgevingen in en buiten Harlingen is het belangrijk om de juiste keuzes te maken voor uw vloer. Er zijn vele mogelijkheden dus voor u is er ook een perfecte vloer beschikbaar.

 

In dit artikel gaan we in op de betonvloer en gietvloer. Bij elke vloer wordt ingegaan op de kenmerken en hoe het uw huis kan verrijken.

 

Betonvloer voor in de haven of het centrum

Een betonlook vloer biedt in het dagelijks gebruik enorm veel gemak. Dat komt namelijk doordat de vloer volledig naadloos wordt gelegd en vlak is. Hierdoor is het heel eenvoudig om het oppervlak schoon te maken. Bovendien biedt een betonlook vloer het voordeel dat vuil en stof zich niet snel aan het oppervlak zal hechten, wat de schoonmaak uiteraard nog gemakkelijker maakt. De vloeren zijn slijtvast en bieden altijd meerdere voordelen. Deze vloeren zijn naadloos, snel te belasten, slijtvast, vloeistofdicht, veilig, stofvrij, gebruiksvriendelijk en in vele kleuren leverbaar.

 

De betonlook vloer wordt vaak op maat aangeleverd. Consumenten kunnen hun wensen aangeven en daar wordt altijd rekening mee gehouden bij het samenstellen van de vloer. Alleen al met betrekking tot de kleur is er veel mogelijk, zodat u wat dat betreft met een bepaalde sfeer die u voor ogen heeft vooraf al rekening kunt houden. Vrijwel alle gewenste kleurencombinaties zijn beschikbaar en dat betekent dat er sprake kan zijn van een naadloze aansluiting op het bestaande interieur in uw woning. Heeft u bijvoorbeeld een woning in de haven? Dan past een blauwe kleur het beste. In het centrum of andere woonwijk kan u beter de kleur afstemmen op de spullen of meubels in uw interieur. Door het gebruik van deze vloer kan u zorgeloos genieten van de uitzicht in de haven of extra lang winkelen in het centrum van Harlingen.

 

Genieten van extra luxe met een gietvloer

Een gietvloer is een vloer die met de hand op een ondervloer gegoten wordt en die hierna op ambachtelijke wijze aangebracht wordt. Hierdoor ontstaat er een prachtige naadloze vloer met veel praktische eigenschappen en een luxe uitstraling. Heeft u duurzaamheid hoog in het vaandel staan? Een gietvloer blijft tientallen jaren in goede staat. Verder is een gietvloer brandwerend en hygiënisch. U bent niet veel tijd kwijt aan onderhoud en de vloer is licht flexibel en comfortabel. In de koude maanden kan het erg guur zijn door de harde wind uit de haven of de winterse temperaturen. U kan dan kiezen voor vloerverwarming. In combinatie met een gietvloer is dit geen probleem. De gietvloer wordt daarnaast netjes afgewerkt en biedt daardoor extra bescherming. De gietvloer prijs hangt af van allerlei factoren. Professionals gaan graag daarover met u in gesprek en maken op basis van uw wensen een vrijblijvende offerte.

 

Voor iedere burger uit Harlingen is er dus wat wils. Of u nou kiest voor een betonvloer of gietvloer. Het verrijkt uw leven in Harlingen en kan het woonplezier vergroten.

 

Algemeen Bedrijfsleven Shoppen

Meer nieuws

HMHC Dames 1 houdt het spannend in Veendam!

01-12-2021

HARLINGEN - Op deze koude zondag mochten de Dames afreizen naar Veendam om daar de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop te spelen.

Razende Roeland raast toch op eigen zender!

01-12-2021

HARLINGEN - Onverwacht toch live op Omroep RSH, want soms heeft een corona maatregel het voordeel dat iets niet doorgaat en jij op de vertrouwde zenders Omroep RSH en Radio Eenhoorn je metal vitamine kan halen.

Groot gebaar van bewoners Almenum naar volgende generatie

01-12-2021

HARLINGEN - De afgelopen maanden zijn er belangrijke stappen gemaakt in de plannen voor Toekomstig Almenum.

Reacties