Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
DELTA Netwerk

DELTA Netwerk

Gigasnel en stabiel glasvezel nu ook in Harlingen!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Uitreiking Hotze Schuil-trofee tijdens bijeenkomst Sportakkoord Harlingen

11-03-2022

HARLINGEN - De Stichting Sportakkoord Harlingen houdt op woensdag 23 maart de eerste brede partnerbijeenkomst voor lokale sportaanbieders en maatschappelijke organisaties in de gemeente Harlingen.

Tijdens deze avond wordt bekendgemaakt wie de Sporter van het jaar 2020/2021 is geworden. De bijeenkomst wordt gehouden in het Entrepotgebouw aan de Nieuwe Willemshaven in Harlingen. 

  • De aanvang is 19.30 uur.

 

Doel van deze grote bijeenkomst is om alle organisaties bij te praten over de missie van de Stichting Sportakkoord Harlingen om iedere Harlinger van 0 tot 100 in beweging te krijgen. Tijdens de bijeenkomst zal de strategie om dat te bereiken worden toegelicht en krijgen partijen informatie over hoe zij in aanmerking kunnen voor een financiële bijdrage voor nieuwe initiatieven die bijdragen aan het laten slagen van deze missie.

 

Tevens zal Joël de Jong, paralympiër en ambassadeur Inclusief Sporten en Bewegen van de Stichting Sportakkoord Harlingen, de aanwezigen meenemen in zijn droom op weg naar de Paralympische Spelen in Parijs. Een ander belangrijk onderdeel van het programma is de uitreiking van de Hotze Schuil-Trofee aan de Sporter van het jaar 2020/2021. De genomineerden zijn kaatser Dylan Drent, zwemmer Wytse Broekstra en turnster Lis Stinstra. Ook zal de aanmoedigingsprijs worden uitgereikt aan Auke Pollema. Deze inmiddels 80-jarige Harlinger laat zien dat sporten en bewegen tot op hoge leeftijd op een eigen niveau mogelijk is.

 

Tijdens de avond zullen een aantal nieuwe partners het Sportakkoord Harlingen ondertekenen. Veel verenigingen en organisaties in Harlingen hebben dat al eerder gedaan. Verder zal wethouder Harry Boon het belang van het sportakkoord en de rol daarin van de gemeente nader toelichten. Jumbo Harlingen zal als partner van het Sportakkoord Harlingen op de avond aanwezig zijn met producten die passen in een gezonde sportkantine. 

 

 

Algemeen Gemeente Sport & Recreatie

Meer nieuws

De democratie en hoe fragiel die kan zijn

11-03-2022

HARLINGEN - Lokale verkiezingen... vergeleken met de tragedie die zich niet ver van ons vandaan afspeelt lijken ze ineens niet meer zo belangrijk.

Fc Harlingen in actie voor Oekraïne! (video)

11-03-2022

HARLINGEN - In Harlingen zijn inmiddels de eerste vluchtelingen uit Oekraïne aangekomen waaronder ook vele kinderen.

GGD Fryslân weekbericht 10 2022

11-03-2022

HARLINGEN - Besmettingen nog hoog, nemen de komende weken vermoedelijk af.

Reacties

Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Haarmode Cats Haarmode Cats Visie Events Visie Events Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber Zensa Moda Zensa Moda Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen The Shamrock The Shamrock Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Copini Opticiëns Copini Opticiëns Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Visie Events Visie Events Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor The Shamrock The Shamrock Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Haarmode Cats Haarmode Cats Karsten Wonen Karsten Wonen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Copini Opticiëns Copini Opticiëns