Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Voorontwerp en plannen uitbreiding Maritieme Academie ter inzage

24-11-2021

HARLINGEN - Burgemeester en wethouders van Harlingen maken bekend dat met ingang van 22 november 2021 gedurende zes weken voor iedereen bij het KCC in het gebouw “De Groenlandsvaarder” aan de Voorstraat 35 te Harlingen het voorontwerp bestemmingsplan Harlingen – Uitbreiding Maritieme Academie en het ontwerp beeldkwaliteitsplan ter inzage ligt.

Gelet op de huidige beperkende maatregelen kunnen de stukken alleen worden ingezien na het maken van een telefonische afspraak. Hiervoor kunt u via de website van de gemeente een afspraak maken of bellen met 14 0517. Het voorontwerp bestemmingsplan kan verder bekeken worden op de website ruimtelijkeplannen.nl

 

Plangebied

Het bestemmingsplan plan voorziet in een juridisch-planologisch kader voor de uitbreiding van de Maritieme Academie in de vorm van een facilitair gebouw en het planologisch regelen van het bestaande schoolgebouw en het gebouw met de simulatoren aan het Oud Jaagpad. Om tot een logische plangrens te komen is ook de Rooms Katholiek begraafplaats in het bestemmingsplan opgenomen.

 

Beeldkwaliteitsplan

Burgemeester en Wethouders van Harlingen maken tevens bekend dat zij voornemens zijn om de gemeenteraad voor te stellen een beeldkwaliteitsplan voor de uitbreiding van de Maritieme Academie vast te stellen. Dit beeldkwaliteitsplan bevat informatie over de nagestreefde kwaliteit van het ruimtelijk beeld voor de uitbreiding van de Maritieme Academie aan de Almenumerweg. Dit document doet uitspraken over ontwerpkeuzes op zowel het architectonische als stedenbouwkundige vlak.

 

Reageren

Een ieder kan binnen de bovengenoemde termijn (dus t/m 2 januari 2022) over het voorontwerp bestemmingsplan schriftelijk (alleen per brief, niet per email) zijn of haar reactie kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 10.000, 8860 HA Harlingen.

 

Beeldkwaliteitsplan maritieme academie

 

Algemeen Bedrijfsleven Gemeente Onderwijs

Meer nieuws

Uit de schatkamer van... Henk van Slooten

24-11-2021

HARLINGEN - Donderdag 25 november is er van 19.00 tot 20.00 uur weer een 'Uit de schatkamer van...' bij Omroep RSH met Henk van Slooten, één van de oprichters van Omroep RSH, als gast.

Razende Roeland raast onverstoorbaar door

24-11-2021

HARLINGEN - Het is weer tijd voor de metal vitamine dus dan is het donderdagavond 21.00 uur.

Kringloopwinkel open

24-11-2021

HARLINGEN - De Estafette kringloopwinkel van Omrin aan de Industrieweg 12 in Harlingen is gewoon open.

Reacties

De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie BENG Evenementen BENG Evenementen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns Plus Lunenborg Plus Lunenborg Fotografie Dorus Fotografie Dorus Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot The Shamrock The Shamrock Karsten Wonen Karsten Wonen Zensa Moda Zensa Moda Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Visie Events Visie Events
Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Haarmode Cats Haarmode Cats Plus Lunenborg Plus Lunenborg Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hubo-Faber Hubo-Faber Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Fotografie Dorus Fotografie Dorus Karsten Wonen Karsten Wonen BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn The Shamrock The Shamrock Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok