Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Trainingen HMHC weer gestart

20-01-2022

HARLINGEN - Vorige week kregen we het goede nieuws dat er weer gesport mag worden, zowel binnen als buiten.

Trainingen HMHC weer gestart De jongste jeugd van HMHC traint voorlopig in de zaal.

En net als bij de andere verenigingen in Harlingen is HMHC uiteraard blij dat dit weer kan en mag! Juist nu is sporten en bewegen van groot belang voor onze gezondheid. Bij HMHC zijn deze week dus alle trainingen weer gestart, zowel voor de jeugd als voor de senioren. 

 

En naast het sporten is er dus ook weer meer mogelijk in elkaar ontmoeten, hockey is tenslotte ook een teamsport. Competitiewedstrijden mogen nog niet worden gespeeld, maar het is te hopen dat het ook dat op korte termijn weer mogelijk wordt!

 

Veldhockey

HMHC heeft ervoor gekozen om alle junioren- en seniorenteams weer op het veld te laten trainen. Dat gaat om de A,B, C en D-junioren, de veteranen, de beide trimteams, de damesteams en het herenteam. Het trainingsschema is aangepast en is intussen bij iedereen bekend. Begin maart begint de veldcompetitie weer. Zodra daarover meer bekend is, en of er gespeeld kan worden, zal dat uiteraard weer snel met de leden worden gedeeld.

 

De HMHC-jeugd was blij dat ze het veld weer op komen.

 

Zaalhockey

De jongste jeugd van HMHC, E en F, en Funkeys, traint voorlopig nog in de zaal. Ook daar is het trainingsschema intussen aangepast en is iedereen geïnformeerd. Ten aanzien van de zaalcompetitie is nog niet duidelijk of en wanneer deze weer wordt opgestart. Een flink aantal weekend mocht er natuurlijk niet gespeeld worden, waardoor competitiestanden niet veel zeggen. Ook hier geldt: zodra er meer bekend is, wordt dit gedeeld met de leden.

 

Sport BSO

De Sport BSO bij HMHC is intussen ook weer gestart. En er is nog ruimte in verschillende groepen op maandag, dinsdag en donderdag. Natuurlijk is dit voor alle kinderen in Harlingen tussen 4 en 13 jaar die na school lekker sportief bezig willen zijn. Meer informatie vind je op www.eigen-en-wijzer.nl.

 

Zin in hockey?

Nu alles weer is opgestart is het ook weer mogelijk om kennis te maken met hockey. HMHC heeft teams voor alle leeftijden, van jongste Funkeys (vanaf 4 jaar) tot aan de veteranen. Zin om een keer mee te doen? Dat kan! En je kunt ook gewoon meekomen met een vriend of vriendin. Wel graag even aanmelden via TC@Harlingermhc.nl

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Jappie Saakstra draagt het stokje over aan Belinda Holwerda

20-01-2022

HARLINGEN - Een interview tussen de oude en de nieuwe lijsttrekker van Harlinger Belang.

Senioren Zeerobben ook weer van start

20-01-2022

HARLINGEN - De spelers van het 1e en 2e alsmede van de Vrouwen maakten afgelopen zaterdag meteen gebruik van de mogelijkheid om weer te trainen.

Webinar Nazorg bij kanker op Wereldkankerdag

20-01-2022

HARLINGEN - Op 4 februari is het elk jaar Wereldkankerdag.

Reacties

Food 80/20 Food 80/20 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Zensa Moda Zensa Moda Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Fotografie Dorus Fotografie Dorus The Shamrock The Shamrock Haarmode Cats Haarmode Cats Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen
Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Visie Events Visie Events BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Food 80/20 Food 80/20 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Fotografie Dorus Fotografie Dorus