Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Trainingen HMHC weer gestart

20-01-2022

HARLINGEN - Vorige week kregen we het goede nieuws dat er weer gesport mag worden, zowel binnen als buiten.

Trainingen HMHC weer gestart De jongste jeugd van HMHC traint voorlopig in de zaal.

En net als bij de andere verenigingen in Harlingen is HMHC uiteraard blij dat dit weer kan en mag! Juist nu is sporten en bewegen van groot belang voor onze gezondheid. Bij HMHC zijn deze week dus alle trainingen weer gestart, zowel voor de jeugd als voor de senioren. 

 

En naast het sporten is er dus ook weer meer mogelijk in elkaar ontmoeten, hockey is tenslotte ook een teamsport. Competitiewedstrijden mogen nog niet worden gespeeld, maar het is te hopen dat het ook dat op korte termijn weer mogelijk wordt!

 

Veldhockey

HMHC heeft ervoor gekozen om alle junioren- en seniorenteams weer op het veld te laten trainen. Dat gaat om de A,B, C en D-junioren, de veteranen, de beide trimteams, de damesteams en het herenteam. Het trainingsschema is aangepast en is intussen bij iedereen bekend. Begin maart begint de veldcompetitie weer. Zodra daarover meer bekend is, en of er gespeeld kan worden, zal dat uiteraard weer snel met de leden worden gedeeld.

 

De HMHC-jeugd was blij dat ze het veld weer op komen.

 

Zaalhockey

De jongste jeugd van HMHC, E en F, en Funkeys, traint voorlopig nog in de zaal. Ook daar is het trainingsschema intussen aangepast en is iedereen geïnformeerd. Ten aanzien van de zaalcompetitie is nog niet duidelijk of en wanneer deze weer wordt opgestart. Een flink aantal weekend mocht er natuurlijk niet gespeeld worden, waardoor competitiestanden niet veel zeggen. Ook hier geldt: zodra er meer bekend is, wordt dit gedeeld met de leden.

 

Sport BSO

De Sport BSO bij HMHC is intussen ook weer gestart. En er is nog ruimte in verschillende groepen op maandag, dinsdag en donderdag. Natuurlijk is dit voor alle kinderen in Harlingen tussen 4 en 13 jaar die na school lekker sportief bezig willen zijn. Meer informatie vind je op www.eigen-en-wijzer.nl.

 

Zin in hockey?

Nu alles weer is opgestart is het ook weer mogelijk om kennis te maken met hockey. HMHC heeft teams voor alle leeftijden, van jongste Funkeys (vanaf 4 jaar) tot aan de veteranen. Zin om een keer mee te doen? Dat kan! En je kunt ook gewoon meekomen met een vriend of vriendin. Wel graag even aanmelden via TC@Harlingermhc.nl

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Jappie Saakstra draagt het stokje over aan Belinda Holwerda

20-01-2022

HARLINGEN - Een interview tussen de oude en de nieuwe lijsttrekker van Harlinger Belang.

Senioren Zeerobben ook weer van start

20-01-2022

HARLINGEN - De spelers van het 1e en 2e alsmede van de Vrouwen maakten afgelopen zaterdag meteen gebruik van de mogelijkheid om weer te trainen.

Webinar Nazorg bij kanker op Wereldkankerdag

20-01-2022

HARLINGEN - Op 4 februari is het elk jaar Wereldkankerdag.

Reacties

Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Visie Events Visie Events Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hubo-Faber Hubo-Faber The Shamrock The Shamrock Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE IJssalon Min12 IJssalon Min12 Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten BENG Evenementen BENG Evenementen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn
Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Plus Lunenborg Plus Lunenborg Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Visie Events Visie Events Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Fotografie Dorus Fotografie Dorus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zensa Moda Zensa Moda IJssalon Min12 IJssalon Min12 Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok