De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samen!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Trainingen fc Harlingen weer hervat

26-04-2020

HARLINGEN - Zoals al eerder in een persbericht te lezen viel, worden de jeugdtrainingen bij fc Harlingen vanaf woensdag 29 april weer hervat.

Na bijna 7 weken zonder voetbal mag de jeugd t/m 18 jaar eindelijk het veld weer op. De meeste leden zullen hier dan ook weer gretig gebruik van gaan maken maar fc Harlingen wil ook graag niet leden uitnodigen om te komen.

 

Gratis meetrainen

Voetbal is voor iedereen en moet door iedereen beoefend kunnen worden. Bij fc Harlingen is daar nu de mogelijkheid voor. Nu de trainingen weer hervat worden mogen ook niet leden meetrainen. Leden mogen bijvoorbeeld hun vriend of vriendin meenemen zodat ook zij het leuke van voetbal kunnen ervaren. Maar ook de jeugd die altijd al twijfelt om te gaan voetballen zijn van harte welkom! Voordat de officiële zomerstop intreedt stelt fc Harlingen iedereen in de gelegenheid om te proeven aan het voetbal bij fc Harlingen.

 

Trainingstijden

De trainingstijden zijn hetzelfde gebleven. Dat betekent het volgende:

  • Op maandag en woensdag trainen JO8, JO9, JO10 en JO11 van 17.30 – 18.30 uur en JO15 traint van 19.30 – 21.00 uur. Bij de meiden trainen MO15 van 18.00 – 19.00 uur en MO17 van 19.30 – 21.00 uur.
  • Op dinsdag en donderdag trainen JO12 en JO13 van 18.00 – 19.15 uur, daarna trainen JO17 en JO19 van 19.15 – 20.45 uur.

 

Meisjestraining

De succesvolle meisjestraining die eind februari geïntroduceerd werd bij fc Harlingen, wordt vanaf maandag 11 mei hervat. Lid of geen lid, de training is bedoeld voor alle (!) meisjes tot en met 12 jaar van 18.00 – 19.00 uur!

 

Fc Harlingen opent voorzichtig haar deuren weer en dat vergt veel discipline. Dit geldt niet alleen voor de trainers/leiders maar ook voor de spelers en speelsters. Maar samen staan we sterk en samen zullen we er alles aan doen om de maatregelen te hanteren.

 

Regels

Uiteraard zullen er strikte regels gelden. Al deze regels zijn inmiddels al via diverse kanalen naar de leden gecommuniceerd maar we willen er graag nog een paar duidelijk vermelden.

  • Het is uiteraard aan de spelers/speelsters (of zijn/haar ouders/voogden) om te bepalen of de betreffende speler/speelster al dan niet deelneemt aan een training. Het staat iedereen vrij om daar een eigen afweging in te maken! De trainingen worden gehouden op het normale tijdstip van het betreffende team.
  • Voor de trainingen voor teams tot en met JO13 geldt dat de spelers/speelsters de verplichten 1,5 meter afstand tot elkaar niet in acht hoeven te nemen, conform de richtlijnen van de overheid. De trainer houdt echter wel de 1,5 meter afstand in acht ten opzichte van de spelers/speelsters.
  • Spelers/speelsters komen zelfstandig naar de trainingen of worden door ouders gebracht. Ouders blijven niet kijken bij de training.
  • Slechts 1 persoon per keer mag gebruik maken van het materiaalhok.
  • De kleedkamers blijven op slot en kunnen dus niet gebruikt worden. Er mag niet gedoucht worden na afloop van de trainingen. De spelers/speelsters douchen thuis.
  • Spelers/speelsters, ouders/voogden en trainers verlaten het trainingsveld en het complex meteen na afloop van de training, er wordt niet ‘rond gehangen’.
  • Voor de teams JO15 tot en met JO19 en MO15 tot en met MO17 geldt dat de 1,5 meter regel wel van toepassing is. Dit betekent dat er geen duels aangegaan kunnen worden en bijvoorbeeld geen partijen kunnen worden gespeeld. Trainers zijn creatief en verzinnen heel leuke en leerzame stof om toe te passen. Ook bij deze leeftijdscategorie is het niet de bedoeling dat er mensen langs de kant gaan staan kijken.
  • De uitgebreide versie van het sportprotocol die fc Harlingen hanteert vind je hier: https://nocnsf.nl/sportprotocol

 

Heb je vragen of wil je meer informatie check dan de website van fc Harlingen (www.fc-harlingen.nl), onze socials (fb, Instagramm en Twitter) of mail onze jeugdvoorzitter (hilkomulder@home.nl)

 

We gaan weer voorzichtig genieten van dat ene zeer geliefde spelletje, voetbal! Doe jij ook mee?

 

Corona Sport & Recreatie

Meer nieuws

GGD Fryslân: Update maandag 27 maart 12.00 uur

26-04-2020

HARLINGEN - Blijf ook op K(W)oningsdag zoveel mogelijk thuis en meer kans op (hevige) corona-infectie bij rokers.

GGD Fryslân: Update zondag 26 april 12.00 uur

26-04-2020

HARLINGEN - Met ingang van 28 april: frequentie van onze dagelijkse nieuwsupdate verandert en actuele cijfers in Fryslân actualiseren we elke werkdag om 12.00 uur.

Reacties

Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Food 80/20 Food 80/20 Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Broodje Nuchter Broodje Nuchter HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt De Omdraai De Omdraai Plus Lunenborg Plus Lunenborg Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber The Shamrock The Shamrock Haarmode Cats Haarmode Cats Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Karsten Wonen Karsten Wonen Visie Events Visie Events Greenart Production Greenart Production Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zensa Moda Zensa Moda Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten BENG Evenementen BENG Evenementen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg
Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Omdraai De Omdraai Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Zensa Moda Zensa Moda Greenart Production Greenart Production Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Lichtboei De Lichtboei IJssalon Min12 IJssalon Min12