Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Thijs de Vries krijgt Koninklijke Onderscheiding tijdens een bijzondere gelegenheid

01-11-2022

HARLINGEN - In bijzijn van familie en de ondersteuners mocht burgemeester Ina Sjerps op 31 oktober 2022 , tijdens de algemene ledenvergadering van zmvv Zeerobben, aan de heer M. de Vries een Koninklijke Onderscheiding uitreiken voor zijn verdiensten.

Thijs de Vries krijgt Koninklijke Onderscheiding tijdens een bijzondere gelegenheid Foto: Frans Bode.

De heer De Vries is, even als overige leden van de voetbalvereniging, maandag 31 oktober nietsvermoedend aanwezig bij de algemene ledenvergadering. Vlak voor de pauze is ook burgemeester Ina Sjerps aanwezig en spreekt de heer De Vries toe.

 

De heer De Vries, een echte Zeerob, is vele jaren, en nog steeds, actief voor voetbalvereniging Zeerobben.

Ooit begonnen als speler en keeper in de lagere seniorenteams. Vervolgens werd hij leider/trainer van een jeugdelftal daarna volgde meer functies bij de voetbalvereniging.  O.a. toegangscontroleur en kaartverkopen, bestuurslid, grensrechter, toezichthouder tijdens de bouw van het nieuwe clubhuis en waar de meesten hem nu van kennen, materiaal-/kledingman, al vanaf 1972 tot heden. Daarnaast houdt hij de oud-papier inzameling op orde en gaan er geen plastic statiegeldflesjes verloren.

 

De heer De Vries is niet weg te denken bij de voetbalclub, tijdens het seizoen maar ook daarnaast bijna dagelijk aanwezig op het voetbalcomplex, hij maakt dan een rondje langs de velden om alles te inspecteren.

De heer De Vries is een onmisbare schakel in de organisatie van vrijwilligers bij de zmvv Zeerobben. Een warme persoonlijkheid die de mensen binnen de vereniging bindt.

 

Voor zijn verdiensten, zijn jarenlange belangeloze inzet voor zmvv Zeerobben met diverse functies, is de heer De Vries onderscheiden als lid in de Orde van Oranje-Nassau!

 

Algemeen Gemeente Sport & Recreatie

Meer nieuws

Bibliotheek geeft gratis boek weg tijdens Nederland Leest

01-11-2022

HARLINGEN - Nederland Leest, de hele maand november.

Hannemahuis zorgt voor verbinding

01-11-2022

HARLINGEN - Woensdagavond 26 oktober 2022 was het zo ver.

Sportactiviteiten in Harlingen

01-11-2022

HARLINGEN - Woon je in Harlingen of omgeving en wil je graag sporten? Lees dan in dit artikel welke sporten je in Harlingen kunt beoefenen.

Reacties

Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wellheat Shop Wellheat Shop De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen The Shamrock The Shamrock BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Karsten Wonen Karsten Wonen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten CDA Harlingen CDA Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Copini Opticiëns Copini Opticiëns Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zensa Moda Zensa Moda Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Visie Events Visie Events Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok
Visie Events Visie Events Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas The Shamrock The Shamrock BENG Evenementen BENG Evenementen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Wellheat Shop Wellheat Shop Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen