Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

The Shamrock zaalvoetbalcompetitie van 10 juni

12-06-2022

HARLINGEN - Het speelseizoen 2021-22 is afgesloten met zoals gebruikelijk de finaleavond, wat later dan normaal maar dat verhaal is inmiddels wel bekend.

The Shamrock zaalvoetbalcompetitie van 10 juni Foto's: Guus van Hurck.

De eerste wedstrijd ging om de bekerfinale in de A-Poule tussen Van Der Meulen en The Shamrock een wedstrijd die zou eindigen in een gelijke stand 1-1, dus strafschoppen en die werden uiteindelijk een prooi voor de Shamrock.

 

De tweede partij ging tussen de bekerfinalisten uit de B-Poule en dat waren RCM Administraties en Van Stee Offshore. Hier vielen wat meer doelpunten te bewonderen en wel in het voordeel van Van Stee, zij wisten dan ook de wedstrijd in hun voordeel met 7-2 te beslissen en mochten zich zowel bekerwinnaar als kampioen van de B-Poule gaan noemen.

 

De derde partij ging niet door doordat Broodje nuchter geen team op de been kon brengen en zodoende werd Ploeg/Kantine de kampioen van de competitie in de A-Poule.

 

De laatste partij ging tussen Bouwvisie en Friesland Direkt een wedstrijd die al eerder was gespeeld maar om de avond wat op te vullen nogmaals kon worden gespeeld en hier kwam Bouwvisie als winnaar uit de strijd door met 5-1 te winnen en zodoende Broodje nuchter nog wist te passeren in de stand van de ranglijst. Het leek misschien allemaal wat te ingewikkeld maar door de Corona en de vele afzeggingen is er uiteindelijk voor deze opzet gekozen om het seizoen toch nog een waardig afscheid te geven. En gezien de bijgevoegde foto impressie lijkt dat duidelijk te zijn geslaagd. Zo ook het afscheid van de uitbaters van de Kantine Waddenhal VOF die na 28 jaar eindelijk met pensioen kunnen gaan.

 

Zie voor de volledige fotoreportage van de slotavond op de site van Exstador.  

 

 

Week 23

Tijd

The Shamrock competitie

Seizoen 2022

Uitslag

 

10-06-2022

19.00

Van Der Meulen

The Shamrock (w.n.s.)

1-1

K.Beker

 

19.30

V. Stee Offshore

RCM Administraties

7-2

K.Beker

 

20.00

Ploeg/Kantine

Broodje nuchter

N.Gesp

A-Poule

 

20.30

Bouwvisie Friesland

Friesland Direkt

5-1

A-Poule

 

 

 

 

 

 

Foto's: Guus van Hurck.

Sport & Recreatie

Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Wellheat Shop Wellheat Shop Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Copini Opticiëns Copini Opticiëns Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis The Shamrock The Shamrock Hubo-Faber Hubo-Faber Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok BENG Evenementen BENG Evenementen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot
Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Hubo-Faber Hubo-Faber Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie