Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Pilot Harlingen

Pilot Harlingen

Bijblijven over de zoutwinning bij Harlingen? Bezoek Pilot Harlingen en abonneer je op de nieuwsbrief!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Ga jij de uitdaging aan? Bij PLUS Lunenborg spaar je de Domino Challengers van zondag 22 mei t/m zaterdag 2 juli 2022.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

The Shamrock zaalvoetbal competitie van 20-05-2022

21-05-2022

HARLINGEN - Het liep weer niet mee om een volledige competitie avond neer te zetten maar toch nog 3 wedstrijden.

The Shamrock zaalvoetbal competitie van 20-05-2022 Foto's: Guus van Hurck.

Als eerste kwamen Ploeg/Kantine en Van Der Meulen in actie. Een spannende partij, waar de beide doelverdedigers zeer attent waren deze avond, dus weinig doelpunten ondanks de toch wel vele kansen maar het scoreverloop was niet geweldig. Ploeg/Kantine kwam tot aan de rust wel tweemaal tot scoren en er kon worden gewisseld met een 2-0 voorsprong. Na de wissel wist met uiteindelijk aan de kant van VDM ook het net uiteindelijk te vinden en men wist zelfs de achterstand weer om te zetten naar 2-3. Toch wist Ploeg/K dit vlak voor het eind nog glad te strijken, 3-3. Strafschoppen dus, en dat deden ze bij VDM net even iets beter dan P/K en gaan zij dus door naar de finale in de A-Poule.

 

De tweede partij was ook een beker ontmoeting, maar nu in de B-Poule en wel tussen de twee koplopers Van Stee en Buurtbazen. Bij de Buurtbazen waren er een paar toch wel bepalende spelers niet bij en dus werd het een eenzijdig verhaal. Met de regelmaat van de klok liep de jeugd na een 2-0 ruststand uiteindelijk in de tweede spelhelft uit naar een 9-1 eindstand en staan zij dan ook in de finale van de B-Poule.

 

De derde partij was een competitiewedstrijd in de A-Poule tussen Broodje Nuchter en VSD, kon VSD het voor de rust nog wel bijbenen 1-0 maar in de tweede speelheft was de koek op. Met nog zes treffers op rij en de wedstrijd was ook hier beslist 7-0. Door het op voorhand alweer wegvallen van een tweetal wedstrijden voor de volgende week wordt het steeds moeilijker om deze competitie nog op een leuke manier af te sluiten, we wachten het maar af maar zijn er inmiddels al aan gewend dat en de corona en de vele afzeggingen het steeds moeilijker wordt om een competitie goed te laten verlopen, helaas.

 

Week 20

Tijd

The Shamrock competitie

Seizoen 2022

Uitslag

Poule

20-05-2022

19.00

The Shamrock

Bouwvisie Friesland

5-0 regl.

K. Beker

 

19.40

Ploeg/Kantine

Van Der Meulen (wns)

3-3

K. Beker

 

20.20

Buurtbazen

van Stee Offshore

1-9

K. Beker

 

21.00

Broodje nuchter

VSD Isolatie

7-0

A-Poule

Week 21

Tijd

The Shamrock comp.

Seizoen 2022

Uitslag

Poule

27-05-2022

19.00

RCM Administraties

Damen Shiprepair

 

K. Beker

 

19.40

Bouwvisie Friesland

Van Der Meulen

 

A-Poule

 

20.20

Friesland Direkt

Broodje nuchter

 

A-Poule

 

21.00

Gebr. Dijkstra

ZWF/Poelstra

 

B-Poule

 

Foto's: Guus van Hurck.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Vluchtelingen vinden hun weg bij Zeerobben

21-05-2022

HARLINGEN - Het verhaal over de opvang van vluchtelingen in Nederland is bekend.

Reacties

Plus Lunenborg Plus Lunenborg Visie Events Visie Events Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Fotografie Dorus Fotografie Dorus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zensa Moda Zensa Moda Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Food 80/20 Food 80/20 De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Hubo-Faber Hubo-Faber Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen The Shamrock The Shamrock Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen
BENG Evenementen BENG Evenementen Haarmode Cats Haarmode Cats De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE The Shamrock The Shamrock Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail IJssalon Min12 IJssalon Min12 Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Plus Lunenborg Plus Lunenborg Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Food 80/20 Food 80/20 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas