Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

The Shamrock zaalvoetbal competitie 15-4-2022

17-04-2022

HARLINGEN - Friesland Direkt en Im Sabai trapten als eersten af deze avond en het bleek al vrij snel dat Im Sabai de beste papieren zou hebben.

The Shamrock zaalvoetbal competitie 15-4-2022 Foto's: Guus van Hurck.

Met de regelmaat van de klok wisten zij dan ook het doel te vinden en bereiken dan ook in de eerste speelhelft al een 1-4 voorsprong. Nogmaals 1-4 in de tweede speelhelft en de buit was binnen 2-8. Soulaiman Snoussi maakte er drie namens de eetgelegenheid en Drewes Janssen kwam met zijn twee treffer voor de verzekeraars te kort. Marco de Boer maakte er ook twee en drie spelers wisten er ook nog een bijdrage te leveren aan het totaal van acht.

 

Van Stee Offshore had ook nu weer geen kind aan Oosterhof/Holman. Ook hier acht doelpunten gemaakt door Stijn Scheffer en Sil Kuperus met ieder twee op hun naam en vier andere spelers waren goed voor de rest van de productie.

 

Hierna was het de beurt aan vd Meulen en Broodje Nuchter, veel strijd, vuur en passie in deze partij die al voor de wissel werd beslist, 1-4. Vd Meulen probeerde nog van alles in de tweede speelhelft, maar de doelman van Broodje Nuchter en het houtwerk voorkwamen enige aansluiting. Stijn Schakenbos was goed voor twee treffers, Cyrus Boerman en Paola Missaglia vulden de rest van de productie aan en Remco Zandberg deed dit nog voor VDM, maar dat was duidelijk te weinig.

 

De laatste wedstrijd betrof een bekerwedstrijk tussen ZWF/Poelstra en Damen. Wist ZWF/P vorige weeg nog met duidelijke cijfers te winnen voor de competitie tegen de mannen van de scheepswerf, nu waren de rollen duidelijk omgekeerd. Een dramatisch spelend ZWF liet zich welwillend naar de slachtbank lijden en Damen pakte zijn eerste overwinning sinds hun deelname in het Harlinger zaalvoetbal walhalla. Er moest na afloop dan ook gelijk een groepsfoto worden gemaakt voor dit heugelijke historische feit. Met een 3-6 overwinning gingen zij dan ook door naar de tweede ronde van de KantineBeker.

 

Week 15

Tijd

The Shamrock competitie

Seizoen 2022

Uitslag

Poule

15-04-2022

19.00

Friesland Direkt

Im Sabai Harlingen

2-8

A-Poule

15-04-2022

19.40

van Stee Offshore

Oosterhof/Holman

8-0

B-Poule

15-04-2022

20.20

Van Der Meulen

Broodje nuchter

1-4

A-Poule

15-04-2022

21.00

ZWF/Poelstra

Damen Shiprepair

3-6

KBeker

Week 16

Tijd

The Shamrock competitie

Seizoen 2022

Uitslag

Poule

22-04-2022

19.00

Bouwvisie Friesland

Im Sabai Harlingen

Comp.

A-Poule

22-04-2022

19.40

Buurtbazen

Gebr. Dijkstra

KBeker

B-Poule

22-04-2022

20.20

RCM Administraties

PoPaLo

KBeker

B-Poule

22-04-2022

21.00

Ploeg/Kantine

Broodje nuchter

Comp.

A-Poule

 

Foto's: Guus van Hurck.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Fotoclub Kimswerd foto van de maand

17-04-2022

HARLINGEN - Deze keer was de opdracht maak een foto van een spiegeling.

Jan Hoogland wint de trainingsvlucht duiven op Klarenbeek

17-04-2022

HARLINGEN - Vrijdag 15 april kon ingekorfd worden voor een trainingsvlucht vanuit Klarenbeek.

Reacties

De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Karsten Wonen Karsten Wonen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Copini Opticiëns Copini Opticiëns Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Haarmode Cats Haarmode Cats IJssalon Min12 IJssalon Min12 Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hubo-Faber Hubo-Faber BENG Evenementen BENG Evenementen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda Visie Events Visie Events Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen
Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE BENG Evenementen BENG Evenementen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Haarmode Cats Haarmode Cats De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Copini Opticiëns Copini Opticiëns Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten IJssalon Min12 IJssalon Min12 Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad