De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Technische staf A-, B- en JO19 selectie fc Harlingen bijeen

08-08-2020

HARLINGEN - Het speerpunt bij fc Harlingen voor seizoen 2020/2021 is een goede A- en B selectie met een brede selectie aan spelers.

Technische staf A-, B- en JO19 selectie fc Harlingen bijeen Onder het genot van een buffet van Xin Hua bespraken de technische staf van fc Harlingen 1, 2 en JO19 de plannen en werkwijze voor het komend seizoen. Foto: E.c.A.

Vrijdagavond kwamen de technische staf van de A-, B- en JO19 selectie bij elkaar met als doel duidelijke afspraken te maken. Afgelopen maanden is er niet alleen hard gewerkt aan de nieuwe kantine en accommodatie, ook het voetbal is niet vergeten. De staf rondom de A selectie was al rond met hoofdtrainer Steffen Hansma, assistent-trainer en speler Barry Hamstra en de leiders Syb Vogel en Sander Zeilmaker. Nu ook de staf van fc Harlingen 2 met trainer Niels Outhuijse en leider Ab Zuurmond rond is, kunnen er plannen gemaakt worden. De A selectie bestaat maar liefst uit 30! man waarbij ook fc Harlingen 2 direct een mooie selectie aan spelers heeft met een mix van vaste waarden en spelers uit de A selectie.

 

Duidelijke afspraken

Een club als fc Harlingen heeft altijd lijntjes nodig naar de lagere elftallen zodoende was ook de staf van de JO19 met leider Rienk Wijbenga en trainer Klaas Bouma aanwezig. Onder het genot van een drankje en een chinees buffet van Xin Hua werden de plannen en werkwijze voor komend seizoen doorgesproken. Met de technische staf zijn er duidelijke afspraken gemaakt, iedereen kent zijn of haar verantwoordelijkheid. Het draait daarbij om communicatie en duidelijkheid.

 

Voorzitter Nico Beuker: “Over het voetbal, maar ook over processen binnen de club ben ik enorm trots op de vooruitgang. Voorheen hadden we best wel eens moeite om de verbinding tussen de elftallen goed te houden en dat is lastig als je elkaar nodig hebt. We brengen daar nu al een paar jaar verbetering in. Dat is fantastisch en daar willen we ook voor staan met elkaar. Fc Harlingen moet een club zijn waarin je kunt groeien en waar we dat ook met beleid doen. Iedereen die ik gesproken heb vanavond is enthousiast en heeft er veel zin in”.

 

Algemeen Sport & Recreatie

Reacties

BENG Evenementen BENG Evenementen Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Fotografie Dorus Fotografie Dorus HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen The Shamrock The Shamrock Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation De Lichtboei De Lichtboei Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Food 80/20 Food 80/20 Visie Events Visie Events Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Omdraai De Omdraai Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn IJssalon Min12 IJssalon Min12 Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Plus Lunenborg Plus Lunenborg
Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen BENG Evenementen BENG Evenementen HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Plus Lunenborg Plus Lunenborg IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Omdraai De Omdraai The Shamrock The Shamrock Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie