Ontmoet Simon Vestdijk

Ontmoet Simon Vestdijk

Op 2 december gaan we online voor een ontmoeting met ouders/verzorgers (en leerlingen) van groep 8! Meld je alvast aan en mis het niet!
Lees verder...
Zoutwinning bij RSH

Zoutwinning bij RSH

Op 24 november staat Omroep RSH van 19.00 en 21.00 uur stil bij de zoutwinning in Harlingen. Stuur uw vragen naar de redactie. Ze zijn de rode draad voor onze uitzending: info@pilotharlingen.nl
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Spaar nu voor het unieke Monopolyspel editie Harlingen!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Technische staf A-, B- en JO19 selectie fc Harlingen bijeen

08-08-2020

HARLINGEN - Het speerpunt bij fc Harlingen voor seizoen 2020/2021 is een goede A- en B selectie met een brede selectie aan spelers.

Technische staf A-, B- en JO19 selectie fc Harlingen bijeen Onder het genot van een buffet van Xin Hua bespraken de technische staf van fc Harlingen 1, 2 en JO19 de plannen en werkwijze voor het komend seizoen. Foto: E.c.A.

Vrijdagavond kwamen de technische staf van de A-, B- en JO19 selectie bij elkaar met als doel duidelijke afspraken te maken. Afgelopen maanden is er niet alleen hard gewerkt aan de nieuwe kantine en accommodatie, ook het voetbal is niet vergeten. De staf rondom de A selectie was al rond met hoofdtrainer Steffen Hansma, assistent-trainer en speler Barry Hamstra en de leiders Syb Vogel en Sander Zeilmaker. Nu ook de staf van fc Harlingen 2 met trainer Niels Outhuijse en leider Ab Zuurmond rond is, kunnen er plannen gemaakt worden. De A selectie bestaat maar liefst uit 30! man waarbij ook fc Harlingen 2 direct een mooie selectie aan spelers heeft met een mix van vaste waarden en spelers uit de A selectie.

 

Duidelijke afspraken

Een club als fc Harlingen heeft altijd lijntjes nodig naar de lagere elftallen zodoende was ook de staf van de JO19 met leider Rienk Wijbenga en trainer Klaas Bouma aanwezig. Onder het genot van een drankje en een chinees buffet van Xin Hua werden de plannen en werkwijze voor komend seizoen doorgesproken. Met de technische staf zijn er duidelijke afspraken gemaakt, iedereen kent zijn of haar verantwoordelijkheid. Het draait daarbij om communicatie en duidelijkheid.

 

Voorzitter Nico Beuker: “Over het voetbal, maar ook over processen binnen de club ben ik enorm trots op de vooruitgang. Voorheen hadden we best wel eens moeite om de verbinding tussen de elftallen goed te houden en dat is lastig als je elkaar nodig hebt. We brengen daar nu al een paar jaar verbetering in. Dat is fantastisch en daar willen we ook voor staan met elkaar. Fc Harlingen moet een club zijn waarin je kunt groeien en waar we dat ook met beleid doen. Iedereen die ik gesproken heb vanavond is enthousiast en heeft er veel zin in”.

 

Algemeen Sport & Recreatie

Reacties

Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Haarmode Cats Haarmode Cats Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Plus Lunenborg Plus Lunenborg DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Copini Opticiëns Copini Opticiëns Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje The Shamrock The Shamrock Fotografie Dorus Fotografie Dorus HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hubo-Faber Hubo-Faber Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Greenart Production Greenart Production Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Broodje Nuchter Broodje Nuchter Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires De Lichtboei De Lichtboei Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen BENG Evenementen BENG Evenementen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn
Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats De Lichtboei De Lichtboei Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Hubo-Faber Hubo-Faber Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Fotografie Dorus Fotografie Dorus Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn