Odyssee scholen

Odyssee scholen

Welkom bij Stichting voor openbaar onderwijs Odyssee. ‘Leren, elke dag een avontuur!’ Passend Onderwijs van Waterpoort tot Wad.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Binnen 2019

Heerlijk Binnen 2019

20, 21 & 22 april wordt het Entrepotgebouw weer één groot culinair Foodwalhalla!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Jawel, lieve PLUS klanten. Van zondag 24 februari t/m zaterdag 20 april kun je sparen voor vijf Fabeltjeskrant handpoppen!
Lees verder...
Boers Box

Boers Box

Nieuw in Harlingen! Huur nu uw eigen opslagruimte voor archief, inboedel of voorraad goederen bij Boers Box self storage!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 november is de werf en het bezoekerscentrum gesloten. Rond 1 april 2019 is bezoek weer welkom, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Talentenfabriek Zeerobben

07-11-2018

HARLINGEN - De jeugdopleiding van Zeerobben draait op volle toeren.

Talentenfabriek Zeerobben De 12 jeugdspelers van Zeerobben die geselecteerd zijn. Foto: Frans Bode.

Elke zaterdag spelen 32 teams hun competitiewedstrijden. Daarnaast spelen ook de Waddenrobkes nog eens een onderlinge landencompetitie. Maar het is niet alleen druk op de zaterdag want al die teams trainen ook nog eens twee keer per week want van trainen word je beter. En dat zie je op zaterdag weer terug in de wedstrijd. Zowel in de reguliere competities als in het bekertoernooi doen de vele jeugdteams van Zeerobben het erg goed. Voetbal blijft natuurlijk een echte teamsport, maar toch zijn er enkele spelers binnen onze club die extra opvallen, zowel bij de BVO’s sc Cambuur en sc Heerenveen als bij de KNVB voor Jeugdplan Nederland. Daar is de club natuurlijk hartstikke trots op. Zij stellen deze spelers daarom graag even aan jullie voor.

 

JO8

Mitchel Volbeda heeft zich in de kijker gespeeld bij de voetbalschool van sc Heerenveen. Mitchel is een technisch vaardige speler met een uitstekend schot in de benen. Momenteel speelt Mitchel bij onze JO8-1 in de Hoofdklasse.

 

JO9

Jort Faase traint al enige tijd bij de voetbalschool van sc Cambuur. Jort heeft alles wat een goede voetballer nodig heeft; snelheid, kracht, techniek en een enorme pegel in zijn poten. Onlangs heeft Jort tijdens een toernooi met sc Cambuur J09 zelfs tegen Ajax gespeeld!

 

Maurice Bakker traint net als Jort al enige tijd bij de voetbalschool van sc Cambuur. Maurice is een hardwerkende snelle verdediger die je als aanvaller twee keer tegenkomt op het veld.

 

Zowel Jort als Maurice spelen momenteel bij onze JO9-1 in de Hoofdklasse.

 

JO11

Davey Volbeda traint sinds enige tijd bij de voetbalschool van sc Heerenveen. Daar is hij inmiddels al twee keer per week actief bij die voetbalschool. Davey is een technisch zeer vaardige speler met een prachtige pass en afronding. Davey speelt momenteel in de 1e klasse bij onze JO11-1.

 

Lanvin Warmerdam is een talentvolle keeper die al een mooie tijd onderdeel is van de voetbalschool van sc Cambuur. Lanvin valt op door zijn fantastische zweefduik. Bovendien is hij ook een meevoetballende keeper. Lanvin is momenteel keeper in de 1e klasse bij onze JO11-1.

 

JO12

Mattijs Otten is al ruim een jaar actief bij sc Heerenveen. Mattijs begon op de voetbalschool van sc Heerenveen, maar mocht vrij snel ook meetrainen met sc Heerenveen JO11. Inmiddels is hij onderdeel van het team sc Heerenveen JO12 waar hij twee keer in de week met traint. Mattijs is een erg sterke keeper die naast keepen ook goed kan meevoetballen. Mattijs speelt momenteel in de topdivisie bij onze JO12-1.

 

Reen Zandstra is door de KNVB geselecteerd voor Jeugdplan Nederland JO12. Reen is een geweldige aanvaller met een enorme versnelling en scorend vermogen. Reen speelt momenteel in de topdivisie bij onze JO12-1.

 

JO14

Tomas Zeilmaker is door de KNVB geselecteerd voor Jeugdplan Nederland O14. Tomas is een razendsnelle aanvaller die veelal aan de rechterkant speelt. Volgens zijn trainer is hij een “nachtmerrie” voor iedere linksback. Tomas speelt momenteel in de Hoofdklasse bij onze JO15-1.

 

JO15

Zeerobben is momenteel één van de hofleveranciers voor Jeugdplan Nederland van KNVB Noord JO15. Maar liefst 4 spelers zijn er door de KNVB geselecteerd voor Jeugdplan Nederland.

 

Keeper Luca Boomsma heeft flinke stappen gemaakt in zijn fysieke kracht het afgelopen jaar. Bovendien kan hij als keeper goed meevoetballen. Dat werpt direct zijn vruchten af met een selectie voor Jeugdplan Nederland als resultaat.

 

Centrale verdediger Ralph Debipersad is de volgende speler die zich mag melden bij de KNVB. Ralph is een centrale verdediger die het spel erg goed ziet. Hij is snel in zijn verdedigende actie en opbouwend sterk.

 

Spits Joran van Kernebeek viel ons al langer op met zijn goede spel. Door zijn goede spel bij Zeerobben is hij nu ook in beeld gekomen bij de KNVB. Joran is fysiek sterk, erg snel en heeft goed scorend vermogen.

 

Aanvaller Tiemo Postma is ook weer door de KNVB geselecteerd voor Jeugdplan Nederland. Tiemo loopt al wat langer mee bij de jeugdselecties. Tiemo is ontzettend sterk aan de bal. Hij is snel, technisch en de man van de assist.

 

Zowel Luca, Ralph, Joran en Tiemo spelen momenteel bij onze JO15-1 in de Hoofdklasse.

 

Zo zie je waartoe hard trainen en talent kan leiden. Maar laten we de trainers ook niet vergeten. De jeugdafdeling is dan ook met recht trots op haar jeugdtrainers/leiders die wekelijks te vinden zijn op het trainingsveld en zaterdags langs de lijn. Dat doen ze om de kinderen beter te maken maar ook om ze te laten genieten van het leuke voetbalspelletje.

 

 

 

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Verslag van de VVD Harlingen uit de Raad van woensdag 31 oktober 2018

07-11-2018

HARLINGEN - Vanavond werden de eerste algemene beschouwingen van het nieuwe college na de verkiezingen behandeld.

Anna Casparii/Pizzeria Pompei competitie 02-11-2018

07-11-2018

HARLINGEN - Verslagen van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Nieuwsbrief Nieuw Zuid Harlingen november 2018

07-11-2018

HARLINGEN - Bijna twee jaar Nieuw Zuid zijn voorbij.

Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hema Harlingen Hema Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Vogelaar Audio Vogelaar Audio Plus Lunenborg Plus Lunenborg Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie Events Visie Events Atelier de Groot Atelier de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam VVV Harlingen VVV Harlingen De Lichtboei De Lichtboei Hubo-Faber Hubo-Faber Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie ForHim Menswear ForHim Menswear Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zensa Moda Zensa Moda IJssalon Min12 IJssalon Min12 Haarmode Cats Haarmode Cats Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Ons Food&Wine Ons Food&Wine HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Dio Jurien Dio Jurien Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe
Plus Lunenborg Plus Lunenborg Ons Food&Wine Ons Food&Wine Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Karsten Wonen Karsten Wonen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zensa Moda Zensa Moda Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hubo-Faber Hubo-Faber Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona