Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

SUPER ZONDAG bij de seniorenteams fc Harlingen

22-04-2022

HARLINGEN - Een super zondag waarbij alle seniorenteams van fc Harlingen thuis hun wedstrijden spelen.

SUPER ZONDAG bij de seniorenteams fc Harlingen De aftrap wordt verricht door Pupil van de Week Lucas Vlieger.

Het “Vierde” opent de dag om 10.00 uur tegen Akkrum 4. Om 11.00 uur start fc Harlingen 2 tegen LSC 1890 4 en een uur later, om 12.00 uur, neemt fc Harlingen 3 het op tegen Oldeboorn 2. Om 14.00 uur start de wedstrijd van fc Harlingen 1 tegen SC Boornbergum'80 1, wedstrijdsponsor is Camping Zeehoeve.

 

De eerdere onderlinge ontmoeting eindigde na een knotsgekke slotfase in een nipte zege voor Boornbergum. Vorige week speelde Boornbergum in vijf dagen tijd twee keer tegen Warga en haalden daarbij slechts één punt. De ploeg zit sportief een beetje in een dipje. Er worden wel punten gesprokkeld, maar na de winterstop werd er nog niet gewonnen. Ze zullen dus extra gemotiveerd zijn om drie punten mee te nemen uit de havenstad. fc Harlingen zag zich zondag gesteund door een grote schare supporters en leek lange tijd de volle buit te pakken in Bakkeveen, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een puntje. Aan de inzet van de jongens lag het in ieder geval niet. Om zicht te willen blijven houden op de derde plek zal zondag het vizier wat scherper moeten staan. Dan zouden de punten wel eens in Harlingen kunnen blijven.

 

De aftrap wordt verricht door Pupil van de Week Lucas Vlieger. Lucas Vlieger is 10 jaar, speelt in de JO11-1 en is vier jaar geleden bij fc Harlingen gestart als keeper. Inmiddels werkt hij hard aan zijn voetbalcarrière want hij staat alweer een tijdje als voetballer in het veld. Hessel Faber en Youri Bouma zijn Lucas zijn trainers en Lucas heeft het erg naar zijn zin bij fc Harlingen. “Ik heb een leuk team en ik vind het ook leuk dat onze trainer Hessel altijd bij de wedstrijden is.” Een echte favoriete speler bij het eerste heeft Lucas eigenlijk niet, hij vindt ze allemaal super goed! “Ik ben best vaak op ‘t veld te vinden om ze aan te moedigen en nu mag ik zondag gewoon meedoen! Ik heb er heel veel zin in en zal mijn best doen om het eerste doelpunt te scoren voor fc Harlingen! Hopelijk doen de spelers van fc Harlingen mij dan na en scoren zij ook veel doelpunten!” Nou duidelijke boodschap Lucas! We hopen weer op veel toeschouwers om onze jongens aan te moedigen. Ongeacht de uitslag staat er ook nog een gezellige ‘derde helft’ op het programma met livemuziek van Douwe Kamminga en zal het Rad van Fortuin ook eindelijk zijn rondjes weer gaan draaien! Tot zondag!

 

Programma

Vrijdag, Thuis: Vanaf 19.30 uur speelt fc Harlingen 35+ thuis tegen Foarut, Tzum, Arum en LSC.

 

Vrijdag, Uit: fc Harlingen VR2 spelen vanaf 20.00 uur in Tzummarum tegen Tzummarum, Arum, Oosterlittens VR1 en VR2.

 

Zaterdag, Uit:

14.30 uur Tzum VR1 – fc Harlingen VR1

 

Zondag, Thuis:

10.00 uur fc Harlingen 4 – Akkrum 4

11.00 uur fc Harlingen 2 – LSC 4

12.00 uur fc Harlingen 3 – Oldeboorn 2

14.00 uur fc Harlingen 1 – SC Boornbergum'80 1

15.45 uur Derde helft met livemuziek van Douwe Kamminga

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Zeven genomineerden voor Anton Wachterprijs 2022

22-04-2022

HARLINGEN - Uit bijna negentig inzendingen selecteerde de jury zeven genomineerden voor de Anton Wachterprijs 2022, de prijs voor het beste Nederlandstalige literaire prozadebuut van de afgelopen twee jaar.

Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen week 16 - 2022

22-04-2022

HARLINGEN - Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen van 18 t/m 22 april 2022.

Nieuw bij fc Harlingen, het informatieboekje!

22-04-2022

HARLINGEN - Het informatieboekje is tot stand gebracht door de jeugdcommissie bij fc Harlingen en is bedoeld voor de ouders/verzorgers van nieuwe leden.

Reacties

Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 BENG Evenementen BENG Evenementen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Hubo-Faber Hubo-Faber Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Karsten Wonen Karsten Wonen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Plus Lunenborg Plus Lunenborg Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats
Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Plus Lunenborg Plus Lunenborg Copini Opticiëns Copini Opticiëns Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Karsten Wonen Karsten Wonen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats The Shamrock The Shamrock BENG Evenementen BENG Evenementen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten