De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Super Weekend bij fc Harlingen, niet fysiek maar online!

25-02-2021

HARLINGEN - Dit weekend gaan de leden van fc Harlingen niet fysiek de strijd met elkaar aan maar online!

Vanaf vrijdag wordt namelijk het FIFA21 online Toernooi georganiseerd.

 

Het idee ontstond na de zoveelste afgelasting van een evenement. Hoewel het dit keer de schuld was aan de plotselinge winter inval blijft het gewoon ook door de Corona maatregelen lastig om evenementen door te laten gaan. De jeugd mag gelukkig nog wel sporten in de buitenlucht maar voor de 18+ leden is er niet veel uitdaging op voetbalgebied. Zij leven op dit moment meer online. En zo ontstond het idee om de leden van fc Harlingen online de uitdaging met elkaar aan te laten gaan!

 

Trainer van JO15-1 Evan van Sertima en speler Finn Koornstra zijn het brein achter het organiseren van het online FiFa21 Toernooi. Het is overigens niet de eerste keer dat er een FIFA-toernooi georganiseerd wordt bij fc Harlingen. In 2016 werd de eerste editie gehouden en in 2018 kwam daar een vervolg op. Het is en blijft een populair spelletje om te spelen en er is nog steeds veel animo voor. Enige verschillen met dit jaar is dat er niet in de kantine gestreden kan worden maar gewoon thuis achter je eigen Playstation. Én het evenement is alleen voor leden van fc Harlingen maar leeftijd maakt niks uit.  

 

Vanaf vrijdag 26 februari 19.00 uur starten de voorrondes en op zaterdag 27 februari vanaf 10.00 uur worden de poulefases gespeeld. De knock-outs én de finales worden op zondag 28 februari vanaf 10.00 uur gespeeld. Het zou al een Super Sunday worden maar fc Harlingen maakt er een Super Weekend van! Via onze socials (Facebook, Instagram en Twitter) zal alles te volgen zijn. Volg je mee?

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Laag inkomen?

25-02-2021

HARLINGEN - Vraag dan financiële bijdrage aan!

Shoppen op afspraak bij Kamsma Schoenen Harlingen

25-02-2021

HARLINGEN - Bel, app of mail ons om alvast een afspraak te maken.

Zaterdag 2e Krokustoernooi Zeerobben

25-02-2021

HARLINGEN - De organisatie moest eerst even de persconferentie van afgelopen dinsdagavond afwachten maar kregen toen groen licht voor het organiseren van toernooitjes voor de verschillende leeftijdsgroepen op het eigen complex.

Reacties

De Omdraai De Omdraai Copini Opticiëns Copini Opticiëns Karsten Wonen Karsten Wonen HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Fotografie Dorus Fotografie Dorus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Food 80/20 Food 80/20 Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas The Shamrock The Shamrock Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Visie Events Visie Events Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Hubo-Faber Hubo-Faber Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor
De Omdraai De Omdraai Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Food 80/20 Food 80/20 Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad