Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Succesvol weekend voor damesteams HMHC

05-11-2021

HARLINGEN - De beide damesteams van HMHC beleefden vorige week een succesvol weekend.

Zowel de Dames als de Jong Dames wonnen hun wedstrijd. Komend weekend spelen ze beiden thuis, dus publiek is van harte welkom!

 

Dikke winst voor Harlingen Jong Dames

Zondag 31 oktober speelde Harlingen Jong Dames tegen Dokkum jong dames. Harlingen ging er met een goed gevoel in en hoopte op 3 punten. In de tweede minuut kwam daar een begin aan. De eerste goal voor Harlingen viel uit de strafcorner die aangegeven werd op (onze jarige jet) Melanie Nota die een slag op goal deed en Annemiek Hettema daardoor scoorde uit de rebound.


Al snel vielen de volgende goals door ook onder andere Sterre de Ruyter, Tess Meijer, Wies Veenstra, Esmee Kooistra, Melanie Nota, Edine Outhuijse & Lilian Wijtsma. Ook kwam Dokkum met een goede actie terug waardoor zij ook een puntje meekonden pakken.


De uiteindelijke eindstand was 22-1. Het was een leuke positieve wedstrijd. Aankomende zondag ontvangen de Jong Dames Steenwijk inde thuishaven! 12:15 uur Thuis. Hopelijk tot dan!

 

 

Harlingen dames 1 neemt 3 punten mee naar huis!

Na een weekje rust was het weer tijd voor een wedstrijd. Deze keer reisden de Dames af naar het pittoreske Meppel. Na fluitsignaal lieten de dames van Harlingen meteen zien dat ze de sterkste op het veld waren. 

 

Al gelijk kregen de Harlingers flinke kansen. De combinaties waren mooi en al na een minuut of 5 was er het openingsschot van aanvoerster Jill Burkels, die de ruimte kreeg op rechts. Meppel liet zich niet kennen en brak een aantal keer door. Gelukkig was de verdediging van Harlingen, onder leiding van keepster Sterre Brouwer, erg scherp. Via een strafcorner scoorde Nynke de tweede voor Harlingen.

 

Helaas niet veel later wist Meppel een kans af te maken, 1-2. Harlingen ging nog niet onderuithangen en na wat vele rebounds wist Maud met haar backhand de bal in het net te krijgen. In het tweede kwart bleef Harlingen aanvallen en legde Hannah de vierde erin. Meppel kwam er af en toe nog wel door heen, maar gelukkig wist Sterre de 1 tegen 1 te winnen van de spits!

 

Onze Inge wist ook nog een doelpunt mee te pakken en bracht de stand op 1-5. Meppel kreeg nog wat strafcorners, die werden er gelukkig uitgehaald. De strafcorner van Harlingen werd daarentegen wel benut door Jill. De dames gingen de rust in met 1-6. Helaas wisten ze het in de tweede helft niet helemaal door te zetten en ging het scoren niet zo makkelijk af. Toen was het Meppel die in het laatste kwart er nog eentje in wist te prikken. Harlingen bleef door vechten maar de einduitslag bleef 2-6, wel met 3 punten het veld af!

 

Zondag spelen ze thuis tegen Hoogeveen om 14.00 uur, komen jullie hen aanmoedigen?

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Leerlingen Maritieme Academie Harlingen koppelen volgens nieuwe Europese richtlijn

05-11-2021

HARLINGEN - Leerlingen van de Maritieme Academie Harlingen hebben deze week praktijklessen gevolgd in het koppelen van de opleidingsschepen Prinses Máxima en Amalia.

Bloemisterij van der Meer keert terug naar het Oosterpark

05-11-2021

HARLINGEN - Tot 2018 was Bloemisterij Auke van der Meer gevestigd aan de Groen van Prinstererstraat 2.

GGD Fryslân weekbericht 29 oktober tot en met 4 november 2021

05-11-2021

HARLINGEN - Recordaantal besmettingen, meer vraag naar vaccinaties.

Reacties

Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zensa Moda Zensa Moda Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires The Shamrock The Shamrock De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Fotografie Dorus Fotografie Dorus Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Karsten Wonen Karsten Wonen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok
Karsten Wonen Karsten Wonen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad IJssalon Min12 IJssalon Min12 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn The Shamrock The Shamrock Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zensa Moda Zensa Moda Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail